Afiyet olsun zümrecim.saçıma bak özelden.yorum yapp banaMenumu de vereyim
Sahur 1 has yumurta salatalık
Türk kahv3si 3 hurma yeşil cay
Iftar: 1 kepçe çorba
Küçük bir tabak besamal soslu tavuk sote
Semizotlu salata
Ara türk.kahvesi 1 hurma
Bitki çayları 2 litre su
İki günde kaçamaksız geçmiş canım bravooo
Eltın kaç tane cnm bende 5 tane oldugu icin secenegım cok :) :) :)Bende sevmiyorum eltimi askında severdim ama geçen yıl günlerce benim kiloma laf edince tiksindim
Sahurda 1 bedk süt içtim bugün çok acıktım bende
Evet bende var videosu poşeti atıyor bi makinanın içine incecik upuzun bişey oluyor ondan sonra küçük küçük pirinç oluyor fabrikanın içi hep poşet dolu
Çekilmez simdi o agrılar gecmıs olsun mıu cumKaenım ağrıyor kızlar giremiyorum ama iyi olunca geçmişe döncem menümde cıss yok sporu tamamlaynca yazcam :)
Geçmiş olsun canım. Sıcak su tulumu uygula yada ayağına çorap giy .Kaenım ağrıyor kızlar giremiyorum ama iyi olunca geçmişe döncem menümde cıss yok sporu tamamlaynca yazcam :)
Bir tane uzaktan akrabayız bide ben çocuklara be alsam aynısını çocuklarına alıyor daha neler nelerEltın kaç tane cnm bende 5 tane oldugu icin secenegım cok :) :) :)
Ben olsam hemen ağrı kesici içerim dayanamıyorum artıkKaenım ağrıyor kızlar giremiyorum ama iyi olunca geçmişe döncem menümde cıss yok sporu tamamlaynca yazcam :)
Himm o tiplerden oluyor genelde idare edıcen mecbur İnş yenı Eltın le daha iyi olurBir tane uzaktan akrabayız bide ben çocuklara be alsam aynısını çocuklarına alıyor daha neler neler
Bide bekar kaynım var bakalım o Nasıl olacak
Himm o tiplerden oluyor genelde idare edıcen mecbur İnş yenı Eltın le daha iyi olurBir tane uzaktan akrabayız bide ben çocuklara be alsam aynısını çocuklarına alıyor daha neler neler
Bide bekar kaynım var bakalım o Nasıl olacak
Sandalyeyle denedin mi canım.Afiyet olsun ccanim menun cok guzel sguat cok zorlandim ben devam edemedim cok guzel calistiriyo ama
canım tebrık ederimEşime kerem tohumu al dedim işgüzar aktarcı bağırsak çalıştırıcı ot vermiş eşim değiştiricik yarın
Pazartesi kontrol tartısı
Anka_misali(67,7/67.1/600gr
eylul7158eylul(59.3/58.5/800gr gitti
tevafuk55 ( 62,8/63.6 /+800)
MiuLego (55.3/56.2/+900)
Sily (
Korhilalp (56,9/
hippotalamus (86.6/85.9/-600)
5816bursa (70.1/69.8/_300)
florence_N (78.5/78/-500)
inciakis (69.5/
umut-16 (68,5/)
ICIR(83,1/82.700/-400)
yok hiç aklıma gelmediSandalyeyle denedin mi canım.
Aynen ben de ilk 3 gun sandalyeyle yaptım. Geçenlerde anlattım ama gozunden kaçtı sanırım. Sandalyeye oturur gibi yapacaksın popon sandalyeye değince kalkacaksın. Oturmayacaksınyok hiç aklıma gelmedi
ben vıdeolardan bakıp yapmıştım canım diz kapalarım parmak ucumu gecmeden cömelebıldıgım kadar oturuyordum. sandalyeyle baya baya kolay olur sanıyorum. başlayınca bu sefer sandalyeyele yapayım guclenınce yıne dıgerı gıbı yaparım yakıyo cayır cagır poponu bacaklarını
Ketendir canım o.canım tebrık ederim
kerem tohumu nedir ne işe yarıyo ?
yok canım kaçmış gozumden tamam ole yapayım bugun daha ıyıyım yarına gecerse hemen başlıycamAynen ben de ilk 3 gun sandalyeyle yaptım. Geçenlerde anlattım ama gozunden kaçtı sanırım. Sandalyeye oturur gibi yapacaksın popon sandalyeye değince kalkacaksın. Oturmayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?