Hem de ne lezzet canım yaÇok lezzetli demi ağır yemek yazın sıcakta yenmiyor
90 kaptancmBiz de tutardık ilk okulda ama 5 te falan iftar yapıyorduk benim zamanımdasen kaç doğumlusun
Ben de 87 liyim yakın sayılırmışız.90 kaptancm
Evet canım.yakınız.bnde hatırlıyorum akşam 6 ol adan ifrar yapardık hatta babam fln yetişemezdi iş yerinde yerdiBen de 87 liyim yakın sayılırmışız.
Maşallah canım büyütmüşsün darısı bizlere2009 dogumlu, Ramazan'ın ilk günü tuttu tüm gün, bir daha tutturmadım :)
Uyu canım imkanın varsa. Benim de uykum var ama imkanım.yokçKızlar gece 3te yattım sahur fln yaptık.bide geç gelmiştik eve zaten.oğluş yine 5.30da uyandı. İki buçuk saatlik uykuyla duruyorumokula da gittim geldim pilim bitti
Biraz uyumam lazımmmm
İyi yapmışsın canım.Kızlar ben geldim. .internet paketim bitmişti yeniledim sizin için..
Kızlar ben geldim. .internet paketim bitmişti yeniledim sizin için..
Hangi ay canım.Benim büyükte 2009lu.. onun da 4.günü oruçta maşallah. .
Kanda pıhtılaşma sorunundan oluyo sanırım o doktora git aksatma ama benceKizlar bacaklari kendi kendine moraran var mi?? Niye morarir ya
Kaptan hepsinin peşine koşturmaktan senin tığ gibi olman lazım yahuBüyük 8 yaşında küçük 7 yaşında bi de bebek var 8 aylıkç
Benimde bi dünya var başlamaya çok üşeniyorum üşendikçe birikiyorBi sepet ütü var yapıp geliyim görüşürüz
Kanda pıhtılaşma sorunundan oluyo sanırım o doktora git aksatma ama bence
Kaptan hepsinin peşine koşturmaktan senin tığ gibi olman lazım yahu
:
Çikilata yeÜzerimde bir durgunluk..
İnsanın içi durup dururken sıkılır ya öyle oldu içim karardı ya.
Napsam
Elini yüzünü yıka bi ayetel kursi oku canım. Hava kapalı ondan mı acabaÜzerimde bir durgunluk..
İnsanın içi durup dururken sıkılır ya öyle oldu içim karardı ya.
Napsam
Aaa hayır tabiikideŞişman mıyım ben
hahhah hhahaha hadi bakalım cevap verŞişman mıyım ben
sen de dayak yeÇikilata ye
Anlamadım kuzum. Aynen öyle yapıcam bir tane de kitabım var onu okuyayım dini içerikli o çok iyi geliyor..Elini yüzünü yıka bi ayetel kursi oku canım. Hava kapalı ondan mı acaba
erken bence benim oğlum 1 gün tuttu 2005 li seneye tutar inşallah2009 dogumlu, Ramazan'ın ilk günü tuttu tüm gün, bir daha tutturmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?