Hahah zaten onlara börek olsun yeter kiBen de eşime kırpık börek yapacağım tavada. Ramazan başladığından beri tost yiyor garibim
Oruç tutanlar yarın bildirim yapacak ya..Tarti cuma gunu bildirim 2 gun var
Cuma günü 6.30 a kadar da bekleyebiliyriuz ya canım hangisi daha azsa onu alıyoruz:)Oruç tutanlar yarın bildirim yapacak ya..
18,30 olmayabilir bu hafta. Eşim şantiyede yaparsa iftarı o zaman bekliyorum. Evde yaparsa 15,00-16.00 gibi paylaşırım.Cuma günü 6.30 a kadar da bekleyebiliyriuz ya canım hangisi daha azsa onu alıyoruz:)
O zmaan iki türlü de tartılırız canım boollll eksilerimiz olsun inşallah çok amin18,30 olmayabilir bu hafta. Eşim şantiyede yaparsa iftarı o zaman bekliyorum. Evde yaparsa 15,00-16.00 gibi paylaşırım.
Ayran supermos canim ayran icerimSade turk kahvesi, soda ayran su limonlu su bozmuyor. Neskafe sut bozuyor canım
Aynen aynen apor yorumlarken bende denk geldim hwr seye maydanozNefret ediyorum o adamdan
Herşeyi biliyo spor maç bile yorumluyor kimse kalmamış gibi
Programda izliyorum daldan dala atlıyor bende sinirlenip kapatıyom gıcık
GünaydınGünaydın
sabah tartılamadım işe geciktim zor çıktım evden ama artıyımdır 1.5 kilo falan almışımdır
napıyon Sily bugun spora çıkmadın mıGünaydın
Cikmaz olurmuyum bebeim 6:40 ta ciktim yeni geldik daha ufakligi uyuttum buyuge kahvalti hazırlıyorumnapıyon Sily bugun spora çıkmadın mı
6.40 ta spora gidilir yatıp uyusana yaaCikmaz olurmuyum bebeim 6:40 ta ciktim yeni geldik daha ufakligi uyuttum buyuge kahvalti hazırlıyorum
Hmmm tamam o zaman ben bugün spor yapmayım yatayım hatta accık da tatlı falan yiyimsabah tartılamadım işe geciktim zor çıktım evden ama artıyımdır 1.5 kilo falan almışımdır
hahahahahaha yandın anka6.40 ta spora gidilir yatıp uyusana yaa
Günaydınnn bol eksili bi gününüz olsunz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?