- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ahh miu senin kadar spor yapabilsem keşke.. annemlere gidim orda spor salonu ve havuz var.. annem ekstra yedirmesse spora gidip zayıflama hedifim var :))Ellerine sağlık kaptanım. Elin değmişken eylül ve benim de hedefi 53 yapar mısın sonra sorun çıkmasın 55 iken listeye giremiyorduk öyle demiştin. Orda 55 kalmış sonra başımıza iş çıkmasın..
Canım benim gibi olsan yapardın eminim. Çoluk çocuk ev derken sizin zamanınız mı kalıyor. Ama annene gidince o bakar sen spora gidersin harika olur. Yüzmek süper kalori yaktırıcıAhh miu senin kadar spor yapabilsem keşke.. annemlere gidim orda spor salonu ve havuz var.. annem ekstra yedirmesse spora gidip zayıflama hedifim var :))
bursa misafirim var demişti umut her zamanki gibi bilmiyorum yorum yok :))
bursa misafirim var demişti umut her zamanki gibi bilmiyorum yorum yok :))
Bana niye kırmızı kart
Tatrtıda eksiyim şükür bu hafta.. bozulacak diye çok korkuyorum ...Ellerine sağlık kaptanım. Elin değmişken eylül ve benim de hedefi 53 yapar mısın sonra sorun çıkmasın 55 iken listeye giremiyorduk öyle demiştin. Orda 55 kalmış sonra başımıza iş çıkmasın..
Hahahhaha kıyamam kız hep ev işlerinden şikaytçi
Sana değil senin yazdıklarına umut ve bursaya :)Bana niye kırmızı kart
Afiyet olsun bu da güzel öğünBenim menüm değişti. Eşim gelmeyecekmiş barbunya vardı onu yiyeceğim. Boşa gitmesin yazık. Uşenmezsem yanına salata yaparım. Yoğurt olmazsa olmaz zaten.
Vay vaay vaaay halsizim dedin ama böyle halsizliğe can kurban :)80 squat yaptım. İftardan sonra başka hareketler de yapasım var bakalım.
Yemek yapmayacak olunca squat yapayım dedimAfiyet olsun bu da güzel öğün
Vay vaay vaaay halsizim dedin ama böyle halsizliğe can kurban :)
Cnm ınan hiç zamanım yok çok misafirim var
Cuma bildirimi unutmazsın dimi canım.Cnm ınan hiç zamanım yok çok misafirim var
Gevrek simit miBenim menüm
Sahur çeyrek tost çay su
İftar
2 kepçe çeşmi nigar çorbası ( amann bildiğimiz terbiyeli mercimek işte)
7 kaşık barbunya
1 kase yoğurt
10 kiraz
1 gevrek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?