- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Ohh miss afiyet olsun canim borekde hakkin artik diye dusunuyorumKızlaar ne kadar çok sayfa birikmiş yinee
Dünkü menümü yazayım yorum sizin
Sahurda klasik kahvaltımı yaptım 2 yum ve kefirle
İftar
1 kase yayla çorbası
1 küçük kıymalı börek
1 parça kuzu eti ve sebze
1 kase salata
Su 1.5lt içebildim
Spor 3000adım anca attım
Farketmeden Bi yerlere çarpıyorsundur yanda kansızlık vardır. Başka fikrim yok maalesef.Kizlar bacaklari kendi kendine moraran var mi?? Niye morarir ya
yok canım bi dr git istersenKizlar bacaklari kendi kendine moraran var mi?? Niye morarir ya
Sağol miucum.Sana güveniyorum demiştim haklı çıktım çok güzel geçmiş iftar davetin
Yok canım ya iyi bir araştır sen onu doktora git eylülcümmKizlar bacaklari kendi kendine moraran var mi?? Niye morarir ya
Caromiyorum canim hergun yenileri ekleniyo bur suru oldular. Kansizlik var evet yaptigini bilmiyodumFarketmeden Bi yerlere çarpıyorsundur yanda kansızlık vardır. Başka fikrim yok maalesef.
Gecmis olsun canimDişime dolgu yaptırdım geldim kızlar
Yapar ama baya ilerleyince yapar. Sen mutlaka bir doktora git canım.Caromiyorum canim hergun yenileri ekleniyo bur suru oldular. Kansizlik var evet yaptigini bilmiyodum
Geçmiş olsun güle güle kullanDişime dolgu yaptırdım geldim kızlar
Ayy gidemedim ki reglim icin bile gidemedim sira cok fazla randovuler dolu oglumla bekleyemiyorunYapar ama baya ilerleyince yapar. Sen mutlaka bir doktora git canım.
Ramazanda hep boş aslında ama kadın doğum belki doludur.ben bütün işlerimi hallettim ramazandaAyy gidemedim ki reglim icin bile gidemedim sira cok fazla randovuler dolu oglumla bekleyemiyorun
hhahahaha ya da açlıktan herşey tatlı geliyor artıkDetoks çorbası içiyorum yıllar önce yapmıştım yiyememiştim şimdi ise çok tatlı geldi. Ömrümün kalanını bununla geçirebilirim
Olabilirhhahahaha ya da açlıktan herşey tatlı geliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?