- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
O modelden bende 2 tane var. Koca eşekler ama hala elde döke döke yiyorlar. Ben de onlara supurtturuyorum.Canım senin büyük neden dokerek yiyor ki kocaman olmuş yani.
Tamam canım. Cuma kaçtın hatırlayamadım.Eki Görüntüle 2009252 kaptan ben yarin bildirim yapicam 300 gr daha gider insallah
71.3 tum simdilik _1.1Tamam canım. Cuma kaçtın hatırlayamadım.
Çok ilginç ama alışmaları lazım. Benim kızım dokuyor da onun aklı ermiyor. Oğlan örtüsüz hiç bişey yemez.O modelden bende 2 tane var. Koca eşekler ama hala elde döke döke yiyorlar. Ben de onlara supurtturuyorum.
Oğlanla uyudum biraz canım 45 dk flnUyu canım imkanın varsa. Benim de uykum var ama imkanım.yokç
Whuuu yeahhhh71.3 tum simdilik _1.1
Ya kacsin sen miu niye bu kadar sevindin
Takım var ya bu hafta çoşacakWhuuu yeahhhhBenden de gelir inşallah detoksla böyle bişey
Siz harikasınız zaten maşallah maşallah nazara geleceğiz diye de korkuyorumTakım var ya bu hafta çoşacak
Kız kilo vermene sevindim kuzumYa kacsin sen miu niye bu kadar sevindin
ben okurum akşam takıma dua ederim değmesin nazarSiz harikasınız zaten maşallah maşallah nazara geleceğiz diye de korkuyorum
Ya utandim bak şimdiKız kilo vermene sevindim kuzumharikasın diye :)
Ben sabah -900 düm. yarın öğlen tartılıcam inşallah daha da gider. Ama şuan pamuk gibiyim sen beni yen istiyorum sen mutlu ol beni yerden yere vur istiyorum
neyi 2 saate bir diyordu? geçmiş olsun canım ayyyy hastalık nefes aldırmıyor sanaBenim karnım ağrıyor çok fena ya. Mercimekle nohut birleşince mi oldu acaba. Bi de 2,saatte bir diyordu ben o kadar da yemedim.
İnşallah bakalım sily olmasın da oben okurum akşam takıma dua ederim değmesin nazar
Anka kaptan çooooook iyi yüzdeli birisi var takımımızda önceden ipucu aldımben biliyorum muhtemelen genelde 1. olucak. O kadar yani
Kız bu şimdilik ruh halim. Akşama ya da yarına ya da 2 dk ya değişebilirim.Ya utandim bak şimditamam sen yen sıkıntı yok yada vazgectim berebere olsun
Çorbadan 2 saatte bir bir kase diyorduneyi 2 saate bir diyordu? geçmiş olsun canım ayyyy hastalık nefes aldırmıyor sana
Bencede silyİnşallah bakalım sily olmasın da o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?