Daha öncekilerden gördüğüm kadarıyla tatilde falan izinli yazılıyor o yüzden sordum bu hafta diye . Tatilde diyete ara vericem ama deli gibi yüzeceğim için çok almam diye düşünüyorum . Verdiğim kilolar yazık olmasın listeye girseydim bari diye dedimSen tatile gitmicek misin? Konuştuk yane listesi tatilde diyet yok tartı işini nasıl yapcan orda? eeee nasıl olcak o zaman??? Zaten eşin gelince daha buraya da hiç gelmezsin kesin
Öyle hayalde kalsın işte .aşk bazen kavuşamamaktırÖyle güzel oluyor dedim işte yicem demedim
Ben değil kaptan beni yoldan çıkardı
Ay resmen okurken hepsinden canım çekti afiyet olsunnn :)Menüm
Sabah
Kellogs bir kase . İçine incir parçalayıp ekledim ve 2 kaysı kurusu
Öğle
1 lahmacun 1 ayran bolca maydanoz
Akşam
Türlü
Ayran
Kavun bir dilim
Bir avuç kabak çekirdeği
Su : 3 litre 4 e tamamlıcam
Spor leslie
2 hafta sonra tatile gidicem ne versem kardırMide mide değil su bardağı, bu ne böyle gıdım gıdım yemişsin.
Tatilden dön bence kocanı da gönderince buraya çok daha fazla girersin sınav da bitcek zamanın kalcak sana. İzin neymiş ben bilmiyorum valla. Ama onların hepsi sorun bi de yeni üye girişi olunca uzun süre izin almak yasak zati onu biliyorum anka bizi uyarmıştı baştan.Daha öncekilerden gördüğüm kadarıyla tatilde falan izinli yazılıyor o yüzden sordum bu hafta diye . Tatilde diyete ara vericem ama deli gibi yüzeceğim için çok almam diye düşünüyorum . Verdiğim kilolar yazık olmasın listeye girseydim bari diye dedim
Menüm
Sabah
Kellogs bir kase . İçine incir parçalayıp ekledim ve 2 kaysı kurusu
Öğle
1 lahmacun 1 ayran bolca maydanoz
Akşam
Türlü
Ayran
Kavun bir dilim
Bir avuç kabak çekirdeği
Su : 3 litre 4 e tamamlıcam
Spor leslie
Listeye girdikten sonra 2 ay izin kullanamıyorsun canım. 2 ay dolduktan sonra izin alabilirsinDaha öncekilerden gördüğüm kadarıyla tatilde falan izinli yazılıyor o yüzden sordum bu hafta diye . Tatilde diyete ara vericem ama deli gibi yüzeceğim için çok almam diye düşünüyorum . Verdiğim kilolar yazık olmasın listeye girseydim bari diye dedim
Beneem zaten sürem dolmamış giremiyomuşum girsem hepinizi yenerdimde girmediğim için yenmeme gerek yokTatilden dön bence kocanı da gönderince buraya çok daha fazla girersin sınav da bitcek zamanın kalcak sana. İzin neymiş ben bilmiyorum valla. Ama onların hepsi sorun bi de yeni üye girişi olunca uzun süre izin almak yasak zati onu biliyorum anka bizi uyarmıştı baştan.
Hahahahaha hahahahha hahahaha gülürdükBeneem zaten sürem dolmamış giremiyomuşum girsem hepinizi yenerdimde girmediğim için yenmeme gerek yok
TamamdırrListeye girdikten sonra 2 ay izin kullanamıyorsun canım. 2 ay dolduktan sonra izin alabilirsin
Sen tatil falan dönene kadar ben mezun olurum kiGörersin
Allah kabul etsin kaptanBenim menüm
Sahur çeyrek tost çay su
İftar
2 kepçe çeşmi nigar çorbası ( amann bildiğimiz terbiyeli mercimek işte)
7 kaşık barbunya
1 kase yoğurt
10 kiraz
1 gevrek
Karatayda serbest ama kalorisini bilmiyorumAllah kabul etsin kaptan
barbunyanin kalorisi cok yuksek diye biliyorum
Allah kabul etsin canim cok guzel yapmissin bide tarif istiyon senki madalyalı yemek yarismasi şampiyonusun ellerine saglikAnka @MiuLego
Sahur 1.30da..
2 az yağda yumurta
Bikaç çeşit peynir
Domates
Salatalık
1 dilim tt ekmek
1 şekersiz çay
İftar 20de..
1 kase arpa Şehriye çorbası
Eki Görüntüle 2008882 1 tabak mercimek yemeği aç gözlülükle koydum yarısını anca yedim. (Bütün tencereye 1 avuç erişte attım. Bana toplasan 2 tutam gelmemiştir)
Küçük bir tabağın yarısı yeşil fasulye (komşu gönderdi)
1 kase yoğurt
Sayamadım 3 4 bardak su..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?