Canım kahvaltıya yumurta eklesen bide yoğurt neden 2 yk yoğurt yemekten korkma bence bol bol yiyebilirsin
Kahvaltı 08:00
1 bardak süt
Yarım muz, 1 dilim ananas
1 ceviz
Öğle 14:10
3 yk lorlu erişte
Zeytin,peynir,domates
16:15 2 kuru kayısı, 5 çiğ badem
Akşam 17:20
2 yk yoğurda 1 çk keten tohumu, yarım elma karışımı
Peynir
Su: 3 lt
Spor:
60 dk yürüyüş bandı yürüyüş
30 dk yürüyüş
Tam bir detox günü olmuş kaptancımmMenüm
Sabah yok
Öğle detox çorba 1 salatalik
Akşam detox çorba salata
Su 3 e tamamlayacağım
Spor 3 mil
Serbest canım ama tuzlu olduğu için fazla tüketmiyorumPastırma serbest mi bilmiyorum onun haricinde güzel menün
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsinYarın kpss sonuçları açıklanıyor çok heycanlıyım bana dua ediiin
Mısırı görmeyeydim iyiydi. .Telefonun dokunmatiği takılıp duruyor sinir oldum. Vuruyorum vuruyorum duzelmedi bir türlü. Menümü yazmaya çalışayım
Öğlen 12
1 domates
1 küçük salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 porsiyon lor
16da
1 kase yoğurt
1 yk keten tohumu
1 çay bardağı haşlanmış kırmızı et (yağsız yeri)
Akşam 20
1.5 kase yoğurtlu semizotu salatası
Yarım kase mercimek çorbası
Közde 1 mısır
2.5 lt su
Maşallaaaaahhhh hipooo süpersin canım ya emeklerinin karşılığı işteGeçen hafta sadece 300 grdı. . Bu hafta gitti şükür. . Şok oldum bende.. 87 bekliyordum...
Toplam 16 oldu cnm :)))Maşallaaaaahhhh hipooo süpersin canım ya emeklerinin karşılığı işte
Programdan 59 kalori denmiş, ekmek de yemedim bugün, bir de mısır tarladan bir kaç saat önce toplanınca yedim valla. Eşim bize özel mangal yaktı sırf mısır için.Mısırı son anda görmesem günün menüsü diyecektim. Bi de akşam çok geç saate kalmış dicektim. Kalanlar çok güzel
Haftaya bende başlarım temizliğe memlekete gitmeden evi bi altüst ederimİyi geceler kızlar misafirin biri gitti valla çok yorgunum yarın o kadar çok işim var kı yardıma gelseniz :) :) evin her yeri sigara koktutum perdeler yıkanacak birde halılar var onları da evde yıkıycam yavas yavas bayram temizliği baslıycak Bı yandan iyi olucak hareket etmiş olurum :) ben bugun tartıldım sadece 100gr gitmiş moralim sıfır nasıl olur anlamıyorum ya İnş yarına daha eksi olur
Serbest canım ama tuzlu olduğu için fazla tüketmiyorum
Yarın tartıda 54.7 çıkarsam anka da beni mezun ederse söz bunalımdan çıkcam
Cnm o mezun olmak istiyor. . Sen ne zmn yeter bu kdar zayıfladığım dersen o zaman mezuniyet istersinYani şimdi hedef 75 , hedefin %80 ni verince mezun mu oluyoruz
Ama ben önce hedefim 75 sonraki hedefim 65 hangisi olacak
Ya siyah camlı olunca bozulmuyor daha 2 yılı var diyor ama yarın bi aktara sorayım
İnlallah başarılı olmuşsundur
Tebrik ederim bende sabahı bekliyorum belki 82.900 ü görürüm diye
Ya evet artık az da yesem midem şişiyor hemen küçüldüğü için ben en çok Bayram'dan korkuyorum memlekette zor olacak
Amiiiin teşekkürler inşallahHakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin
Cnm biraz mesajlarını arttırsan.. Kaptan seni de listeye alsınAmiiiin teşekkürler inşallahbugün bana uyku yok
Kolay geldin canım.İyi geceler kızlar misafirin biri gitti valla çok yorgunum yarın o kadar çok işim var kı yardıma gelseniz :) :) evin her yeri sigara koktutum perdeler yıkanacak birde halılar var onları da evde yıkıycam yavas yavas bayram temizliği baslıycak Bı yandan iyi olucak hareket etmiş olurum :) ben bugun tartıldım sadece 100gr gitmiş moralim sıfır nasıl olur anlamıyorum ya İnş yarına daha eksi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?