Ooooo harikasın canım ben biliyordum zaten senin yapacağını.
Valla ne yapsak ne şekilde tebrik etsek bilemiyorum ki inci. Harika kilo verdin ve verceksin de. araya ramazan girmesine tatilin girmesine rağmen hiiiç bozmadın düzeni.
Kocaman alkışlar sanaaaaaaaaa
kilo bildirimini de hastaneden yaparsınöğlen spora inicem hunharca spor yapıp -600 çıkmam lazımbence ben bunu yapabilirim
Yuh sily oha sily bu ne sily***12. Takım 522. Etap***
anka_misali(68,7 /
eylul7158eylul(58.8/
tevafuk55 (63.3/
MiuLego (55.9 /
Sily (62.8/60.5/2.3/%3.66)
Korhilalp (/57,1
hippotalamus (88.3/
5816bursa (70.5/
florence_N (78,6/
inciakis ( 71.3/
umut-16 (69,5/
ICIR(84,1/
12. Takım Ortalaması :
Yeni üyeler
Jalapeno(
matematikhocasi(
Yüzde hesaplama: (geçen hafta kilosu-bu hafta kilosu) * 100 / geçen hafta kilosu
Üzülme yaa haftaya da biz yeneriz
-600 çıkacaksa olur valla hastaneden bile yeterim sana benkilo bildirimini de hastaneden yaparsın
utanmasa direk hedef kilosuna kadar düşecekmişYuh sily oha sily bu ne sily
Aynen yaaautanmasa direk hedef kilosuna kadar düşecekmiş
Allah korusun tatlım ne hastanesi ya sen zaten şuanda bile kilo olarak süpersin korusan bile yeter sen hala vermeye çalışıyoneze eze yenelim aşırı yenelim öyle böyle yenmeyelim bir ömür unutamasınlar
-600 çıkacaksa olur valla hastaneden bile yeterim sana benseni bensiz asla bırakmam bebişim. sensiz asla ay bi anda yine sevg sarmalı oldum neden ki acaba
Allah korusun tatlım ne hastanesi ya sen zaten şuanda bile kilo olarak süpersin korusan bile yeter sen hala vermeye çalışıyon
ayyy okuyunca bende sevgi sarmalı oldum sana gelsin bütün kalpler rakiplerin en tatlısı
Aaa ankacim sen yatsana..Yuh sily oha sily bu ne sily
utanmasa direk hedef kilosuna kadar düşecekmiş
Geçen hafta da bu haftada hep aç gezdim. Geçen hafta çok ağır spor yaptım yine de artıdan kurtulamadım ben de bu hafta yattımAaa ankacim sen yatsana..canin sikiliyo yat, kilo veremiuorum diyosun yat sen yatarken ben kostum durdum bi de yemedim be kuzum ben oruc oruç hem yemiyorum hem surekli hareket halindeyim hadi benim yaptiklarimi yap bakalim veremiyomuymussun sana garanti veriyorum bir haftada 2 kilo vereceksin
Kaç çıktın pekiiiii?Geçen hafta da bu haftada hep aç gezdim. Geçen hafta çok ağır spor yaptım yine de artıdan kurtulamadım ben de bu hafta yattımhelal olsun hakkettin canım
kaptanAnka senin durum ne detos işe yaradı mı
67.8Kaç çıktın pekiiiii?
Dune göre eksideyim canım ama öyle sizin gibi mucizeler yaratamadım ya.
kaptan 900 vermişsin daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?