Canım Allah şifa verain ağrıların diner umarım en kısa zamandaAyaklarım patlıyor sanki cook yoruldum su an wc de oturdum :) :) persembe ye kadar boyle kalabalık guzel de İşte ters zamanda oldu regl cok agır gecıyor doktorumu aradım kurtaj sonrası normal dedıfenayım iyi geceler herkese
Gunaydinlar kizlaaaar
Simdi sütlerimizi içip hali sahaya gidiyoruz maç yapmaya
Var senin çıkmıyordur dümdüzzzz cünküüüüKıyamam sana :) bir gün bir gün yeme işte yavaş yavaş canın istemez bile
Kız öyle göbeği çıkmayan mı var
Hadi bakalkm zümrecimmmmmmSahur tamamdır ve son iki gün
Bu iki günde iftarlar süper hafif olacak ve inşallah eksiye gececem (su an sabitim)
Harikasın inciii süpeeer
Hahaha evde ekmekler kötü olmaya başladı artık ne kadar ekmek yiyor musun demek kikv bu ara taktı kafayı bana zaten. ekmek yemeden ayakta nasıl duruyor bilmiyorum diyir.. o bütün vitaminlerin ekmekte olduğuna inananlardan
Ohhh afiyet olsun şimdidennnnBen de cumartesi kaçamak hakkımı kullanacam eşimin iş arkadaşları ile piknikli iftar yapacakmisiz.. mangal olacak tatlı hakkımı da o gün kullanırım
Yeme yeme yemedin de bi yerin mi eksildi oh mis gibi olduyemedim çok canım çektihep senin yüzünden
Oooo löp löp çıkıyor oturuncaVar senin çıkmıyordur dümdüzzzz cünküüüü
sağol canımmmHarikasın inciii süpeeer
güncellemiyordum sen sorunca güncelledim kiloyu
Yeme yeme yemedin de bi yerin mi eksildi oh mis gibi oldu
İlk zamanlar acıkırsın canım alışık değilsin ya 1 avuç ceviz ya da çiğ kuruyemiş yiyebilirsin 1 kez 2 öğün arasındaKizlar kahvaltimi ekleyim aksam toptan yazarim yine unutuyorum yoksa
19.30 sin lokmami yedim
Rafadan yumurta beyazi(sarisini esime verdim)
4dilim mucver
10zeytin
1 kase yogurt
Bugun 4 saat ara vericem o yuzden yigurt yedim tok tutsun diye saat 12 2.5saat gecti ben aciktim ama bekliycem bide boyle deniycem bakalimKorhilalp canim sen de bole yapiyosun diye
bu eksiyi mi beğenmiyosun yaaaaaaaaagüncellemiyordum sen sorunca güncelledim kiloyuwc probleminden galiba çok eksi olmadı
Olabilir ama takılmayacak gibi mi herkes eridi gitti ben yerimde sayıyorumBirazda fazla mi takiyosun canim kafana? Onun icinde vucut kendini tutuyo olabilir biliyomusun
Biliyorum ama çok üşeniyorum. Sadece çocukların bi ihtiyacı olursa yataktan çıkıyorum. Balkona attım çocukları evi de dağıtamıyorlarAnka Bu arada listedeki kilolar güncel değil canım:)
Ben de cumartesi kaçamak hakkımı kullanacam eşimin iş arkadaşları ile piknikli iftar yapacakmisiz.. mangal olacak tatlı hakkımı da o gün kullanırım
Kanal de de dokt.gürkan kubilay var ekmek yeme diyeni kapıdan kovun diyo hoca var bide o da Allah yaratmış nite zararlı olsun diyo.Adam hala 1970lerden kalma besin piramidinden bahsediyor.neymiş tahıl bol bol tüketecekmişiz yarım pide yiyebilirmişiz...güldüm kendi kendimeHahaha evde ekmekler kötü olmaya başladı artık ne kadar ekmek yiyor musun demek kikv bu ara taktı kafayı bana zaten. ekmek yemeden ayakta nasıl duruyor bilmiyorum diyir.. o bütün vitaminlerin ekmekte olduğuna inananlardan
beğenmiyorum tabi gidecek çok kilo var bide bir daha yenilmek istemiyorumbu eksiyi mi beğenmiyosun yaaaaaaaaa
Kefir içtin mi sen? hala nasıl wc problemi olur?
Ekmek Sanki ağaçta yetişiyor.Kanal de de dokt.gürkan kubilay var ekmek yeme diyeni kapıdan kovun diyo hoca var bide o da Allah yaratmış nite zararlı olsun diyo.Adam hala 1970lerden kalma besin piramidinden bahsediyor.neymiş tahıl bol bol tüketecekmişiz yarım pide yiyebilirmişiz...güldüm kendi kendime
O zaman bend e bol bol mangal yerim kaçamak sayılmaz nasılsa:)))Olabilir ama takılmayacak gibi mi herkes eridi gitti ben yerimde sayıyorum
Biliyorum ama çok üşeniyorum. Sadece çocukların bi ihtiyacı olursa yataktan çıkıyorum. Balkona attım çocukları evi de dağıtamıyorlar
Kaçamak hakkı vereceğimi kim söyledi
Ben her gün yarim pide yesem abartmadan söylüyorum 3 haftaya 70 leri görürüm pide bana direkt kilo yapıyor.. tahıl derken bulgur var esmeri var hatta onlar bence abartılmadan yenebilir..demsk ki benim kv bu kafada yaşıyorKanal de de dokt.gürkan kubilay var ekmek yeme diyeni kapıdan kovun diyo hoca var bide o da Allah yaratmış nite zararlı olsun diyo.Adam hala 1970lerden kalma besin piramidinden bahsediyor.neymiş tahıl bol bol tüketecekmişiz yarım pide yiyebilirmişiz...güldüm kendi kendime
Yaaaa keptin yapma böyle lütfen hayalimdeki otoriter hirsli kisi gitti yerine bambaska biri geldi sanki kendine gel lutfen toparlanOlabilir ama takılmayacak gibi mi herkes eridi gitti ben yerimde sayıyorum
Biliyorum ama çok üşeniyorum. Sadece çocukların bi ihtiyacı olursa yataktan çıkıyorum. Balkona attım çocukları evi de dağıtamıyorlar
Kaçamak hakkı vereceğimi kim söyledi
oha oha.Kanal de de dokt.gürkan kubilay var ekmek yeme diyeni kapıdan kovun diyo hoca var bide o da Allah yaratmış nite zararlı olsun diyo.Adam hala 1970lerden kalma besin piramidinden bahsediyor.neymiş tahıl bol bol tüketecekmişiz yarım pide yiyebilirmişiz...güldüm kendi kendime
Bugün kesin iç canım yarın da iç sabah akşam cumaya seni çoook rahatlatıcak bence. Zaten belli ki bu hafta 6 lı rakamlar geliyor incicim gidiyor kilolar maşallahbeğenmiyorum tabi gidecek çok kilo var bide bir daha yenilmek istemiyorum
yok içmedim bugün alcam inşallah
Kız sen ona ne bakıyorsun şimdi kalkar spor patlatır o. Bizi yiyor burda. Dağ tırmanışları Wall sit ler wuhuuuuuuYaaaa keptin yapma böyle lütfen hayalimdeki otoriter hirsli kisi gitti yerine bambaska biri geldi sanki kendine gel lutfen toparlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?