Götür bebeğim ben acil geldim ya getirseydim eşim (diiiiiiiiiiiiit)
Yaaaa gercektenmi anka yaaaa vallahi ne guzel oluuuurBen de gelirim belki nolcak
Gel kız :) 4 lü sarmal yaparız. Neee sarma mıııııBen de gelirim belki nolcak
Garibim anka doktora gidemiyo 3 çocukla. .Yaaaa gercektenmi anka yaaaa vallahi ne guzel oluuuur
Kız hayalleri hep niye baltalıyosun. Mesela ben şuan forın sütlaç yiyorum hayalimdeGaribim anka doktora gidemiyo 3 çocukla. .
Gel kız :) 4 lü sarmal yaparız. Neee sarma mıııııay çok açım ben. Eve girince uyuyim biraz belki uyanınca tok olurum
OlmaSa hzlı trene biner siz gelirsinizYaaaa gercektenmi anka yaaaa vallahi ne guzel oluuuur
Çorba tok tuttu aslında beni sen niye acıktın kiGel kız :) 4 lü sarmal yaparız. Neee sarma mıııııay çok açım ben. Eve girince uyuyim biraz belki uyanınca tok olurum
Kiiiiz forin sutlaci hic yemedimmmmm beennnKız hayalleri hep niye baltalıyosun. Mesela ben şuan forın sütlaç yiyorum hayalimde
He vallaOlmaSa hzlı trene biner siz gelirsiniz
İnsan hayalinde daha kalorili şeyler yerKız hayalleri hep niye baltalıyosun. Mesela ben şuan forın sütlaç yiyorum hayalimde
Niye baltaliyon hippo yaaa gercektenKız hayalleri hep niye baltalıyosun. Mesela ben şuan forın sütlaç yiyorum hayalimde
Bence aldirirİnsan hayalinde daha kalorili şeyler yer
Acaba düşünmek de kilo yapıyor mu:)))
Merhaba M beden az dar gibi olsa da üstüme olduuuu. Üşüdüm, uyuyordum, L beden uzun kollu yeni badyimi giydim.
Hemen de anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?