evet yaa hesap yapt1m hesaplar1m tutarsa kurtar1r1m
yok burday1m can1m nereye gidicem.. sadece kilo bildirimi yapmayacakt1m.Izne ayrilma kaptan sen olmadan olmaz biz biraz daha dikkat eder sen kilo alirsan telafi ederiz
Oh tamamevet yaa hesap yapt1m hesaplar1m tutarsa kurtar1r1mbi de almaz verirsem yaz1k olacak
EEEEE ANKA KAPTAN 1. OLURSAK BİZE NAPCAAAAN ?Öyle bir iki tatlı ile kurtaramazsın bu sefer kaç haftadır üst üste başarılar
BUGÜN KAÇAMAK GÜNÜ OLSUN DE MESELA BENCE HARİKAAAAAAA
Ayy çok cici Güle güle kullan canım.lezzetli yemekler pişir ama az kalorili olanlarındannnEki Görüntüle 2009773 kızlar hediyem geldi :))
Hepinize çok teşekkür ederim... darısı herkesin başına...
Tamam anlasildiyok burday1m can1m nereye gidicem.. sadece kilo bildirimi yapmayacakt1m.
Tamammmmmoyle bir hak verirsem haftaya 1. olamay1z ki.
bence bu buyuk kaçamak hakk1n1 bayrama saklayal1m.
Öfff öyle de olmaz ki. Vazgeçtim kiTamammmmm
Ama benim bugün olsun madem ben bayramda hiçbişey yapmıyom ki kaçamak yapcak şey bile olmuyor bende bayramda. Bana bugün veeeerben onu sporla eritcem söz
Uzuntuden yemege mi verdin kendini miuTamammmmm
Ama benim bugün olsun madem ben bayramda hiçbişey yapmıyom ki kaçamak yapcak şey bile olmuyor bende bayramda. Bana bugün veeeerben onu sporla eritcem söz
Çok güzel görünüyor canım güle güle kullan :)Eki Görüntüle 2009773 kızlar hediyem geldi :))
Hepinize çok teşekkür ederim... darısı herkesin başına...
Uzuntuden yemege mi verdin kendini miu
Cok tatlisin sen yaİvit sus onu izin almışım zaten gibi yaptırtmaya çalıştım ssussss ama kendim vazgeçtim sonra
Cok tatlisin sen ya
db55 bende gördüm seni. . Naptın peki??
O gitti ya.. niye sordun ki ??
Merhaba sizi takip ediyorum cumalari naptiniz diye ☺db55 bende gördüm seni. . Naptın peki??
Selam dbMerhaba sizi takip ediyorum cumalari naptiniz diye ☺
Diyetisyene gittim. 2 saate bir ara ogun verdi. Gunde 2 dilim ekmek ve 20 gr bitter cikolata hakkim var.
Bir haftada 1.7 kilo.verdim.ama.hepsi yagdan gitmemis. Ac kalirsan yagdan gitmez dedi oyl.iste. diyete devam. Takibe devam basarilar.
Sende cok iyi vermissin tebrikler umarim hedefa ulasirsinMerhaba sizi takip ediyorum cumalari naptiniz diye ☺
Diyetisyene gittim. 2 saate bir ara ogun verdi. Gunde 2 dilim ekmek ve 20 gr bitter cikolata hakkim var.
Bir haftada 1.7 kilo.verdim.ama.hepsi yagdan gitmemis. Ac kalirsan yagdan gitmez dedi oyl.iste. diyete devam. Takibe devam basarilar.
Artik grupta degilim ya yazmaya cekindim.Selam db
Çok sevindim hepsinin yağdan gittiği zamanlar da olur. Arada yaz ama sadece bakma canım
Insallah yakinda ulastigimi yazacagim.☺Sende cok iyi vermissin tebrikler umarim hedefa ulasirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?