- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
Daha önce bir takimla yolculuk etmistim.Fakat takima giremeden kilima ulasip ayrildim .Hoşgeldin canım.. 1. sayfada kurallarımız var. Onları oku uyarsa kilo boy ve hedef kilo yazarak başlayalım inşallah
Tamam canım listeye girmedikten sonra sorun olmaz. 15 gün deneme suren var. Kurallara uyar bol paylaşım yapar en az 1 kilo verirsen 30 haziran da listeye girersin canım.Daha önce bir takimla yolculuk etmistim.Fakat takima giremeden kilima ulasip ayrildim .
Tamam o zamn .Kendimi tanitayim .25yasindayim . Matematik öğretmeni yim.Tamam canım listeye girmedikten sonra sorun olmaz. 15 gün deneme suren var. Kurallara uyar bol paylaşım yapar en az 1 kilo verirsen 30 haziran da listeye girersin canım.
Allah bağışlasın canım. Zor oluyordur hem ikiz hem erkekTamam o zamn .Kendimi tanitayim .25yasindayim . Matematik öğretmeni yim.
22aylik ikiz ogullarim var .
Daha önce bir takimla yolculuk etmistim.Fakat takima giremeden kilima ulasip ayrildim .
Çok zor oluyor ama az buyuttuk en zoru gectiAllah bağışlasın canım. Zor oluyordur hem ikiz hem erkek
Tamam o zamn .Kendimi tanitayim .25yasindayim . Matematik öğretmeni yim.
22aylik ikiz ogullarim var .
Hosbulduk canimHoşgeldin matematikcadısı
Boy 164kilom 67.7 hedef kilo 60Bir de boy kilo hedef kilo yazar mısın.
İki kat çok zor iki kat daha tatli.Allahtan sansliyim birbirleriyle anlasiyorlarAllah bağışlasın Canım maşallah çok zordur herhalde iki küçük çocuk bakmak
Benim de iki çocuğumun arası 10 ay.. Çok zor büyüttüm çok yıprandım.İki kat çok zor iki kat daha tatli.Allahtan sansliyim birbirleriyle anlasiyorlar
Kac yasindalarBenim de iki çocuğumun arası 10 ay.. Çok zor büyüttüm çok yıprandım.
kaptan tarifi versene ramazan sonu ben de yapayımDetoks çorbası içiyorum yıllar önce yapmıştım yiyememiştim şimdi ise çok tatlı geldi. Ömrümün kalanını bununla geçirebilirim
hoş geldinBoy 164kilom 67.7 hedef kilo 60
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.298244/kaptan tarifi versene ramazan sonu ben de yapayım
Kaç yaşında canım oğlun. Bu sene benim oğlan da tutuyor da ben bir gün tutturup bir gün mola verdiriyorum. İftara kadar bekliyor maşallah.Tünaydın arkadaşlar. Oruçlu oğluma iftar yaptırıp geldim. Kuzum bir acıkmış ki sormayın. Gece sahura kalkmayi çok istiyor, bugün tekne orucu sahur-öğlen tutturdum. Bu sabah geçen haftaki kilomda çıktım çok şükür. Gece yeşil çay bile ictim varsa ödem atayım diye. Sonunda 78.6 yı tekrar gördüm bu sabah. Kahvaltıda da ekmek yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?