He ya siz rakiptiniz noldu da bi anda biz rakip olduk anlamadım kihippotalamus seni de tebrik ederim süper gitmiş 1 ayda
Sily canım sana diyecek yok valla harikasın maşallah, iyiki artık rakip değiliz hiç değilse Korhilalp zümrem ı arada yenebiliyorum
Kilo alacağım diye kaşınıyorum valla öyle.kaptan sıkma artık canını geçmişe bakıp durma ne çektin ilaçtan geldi geçti sen bu hafta kilo verdin mi verdin haftaya daha da iyi olacak pozitif ol kaptan
Pro asilzadelik çizgimden dışarı çıkmayacağım
Gaza gelir de 18.30 a kadar spor yapar geçer diye korkuyor. Akşamı bekliyor benceKız hemen yumusuyirsun allah seni, hemem caspler bulman lazım geçen haftayı hatırla inciiii
beni izne ayırGaza gelir de 18.30 a kadar spor yapar geçer diye korkuyor. Akşamı bekliyor bence
İzne ayıramam diskalifiye edebilirim istersenbeni izne ayırbaşka türlü olmayacak cenazemi kaldıracaklar resmen
Kız bu arada çook iyi fikir akşama kadar bir şey yemeyeyim öğlen spor yapayım ben. İşten çıkınca da spor yapayım. Bildirimi 19:15 te yapabilir miyim kaptancığım balım kaymağımGaza gelir de 18.30 a kadar spor yapar geçer diye korkuyor. Akşamı bekliyor bence
evet beni diskalifiye etİzne ayıramam diskalifiye edebilirim istersen
Yok canım 18:30 son. Yenildin kabul et artık.Kız bu arada çook iyi fikir akşama kadar bir şey yemeyeyim öğlen spor yapayım ben. İşten çıkınca da spor yapayım. Bildirimi 19:15 te yapabilir miyim kaptancığım balım kaymağım
Köşeme çekilip ağlayayım ben mademYok canım 18:30 son. Yenildin kabul et artık.bak ben de yenildim hiç sesim çıkıyor mu
Ay ağzın bal,yesin ama ben değilim maalesefİnci hippocum tevafuk tebrik ederim
Bir ayda 7 kilo çok güzel ben ancak 5-6 gibi olacak hayırlısı
Allah rahmet eylesinKızlar veAnka
Sily nin kv vefat etmiş, bir süre yokum bu yüzden haber verebilir misiniz takıma dedi. Bilginiz olsunbirkaç gün ses etmeyebilir
Birbirinizi seçtiniz hahaha iyi oldu iyiHe ya siz rakiptiniz noldu da bi anda biz rakip olduk anlamadım ki
Heee bence de akşamı bekleGaza gelir de 18.30 a kadar spor yapar geçer diye korkuyor. Akşamı bekliyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?