Yüz daha gitse 2 olacaktı
Vallahi geliyo sopaaaaYüz daha gitse 2 olacaktı
Düz hesap olsa iyi olurdu. . Tamam tamam çok şükür. ..Vallahi geliyo sopaaaa
O giden 100 gr su kaybıdır zaten şu saatten sonra ve belki haftaya çok ihtiyacımız olur ona. Şu yüzdeye üzülüyosun ya
ben aldığımı verdim anca canım
Senin geçen haftaki kilon 84.1 kayıtlarda. Tam 1 kilo vermişsin. Düzeltme zamanın varsa paylaşımın üzerinden düzelt istersen. Gerçi ben doğrusunu zaten paylaştım daOhh yetiştim küçük kız düştü biraz önce onunla uğraştım iftardan sonra görüşürüz inşallah bu haftada 1. Oluruz
Db nerden çıktıdb55 senin kilon kaç.
konuyu okuyor ya merak ettimDb nerden çıktı
O gitti ya.. niye sordun ki ??db55 senin kilon kaç.
Kilo aldıracak ilaç vereceğini düşünüyorsan doktorun izne ayrıl canım çünkü çok stres oluyorsun kilo alıyorum artıdayım diye. Yoksa aslında kal bence en azından abartı yemeni engelliyoruz biz sen kilo alsan da yüzdemizle onu her türlü telafi ederiz de.. ama sen yok yere stres oluyorsun.. aklına takılacağına izne ayrıl gitsin@MiuLego ben bu hafta izne ayrılsam mı yaa.. dr a gideceğim yine ila kullanırsam yine alırım
O gitti ya.. niye sordun ki ??
aynen yaa çok stres oluyorum herkes eksi de ben art1Kilo aldıracak ilaç vereceğini düşünüyorsan doktorun izne ayrıl canım çünkü çok stres oluyorsun kilo alıyorum artıdayım diye. Yoksa aslında kal bence en azından abartı yemeni engelliyoruz biz sen kilo alsan da yüzdemizle onu her türlü telafi ederiz de.. ama sen yok yere stres oluyorsun.. aklına takılacağına izne ayrıl gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?