Tatlı da var mıGeliyorsanız miktarı arttırıyorum..
Var var gelTatlı da var mıyoksa hiç yorulmayalım
Tatlıyı da sen al git ne ayıp cık cık cık. Hiç mi davete gitmedin miuTatlı da var mıyoksa hiç yorulmayalım
Benim menümAyyy çok açım tevafuk da aç anka da aç gelelim mi mis gibi olmuştur şimdiAfiyet olsun şimdiden
Kız sende mi kaptan.. ne tatlısı.. cumaya şurda ne kaldı.. diyet bitsin gelin size iftar soframın aynısını kurimTatlıyı da sen al git ne ayıp cık cık cık. Hiç mi davete gitmedin miu
Ben alırımhippotalamus tatlıyı yorulma sen
Sen buğday çorbası mı yiyeceksinBenim menüm
Besamal soslu tavuk sote
Yarma buğday çorbası
Pirinç pilavı salata
Yazarken bile ağzımın suyu akti
Ben bir kepçe çorba yerimSen buğday çorbası mı yiyeceksin
Beşamel soslu tavuk mu yiyeceksinBen bir kepçe çorba yerim
Yemekten yerim bi de
Hayalde mi kurmayakKız sende mi kaptan.. ne tatlısı.. cumaya şurda ne kaldı.. diyet bitsin gelin size iftar soframın aynısını kurim
HıııııVar var gel
Bi kere ben hipponun ellerinden yemek açısından şeyettim. Daha lezzetli olur diye. Hazır heryerde var.Tatlıyı da sen al git ne ayıp cık cık cık. Hiç mi davete gitmedin miu
Ben alırımhippotalamus tatlıyı yorulma sen
BayılacaaaaammmmmBenim menüm
Besamal soslu tavuk sote
Yarma buğday çorbası
Pirinç pilavı salata
Yazarken bile ağzımın suyu akti
Benim bitti diyetKız sende mi kaptan.. ne tatlısı.. cumaya şurda ne kaldı.. diyet bitsin gelin size iftar soframın aynısını kurim
Pirinci naylondan yapıyorlarmış biliyor musun. Aman yiyecekseniz de çok dikkat edin ithal kesinlikle yemeyin.Hııııı
Bi kere ben hipponun ellerinden yemek açısından şeyettim. Daha lezzetli olur diye. Hazır heryerde var.
Bayılacaaaaammmmmpirinç pilavı ne zamandır yemedim ya en sevdiğim 2. Yemek
Benim niye haberim yokBenim bitti diyetben hedef kiloma ulaştım ne zaman geliyim ne zaman yaparsın
Ya yok artıkPirinci naylondan yapıyorlarmış biliyor musun. Aman yiyecekseniz de çok dikkat edin ithal kesinlikle yemeyin.
Hahahahhaha benim de yokBenim niye haberim yok
Google da yaz bak naylon pirinç diye. Belki miden bulanırYa yok artık
Ne kadar şanslısın ben hepsini çok severimBen çok şerbetli tatlı aramam. İkram edilirse yerim de gidip almam canım çekmez. Benim sorunum nutella ve sütlü tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?