- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Menün çok iyi canımmAnka @MiuLego
Sahur 2 de..
2 az yağda yumurta
Domates
Salatalık
Bikaç çeşit peynir
Şekersiz çay
Buraya dikkat miu 1.5 dilim tt ekmek :)) (dün çok acıktım)
İftar 20de.
1 kase mercimek çorbası
Küçük bir tabak et sote
3 kaşık bulgur pilavı
1 çatal yeşil fasülye
Bol bol su.. saymadım..
Spor:
Wall stret 1.gün 10 saniye
Plank 1.gün 20 saniye
Squat 1.gün 30 tane
Mekik daha çekmedim çekicem.. ipte atlarım inş.. bi de türk kahvesi içmeyi düşünüyorum..
Ya eltimin evindeyuz ve kendisini hic ama hic sevmiyorun zaten o da beni sevmiyor hissediyorum yaptigi yemekler bol yağ ile kizartmali hep ben mutfaga girsem beni kullaniyo ben salağım ya onun gözünde sirf onun yuzunden inat girmiyorum onu evinde mutfaga
Valla menüye ek seni bile yerim
Pirinci naylondan yapıyorlarmış biliyor musun. Aman yiyecekseniz de çok dikkat edin ithal kesinlikle yemeyin.
Ne versek bu menüye acaba. @MiuLego ne dersin korhiye ceza. Yormayacak ağrı yapmayacak bir ceza lazım.Kızlar menüme yorum yapmayın bugün çok kötü beslendim bilyorummm.kendimden utanıyorum resmen
Tamam canım önemli değil neden artıdasın.Anka kaptan ben yarın sabah tartılsam eve geç geldik iftar yemek hazırlığı fln tartılamadım
Zaten kesin artıdayım da
Birazdan yürüyüşe çıkcam
Dogru diyosunNaylon erimez ki. Neden erisin. Ateşte erir de suda bişey olmaz. Fırın poşetleri falan da aynı mantık.
Regl oldum bide dondurma fln yedim ya şişlikte varsı hissediyorum artıyı kaptanımTamam canım önemli değil neden artıdasın.
Afiyet olsun ccanim menun cok guzel sguat cok zorlandim ben devam edemedim cok guzel calistiriyo amaAnka @MiuLego
Sahur 2 de..
2 az yağda yumurta
Domates
Salatalık
Bikaç çeşit peynir
Şekersiz çay
Buraya dikkat miu 1.5 dilim tt ekmek :)) (dün çok acıktım)
İftar 20de.
1 kase mercimek çorbası
Küçük bir tabak et sote
3 kaşık bulgur pilavı
1 çatal yeşil fasülye
Bol bol su.. saymadım..
Spor:
Wall stret 1.gün 10 saniye
Plank 1.gün 20 saniye
Squat 1.gün 30 tane
Mekik daha çekmedim çekicem.. ipte atlarım inş.. bi de türk kahvesi içmeyi düşünüyorum..
Eşime kerem tohumu al dedim işgüzar aktarcı bağırsak çalıştırıcı ot vermiş eşim değiştiricik yarınKizlar simdide misir almistik onun puskuluyle kiraz sapini kaynar suda dinlendirsim iciyorum bir bardak
Yarin kiraz ve cilek receli yapicam esime bildiginiz puf noktasi varsa yazin kizlarr ilk kez yapicamm ben
İki günde kaçamaksız geçmiş canım bravoooDün menümü yazmayı unutmuşum
Dünkü menü
1 yumurtalı omlet
Dom salatalık
Bol su
İftar
Kıymalı tel şehriye çorba
Salata
2,5 su
Spor yok
Bugünkü menü
1 su bardağı süt
İftar
Dünkü çorba aynı
Tavuk ızgara
Köz soğan
Ayran
Salata
2,5 su
Lesie 3 mil
Mekik proramı 3. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?