Kolay gelsin canım unutma sakın burayı :)Neyse kızlar benim halıları yıkamaya göndermiştim onlar geldi yerleri silip sereyim onları. Akşama doğru gelirim. 18.30 a kadar bildirimleri bitirelim... Bu hafta yine derecedeyiz inşallah sayenizde
Çok aç kaldım canım. Sporla desteklesem daha fazla olurdu ama neyse bu hafta çok veririm inşallahkaptan 900 vermişsin daha ne olsun
haftaya çok daha iyi olacakÇok aç kaldım canım. Sporla desteklesem daha fazla olurdu ama neyse bu hafta çok veririm inşallah
hippotalamus kız beğenme de tartı sonucunu söyle bu sabahki
çok merak ediyombir rahat ver kıza geçmişi okuyor sabırsız miu
Bu sabah daha tartılmadım. 18.30 a kadar hakkım varmış.. sahur yapıp yatıyorum ya sabah artı çıkıyor. .hippotalamus kız beğenme de tartı sonucunu söyle bu sabahki
En azından geçen hafta aldığımı verseydim.haftaya çok daha iyi olacakama bence 900 de zaten cook iyi
kaptan sıkma artık canını geçmişe bakıp durma ne çektin ilaçtan geldi geçti sen bu hafta kilo verdin mi verdin haftaya daha da iyi olacak pozitif ol kaptanEn azından geçen hafta aldığımı verseydim.
İnan burası olmasa da rejim yapardım ama kaçamakta yapardım hele ramazanda. .. sırf buraya yazmamak için yapmıyorum. .sağol hippocumhep beraber hedeflerimize doğru sağlam adımlarla gidiyoruz ben de seni tebrik ederim
Çok.sukur yaGünaydın kızlaaaar
Okula geldimm.tevafuk55 zümrecim bayramdan sonraki 3 gün seminer olmayacakmış idari izinli sayılıyoruz
aynen bende kaçamak yapar yarın telafi ederim diye düşünürdüm ama kilo bildirimi ve hergün menü paylaşımı kaçamak yapmamı engelliyorİnan burası olmasa da rejim yapardım ama kaçamakta yapardım hele ramazanda. .. sırf buraya yazmamak için yapmıyorum. .
Kız hemen yumusuyirsun allah seni, hemem caspler bulman lazım geçen haftayı hatırla inciiiikıyamam yasen olmasan kaç defa diyeti bozardım cısslara hep senin desteğinle direndim canım mium
aynen bende kaçamak yapar yarın telafi ederim diye düşünürdüm ama kilo bildirimi ve hergün menü paylaşımı kaçamak yapmamı engelliyor
Ay oruç olduğunu unuttum hippo doğru akşama belli olur :)Bu sabah daha tartılmadım. 18.30 a kadar hakkım varmış.. sahur yapıp yatıyorum ya sabah artı çıkıyor. .
Kız hemen yumusuyirsun allah seni, hemem caspler bulman lazım geçen haftayı hatırla inciiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?