Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eltın kaç tane cnm bende 5 tane oldugu icin secenegım cok :) :) :)

Bir tane uzaktan akrabayız bide ben çocuklara be alsam aynısını çocuklarına alıyor daha neler neler
Bide bekar kaynım var bakalım o Nasıl olacak
Himm o tiplerden oluyor genelde idare edıcen mecbur İnş yenı Eltın le daha iyi olur

canım tebrık ederim

kerem tohumu nedir ne işe yarıyo ?

Sandalyeyle denedin mi canım.
yok hiç aklıma gelmedi

ben vıdeolardan bakıp yapmıştım canım diz kapalarım parmak ucumu gecmeden cömelebıldıgım kadar oturuyordum. sandalyeyle baya baya kolay olur sanıyorum. başlayınca bu sefer sandalyeyele yapayım guclenınce yıne dıgerı gıbı yaparım yakıyo cayır cagır poponu bacaklarını

Aynen ben de ilk 3 gun sandalyeyle yaptım. Geçenlerde anlattım ama gozunden kaçtı sanırım. Sandalyeye oturur gibi yapacaksın popon sandalyeye değince kalkacaksın. Oturmayacaksın

Aynen ben de ilk 3 gun sandalyeyle yaptım. Geçenlerde anlattım ama gozunden kaçtı sanırım. Sandalyeye oturur gibi yapacaksın popon sandalyeye değince kalkacaksın. Oturmayacaksın
yok canım kaçmış gozumden tamam ole yapayım bugun daha ıyıyım yarına gecerse hemen başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…