Pes anka ya nasıl dayandınBenim de çok yüksek ya. Çok dayanıklıyımdır.
Benim ayak parmağım kırılmış. Ben öyle basit sandım 3 gun gitmedim. Mosmor kocaman oldu eşim zorla,götürdü doktora. Ben dedim ki parmağım morardı. Eşim de
Doktora diyor ki parmağı kırık galiba.
Doktor da sanmam,kırık çok acır ama bakalım dedi. Bir açtım korkudan rengi attı kangren oluyor bu nasıl,dayanırsın bu acıya nasıl beklersin bi yandan kızıyor bi yandan söyleniyor :hem kırılmış hem kaymış :
Hemen yatışa,aldı alçıya aldı falan Allah korumuş geç,kalsam kesilebilirmiş.
Sezaryenden 5 gün sonra da temizliğe başlamıştım.,cam aspirator,falan silmiştim
HeeeBeşamel soslu tavuk mu yiyeceksin
Ona başlayınca durulmuyor canım en iyisi hiç yememekHııııı
Bi kere ben hipponun ellerinden yemek açısından şeyettim. Daha lezzetli olur diye. Hazır heryerde var.
Bayılacaaaaammmmmpirinç pilavı ne zamandır yemedim ya en sevdiğim 2. Yemek
Pilav mı yemişşşşşşş@MiuLego pirinç pilavı yimedinmiiiii
Valla annesi vefat etmis olmasaydi zaten ben durmazdimda iste el kol bagli su anda yapacak bir sey yokHımmm anladım eşine soyle dışarda yemeğe götürsün seni.
Kardesinin karisi bebeğim.. o yillar once evlenmis evde bi hakimiyet kurmus kendince bi de büyük benden bir de yanlarinda yadiyorlarmis kv kp evlendiginden beri 5 yildir beni cekemiyoElti hangisi oluyordu? Kocanın kardeşi mi? kardeşinin karısı mı ?
HAHAHAHA HAHAHAHAH cuma hayallerime bu şekilde yaklaşabilirim ancak diyorsun anka kaptan hahahaha
Ay ben onu unuttum inanır mısınValla annesi vefat etmis olmasaydi zaten ben durmazdimda iste el kol bagli su anda yapacak bir sey yok
Olsun kuzum önemli değilAy ben onu unuttum inanır mısın
Kesin b12,ye baktırmam lazım kesin...
Sen sever miydin annesini
Biliyom biliyom o zaman @MiuLego bulusalim diyoduk ya balgatta guzel bi sütlü nuriye yapan bi yer varmış ora gidekTamamen aç kalma diye
Ben yapamicam yaaPazartesi kontrol tartısı
Anka_misali(67,7
eylul7158eylul(59.3/58.5/800gr gitti
tevafuk55 ( 62,8/
MiuLego (55.3/56.2/+900)
Sily (
Korhilalp (56,9/
hippotalamus (86.6/
5816bursa (70.1/
florence_N (78.5/
inciakis (69.5/
umut-16 (68,5/)
ICIR(83,1/
Kilonuzu ve fark yazsanız yeterli. Yüzde hesaplamaya gerek yok.
Oruç olanlar iftardan önce ekleyebilir.
Gidim gidin sutlu Nuriye yiyin dilberin dudağını yiyin kadının budunu yiyin. Ohhh yarasınnnnBiliyom biliyom o zaman @MiuLego bulusalim diyoduk ya balgatta guzel bi sütlü nuriye yapan bi yer varmış ora gidek
Kız ben istanbula giderken tartımı da götürücemBen yapamicam yaatarti yok bunlarda kilosuz insanlar nolacak
Gidim gidin sutlu Nuriye yiyin dilberin dudağını yiyin kadının budunu yiyin. Ohhh yarasınnnn
Ben de gelirim belki nolcakhe he anca biz bir ay sonrasina buluscazzz yerken sana da foto gondercezzzz
Götür bebeğim ben acil geldim ya getirseydim eşim (diiiiiiiiiiiiit)Kız ben istanbula giderken tartımı da götürücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?