Çok sevindimm belki daha da azalırGünaydın canlar 68,500 çıktım çok sevindiriğim .
Akşama doğru yine tartılırım canımÇok sevindimm belki daha da azalır
yaz yaz bekliyorumGünaydıın
Sily nin kilosunun altına ekleme yapmaya utanıyorumlisteyi patlattı. Bence tek başına takım adına listede olsun
Umut yüzdni yanlış hesaplamışsın canım. 1 kilo vermişsin cumaki kilon da 69.5 miş.Akşama doğru yine tartılırım canım
İnci düne göre +300 gr çıktı yayaz yaz bekliyorum
HAHAHAGünaydıın
Sily nin kilosunun altına ekleme yapmaya utanıyorumlisteyi patlattı. Bence tek başına takım adına listede olsun
İnci düne göre +300 gr çıktı yaoffffff sinir oldum
Öğlen yazcam ki ben
Bilseydim uyandirirdim seni kizzzUyuyakalmışım bu arada.
Servisi kaçırdımişe geç kalcam
Yaaaaaaçok üzüldüm
çıktım öğleden sonra paylaşacamYaaaaaa
Öğlene kadar gider belki fazlasıyla
Öğlen de spor yapayım belkş gider bir umut of yaaaa
Sen daha da eksi çıktın mı
Söyle çabık
Çıktın mığğğğğğ 1.1 mi hala?
Ona göre baaaak
Hahahahha ama öyleHAHAHAkocamam kahkaha attim parlin ortasinda kimse yok allahtan
Ya en son alarm erteliyordum bi uyandım saat ufuuuuuuBilseydim uyandirirdim seni kizzz
Kaç yaaaaçıktım öğleden sonra paylaşacam
sana hiç belli olmaz geçebilirsın de yüzden daha yüksek çıkıyor senin tamam dayanamadım söylüyorüm 1,4 ama öğleden sonra 100 daha eksilir hep öyle olduKaç yaaaa
Tamam söyle de bari ona göre öğleni beklemiyim
Nasılsa geçemem dimi
Oha oha ohaaaa imkansız seni geçmemsana hiç belli olmaz geçebilirsın de yüzden daha yüksek çıkıyor senin tamam dayanamadım söylüyorüm 1,4 ama öğleden sonra 100 daha eksilir hep öyle olduyani -1,5 %2,10
1.2 yetiyor sana sen kacsınOha oha ohaaaa imkansız seni geçmem
Ben gidiyom yaaa
Hep dün hafif spor yaptım diye oldu1.2 yetiyor sana sen kacsın
akşam kilolar açıklansın da daha ayrıntılı görüşürüz geçen haftadan bir şeyler hatırlıyorum daHep dün hafif spor yaptım diye oldu
Keşkkkke çok spor yapaydım yine
Artık herşey için çok geç ühüüü
En iyisi ben kayıplara karışayımakşam kilolar açıklansın da daha ayrıntılı görüşürüz geçen haftadan bir şeyler hatırlıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?