hay ağzına sağlıkÇikilata ye
Erken evet ama özeniyorlar. Değişik geliyor onlara sahura kalkmak. Ramazan'ın ilk günü akşama kadar mahvoldu, bir daha da tutmadı. Ara ara yarım gün tutsa yeter bence.erken bence benim oğlum 1 gün tuttu 2005 li seneye tutar inşallah
Aynen hevesleniyorlar. Ben de hevesi kırılmasın diye tutturuyorum. 2008 eylül doğumlu benimki de. Ama kendini kotu hissedersen yiyebilirsin çocuk orucunda bozunca günah olmuyor dedim. Bozmak istemiyor.Erken evet ama özeniyorlar. Değişik geliyor onlara sahura kalkmak. Ramazan'ın ilk günü akşama kadar mahvoldu, bir daha da tutmadı. Ara ara yarım gün tutsa yeter bence.
Mart..Hangi ay canım.
Benimkilerin ortasında tam. Kızım 2009 temmuz doğumlu benim de.Mart..
Hayır canım listeye girdiğin tarihten itibaren 2 ayAnka ben 6 mayısta bu gruba girdim ya.. şimdi ben 11 temmuzda izin alabilir miyim??
Tatile gidicezde 13ünde.. oraya tartı götürmem gerekecek o zmn..Hayır canım listeye girdiğin tarihten itibaren 2 ay
nereye?Anka ben 6 mayısta bu gruba girdim ya.. şimdi ben 11 temmuzda izin alabilir miyim??
Kuzum taşırsın bir tartı ne kadar yer kaplıyor sankiiiiiTatile gidicezde 13ünde.. oraya tartı götürmem gerekecek o zmn..
Bunu konuşmuştuk. Haberin vardı.Tatile gidicezde 13ünde.. oraya tartı götürmem gerekecek o zmn..
Ben hesapladım 2 ay doluyor diye düşünmüştüm. . Zaten aparta gidicez annemlerle.. diyeti bozmam da tartı için 15 gün izin alim demiştim. .Bunu konuşmuştuk. Haberin vardı.
Kız bir gün izin ver kendine aaaa hergün hergün ev işi ben okurken yoruluyomÜyü yaparken kızlar her yere kraker dök üşler onları süpürdüm ütülediklerimin yarısını yerleştirdim biraz dinlenmek istedim
Ben 81 liyim en büyük ben miyim
Ben hesapladım 2 ay doluyor diye düşünmüştüm. . Zaten aparta gidicez annemlerle.. diyeti bozmam da tartı için 15 gün izin alim demiştim. .
Kız bir gün izin ver kendine aaaa hergün hergün ev işi ben okurken yoruluyom
Canım senin büyük neden dokerek yiyor ki kocaman olmuş yani.Ah ne güzel olur ama imkansız
Daha işlerim var ben kaçar
Tamam tartımıda önce istanbula ordan da tatile götürürüm :))Maalesef listeye girdiğin tarihten hesaplanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?