Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sen tatile gitmicek misin? Konuştuk ya ne listesi tatilde diyet yok tartı işini nasıl yapcan orda? eeee nasıl olcak o zaman??? Zaten eşin gelince daha buraya da hiç gelmezsin kesin
Daha öncekilerden gördüğüm kadarıyla tatilde falan izinli yazılıyor o yüzden sordum bu hafta diye . Tatilde diyete ara vericem ama deli gibi yüzeceğim için çok almam diye düşünüyorum . Verdiğim kilolar yazık olmasın listeye girseydim bari diye dedim

Ben değil kaptan beni yoldan çıkardı

Ay resmen okurken hepsinden canım çekti afiyet olsunnn :)
Mide mide değil su bardağı, bu ne böyle gıdım gıdım yemişsin.
2 hafta sonra tatile gidicem ne versem kardır

Tatilden dön bence kocanı da gönderince buraya çok daha fazla girersin sınav da bitcek zamanın kalcak sana. İzin neymiş ben bilmiyorum valla. Ama onların hepsi sorun bi de yeni üye girişi olunca uzun süre izin almak yasak zati onu biliyorum anka bizi uyarmıştı baştan.

Listeye girdikten sonra 2 ay izin kullanamıyorsun canım. 2 ay dolduktan sonra izin alabilirsin

Beneem zaten sürem dolmamış giremiyomuşum girsem hepinizi yenerdimde girmediğim için yenmeme gerek yok

Kahvaltı 07:50
1 bardak süt
Yarım muz, 1 ceviz, 1 dilim ananas

09:30 sade nescafe
11:00 1 hurma
11:45 1 tane bisküvi

Öğle 13:00
Izgara çupra (bu balığın adını doğru mu yazdım bilmiyorum balıktan hiç anlamam )
Boooollll Salata

14:00 sade türk kahvesi

Akşam 17:30
7 kiraz, 1 kırmızı erik

20:00 sade nescafe

22:00 1 bardak kefir

Su: 3.5 lt

Spor:
55 dk yürüyüş
40 dk yürüyüş bandı (5 dk koşu 3 dk yürüyüş olarak 5 set interval)
20 dk eliptik
20 dk bisiklet
500 ip
100 jumping jack
100 squat

Son iki sporu yapmadım daha eve gidince yapcam

Allah kabul etsin canim cok guzel yapmissin bide tarif istiyon senki madalyalı yemek yarismasi şampiyonusun ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…