62.3 tüm . Bu hafta listeye girebiliyormuyum?Jalapeno cuma kilon kaçtı canım liste çok geride kalmış bulamadım.
Afiyet olsun gayet güzel ve hafif olmuş :)Anka @MiuLego
Sahur 1.30da..
2 az yağda yumurta
Bikaç çeşit peynir
Domates
Salatalık
1 dilim tt ekmek
1 şekersiz çay
İftar 20de..
1 kase arpa Şehriye çorbası
Eki Görüntüle 2008882 1 tabak mercimek yemeği aç gözlülükle koydum yarısını anca yedim. (Bütün tencereye 1 avuç erişte attım. Bana toplasan 2 tutam gelmemiştir)
Küçük bir tabağın yarısı yeşil fasulye (komşu gönderdi)
1 kase yoğurt
Sayamadım 3 4 bardak su..
Afiyet olsun çeyrekte olsa sahurda yemişsin sonunda :) iftarda gevrek olmasa iyimiş ama nazar bıncuğu oda :)Benim menüm
Sahur çeyrek tost çay su
İftar
2 kepçe çeşmi nigar çorbası ( amann bildiğimiz terbiyeli mercimek işte)
7 kaşık barbunya
1 kase yoğurt
10 kiraz
1 gevrek
Yok canım bimde var ya kırmızı kutu içinde. Yağlı gevrek yazıyor. Onlardan 1 taneGevrek simit mi
Bıraksalar bi kutuyu yerim nasıl güzel birşey o yaYok canım bimde var ya kırmızı kutu içinde. Yağlı gevrek yazıyor. Onlardan 1 tane
62.3 tüm . Bu hafta listeye girebiliyormuyum?
62.3 tüm . Bu hafta listeye girebiliyormuyum?
Afiyet olsun, Allah kabul etsin. Beğendim kankacigim.Anka @MiuLego
Sahur 1.30da..
2 az yağda yumurta
Bikaç çeşit peynir
Domates
Salatalık
1 dilim tt ekmek
1 şekersiz çay
İftar 20de..
1 kase arpa Şehriye çorbası
Eki Görüntüle 2008882 1 tabak mercimek yemeği aç gözlülükle koydum yarısını anca yedim. (Bütün tencereye 1 avuç erişte attım. Bana toplasan 2 tutam gelmemiştir)
Küçük bir tabağın yarısı yeşil fasulye (komşu gönderdi)
1 kase yoğurt
Sayamadım 3 4 bardak su..
Slm canım. Geldim.
Dimiii bi de boyyyylleeeee nutellaya bana bana yicenBıraksalar bi kutuyu yerim nasıl güzel birşey o ya
Biumut-16 bi @eylul7158eylul bi florence_N bir de kendime güvenmiyorum.. Her an bozacak gibi bi halimiz var
Alkışlıyorum seni canısı, sahurda az da olsa yemişsin. Akşamına bayıldım, pilaki en sevdigim yemektir.Benim menüm
Sahur çeyrek tost çay su
İftar
2 kepçe çeşmi nigar çorbası ( amann bildiğimiz terbiyeli mercimek işte)
7 kaşık barbunya
1 kase yoğurt
10 kiraz
1 gevrek
Nutellayı 2 hafta önce yemedin mi sen anka. Hem de bir kavanozDimiii bi de boyyyylleeeee nutellaya bana bana yicen
Hım bişey diyemem ona elimden geldiğince girip yazmaya çalışıyorum sınavım olduğu için çok sık giremiyırum ama siz bilirsiniz tabi :)Valla bu kadar az paylaşıma alamam aslında ama oylama yapalım artık tek başıma karar vermek istemiyorum.
Öyle güzel oluyor dedim işte yicem demedimNutellayı 2 hafta önce yemedin mi sen anka. Hem de bir kavanoz
Sen tatile gitmicek misin? Konuştuk ya62.3 tüm . Bu hafta listeye girebiliyormuyum?
Afiyet olsun gayet güzel ve hafif olmuş :)
Afiyet olsun çeyrekte olsa sahurda yemişsin sonunda :) iftarda gevrek olmasa iyimiş ama nazar bıncuğu oda :)
Hımm kaptan nasıl yani beni yoldanmı çıkarıyosunDimiii bi de boyyyylleeeee nutellaya bana bana yicen
Mide mide değil su bardağı, bu ne böyle gıdım gıdım yemişsin.Buda benim menü
Sabah
3 yumurtadan omlet 1 kk peynir 9zeytin 1 bardak süt
Ara
8 kiraz 8 çilek
Öğlen
1 tabak taze fasulye
Akşam
1 kase yulaf kepekli yoğurt
3 lt su
Spor bugün canım istemiyor yatmadan yapabilirsem yaparım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?