Canım yeşil çay gibi demleyip içiyorum ben odeme iyi geliyorBu arada aktardan kiraz sapı aldım demleyeceğim. Bu haftayı temiz detoks gibi geçireceğim inşallah. (Çünkü bugün epey cozuttumama sporla yakarım biliyorum o yüzden içim rahat sıkıntı yok)
Kiraz sapı çayı içen var mı hiç? Nasıl içilmeli ne yapılmalı önerisi olan varsa seve seve dinlerim..
Yapmisisniz kizlar teaekkkur ederim :)tevafuk55 bildirimde bulunmadın mı canım araya mı kaynadı acaba
Uyumuşum canım:)tevafuk55 buralarda mısın? 10 dk kaldı bildirime
Ayy maşallah takımımızaaa çok iyiyiz yine
Yok kuzum hatta 200 fazlayım dune gire dünü kabul edelimtevafuk55 kilonda fark var m1
Gomdum demiVaaay naptın öyle süpersin gömdün resmen
Tebrik mesajımı akşam yazacağım rahatken bi eve gidiyimGomdum demi
Bekliyorum canimTebrik mesajımı akşam yazacağım rahatken bi eve gidiyim
Akşam 8 den sonra belli olur ama bence 1. yiz...Durum ne sonuclar ne zaman belli olur
Hadi ya insallah bence bu hafta daha cok hakettik grubumuza maşallahAkşam 8 den sonra belli olur ama bence 1. yiz...
Maşallah diyoruz şekerimmm değmez Allah ın izniyle ♡♡♡♡Kız nazar değcek diye tırsıyorum
Bekle bekleBekliyorum canim
Bence de bu yüzde ile 1. Yiz..Akşam 8 den sonra belli olur ama bence 1. yiz...
Ayy hadi inşallahhAkşam 8 den sonra belli olur ama bence 1. yiz...
Gule gule kullanEki Görüntüle 2009773 kızlar hediyem geldi :))
Hepinize çok teşekkür ederim... darısı herkesin başına...
Güle güle kullan güzel görünüyorlar hak ettinEki Görüntüle 2009773 kızlar hediyem geldi :))
Aaa harikaymış canım gül e gül e kullan :)Eki Görüntüle 2009773 kızlar hediyem geldi :))
Kız izne ayrılınca bizi mi bırakcakIzne ayrilma kaptan sen olmadan olmaz biz biraz daha dikkat eder sen kilo alirsan telafi ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?