Hımmm kolay gelsin. Ama listeye alabilmem için paylaşım şart canım. Hem motivasyonun da çoğalır.hafta icleri yogun oluyor benim hem is hem okul var
Kiyamam kuzummyemiyom ki. Bugün detoks çorba günüm kahve bile içemiyom
ayyy sily kuzum sen de mi? Yok mu orada sana göre yiyecekler kıyamam. Gel kız senle kebapçı patlatalım üstüne waffle cı üstüne mmmmmm herşeyden
o neymiş görmedim ama çok canım çekti çok açım kesin çok güzeldir
1000 mi ben 16.000 e ilerliyorum:1000 mesaj yazmisim
Elti kocanin kardesinin esiElti hangisi oluyordu? Kocanın kardeşi mi? kardeşinin karısı mı ?
Oohh miss afiyt olsunnBenim menüm
Besamal soslu tavuk sote
Yarma buğday çorbası
Pirinç pilavı salata
Yazarken bile ağzımın suyu akti
Ben oncekı listeden alıntı yaptım sanırım kaptan kusura bakmaBenim kilom nerde çok kıskandım sildin dimi
Bir kasikcik aliver agzina canim ne olacak o gun ki ekmegi yemezsinHııııı
Bi kere ben hipponun ellerinden yemek açısından şeyettim. Daha lezzetli olur diye. Hazır heryerde var.
Bayılacaaaaammmmmpirinç pilavı ne zamandır yemedim ya en sevdiğim 2. Yemek
Sana ben bir dahaki gelisine swkwrsiz sutlac yapacamBenim bitti diyetben hedef kiloma ulaştım ne zaman geliyim ne zaman yaparsın
Ciddi misin yaa nasil yanii eee piserkwn erir naylon olsaPirinci naylondan yapıyorlarmış biliyor musun. Aman yiyecekseniz de çok dikkat edin ithal kesinlikle yemeyin.
Tebrik edwrimm canimPazartesi kontrol tartısı
Anka_misali(67,7
eylul7158eylul(59.3/58.5/800gr gitti
tevafuk55 ( 62,8/
MiuLego (55.3/56.2/+900)
Sily (
Korhilalp (56,9/
hippotalamus (86.6/
5816bursa (70.1/
florence_N (78.5/78/-500)
inciakis (69.5/
umut-16 (68,5/)
ICIR(83,1/
Kilonuzu ve fark yazsanız yeterli. Yüzde hesaplamaya gerek yok.
Oruç olanlar iftardan önce ekleyebilir.
Naylon erimez ki. Neden erisin. Ateşte erir de suda bişey olmaz. Fırın poşetleri falan da aynı mantık.Ciddi misin yaa nasil yanii eee piserkwn erir naylon olsa
Canim 1 cay bardagi kuruyemis fazla olmus ne ne varsi icindeben menumu de yaziyim
sabah
1 muz 1 cb cig kuruyemis sutlu kahve
ogle
2 yumurtadan peynirli menemen 1 kase yogurt
aksam
tonbalikli salata
su 2.5 lt
Tebrikler canım çok güzel vermişsin.teşekkür ederiz bizi takio ettiğin için :)Merhaba hanimlar
Grubunuzun sessiz takipcisiyim, sizleri her gun okumaya calisiyorum.Sizlerden ipuclari aliyorum.Hepinize tesekkur ederimbenim motive kaynaklarimdan birisiniz.Burayi okudugum zaman yediklerime dikkat ediyorum ,spor yapmaya calisiyorum.
Ben de 3 aydir diyetteyim yaklasik 10 kilo verdim.Son 2-3 kiloyuda verip korumaya gececegim.
Hepinize bol kilo vermeli gunler dilerim.kolay gelsin.
Karatay yapmış sanırım sabah. Ama eksik olmuşCanim 1 cay bardagi kuruyemis fazla olmus ne ne varsi icinde
ceviz ve badem vardiCanim 1 cay bardagi kuruyemis fazla olmus ne ne varsi icinde
is yerinde kahvalti secenegi hic yok bizimKaratay yapmış sanırım sabah. Ama eksik olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?