Teşekkür ederiiiz
Sen hala izin mi bekliyo ya kiyamam sana
teşekkür ederiz canım. darısı başınıza inşallah
Çok hoşmuş, iyi günlerde kullan canım.Eki Görüntüle 2009773 kızlar hediyem geldi :))
Hepinize çok teşekkür ederim... darısı herkesin başına...
Bende sana tesekkur ederim kaptan sayende grubumuz cok iyi insallah hep boyle devam ederne söyleyeyim canım. sizlerin azmi sayesinde. takımımızı sahiplenmeniz önemsemeniz sayesinde. Hepinize çok teşekkür edşyorum
teşekkür ederiz canım. darısı başınıza inşallah
Sen hala izin mi bekliyo ya kiyamam sana
ye canım afiyet olsun
Şampiyon takımın bir tanecik kaptanı klavyesinde ı harfi olmayan kaptanımız hahahahhane söyleyeyim canım. sizlerin azmi sayesinde. takımımızı sahiplenmeniz önemsemeniz sayesinde. Hepinize çok teşekkür edşyorum
Miu kim kiBende sana tesekkur ederim kaptan sayende grubumuz cok iyi insallah hep boyle devam eder
Ilk tebrik kaptana kiskanma ikinci kaptan yardimcisina ucuncu rakibime aaaaa 2 de 3 de sensin çiftte tebrik tesekkur sana geldiMiu kim kirakibin kim ki
Karnım doysun tebriğe gelecem bebeeeaaaam
Ilk tebrik kaptana kiskanma ikinci kaptan yardimcisina ucuncu rakibime aaaaa 2 de 3 de sensin çiftte tebrik tesekkur sana geldi
Bende bende seni seviyomSeni çok seviyom
Ama grup adına sevindim tabii ki.Birinci olduk ama ben bir türlü sevinemiyorum 100 Gr ile ne faydam oldu. Hep birinci olduğumuz haftalarda ben az kilo veriyorum.
Nie?!Degilim canim malesef en son nisan 15de regli oldum
Basari varsa grubun basarisi canim uzme canini haftaya bomba gibi gelirsinBirinci olduk ama ben bir türlü sevinemiyorum 100 Gr ile ne faydam oldu. Hep birinci olduğumuz haftalarda ben az kilo veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?