Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım Allah şifa verain ağrıların diner umarım en kısa zamanda

bütün vitaminler
ben normalde de ekmek sevmem ama hamur işine bayılırım ekmek yavan geliyor bana

Ben de cumartesi kaçamak hakkımı kullanacam eşimin iş arkadaşları ile piknikli iftar yapacakmisiz.. mangal olacak tatlı hakkımı da o gün kullanırım
Ohhh afiyet olsun şimdidennnn

yemedim çok canım çekti hep senin yüzünden
Yeme yeme yemedin de bi yerin mi eksildi oh mis gibi oldu
Var senin çıkmıyordur dümdüzzzz cünküüüü
Oooo löp löp çıkıyor oturunca

İlk zamanlar acıkırsın canım alışık değilsin ya 1 avuç ceviz ya da çiğ kuruyemiş yiyebilirsin 1 kez 2 öğün arasında

Birazda fazla mi takiyosun canim kafana? Onun icinde vucut kendini tutuyo olabilir biliyomusun
Olabilir ama takılmayacak gibi mi herkes eridi gitti ben yerimde sayıyorum
Anka Bu arada listedeki kilolar güncel değil canım:)
Biliyorum ama çok üşeniyorum. Sadece çocukların bi ihtiyacı olursa yataktan çıkıyorum. Balkona attım çocukları evi de dağıtamıyorlar
Ben de cumartesi kaçamak hakkımı kullanacam eşimin iş arkadaşları ile piknikli iftar yapacakmisiz.. mangal olacak tatlı hakkımı da o gün kullanırım

Kaçamak hakkı vereceğimi kim söyledi

Kanal de de dokt.gürkan kubilay var ekmek yeme diyeni kapıdan kovun diyo hoca var bide o da Allah yaratmış nite zararlı olsun diyo.Adam hala 1970lerden kalma besin piramidinden bahsediyor.neymiş tahıl bol bol tüketecekmişiz yarım pide yiyebilirmişiz...güldüm kendi kendime

Ekmek Sanki ağaçta yetişiyor.
Allah buğdayı yaratmış biz ekmek yapmışız. Ya da anason yaratmış biz rakı yapmışız o zaman rakı da faydalı

O zaman bend e bol bol mangal yerim kaçamak sayılmaz nasılsa:)))

Ben her gün yarim pide yesem abartmadan söylüyorum 3 haftaya 70 leri görürüm pide bana direkt kilo yapıyor.. tahıl derken bulgur var esmeri var hatta onlar bence abartılmadan yenebilir..demsk ki benim kv bu kafada yaşıyor

Yaaaa keptin yapma böyle lütfen hayalimdeki otoriter hirsli kisi gitti yerine bambaska biri geldi sanki kendine gel lutfen toparlan

oha oha.
o zaman beni yesin gelsin Allah yaratmış ne zararım olacak bütünüyle yesin beni.
Ne bileyim sümüklü böcek tarantula da yesin. Mantığa bak
beğenmiyorum tabi gidecek çok kilo var bide bir daha yenilmek istemiyorum
yok içmedim bugün alcam inşallah
Bugün kesin iç canım yarın da iç sabah akşam cumaya seni çoook rahatlatıcak bence. Zaten belli ki bu hafta 6 lı rakamlar geliyor incicim gidiyor kilolar maşallah

AMAAAAA YENİLECEKSİN HİHAHAHAHA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…