- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bir spor aleti olabilir mesela. En azından bireyselde 1 olanlara.Hahahhaaha biz hediye istiyooıoooz
Yeşil cay demle ben demledimİnci de yok azcık giriyiiii
Öffff
Zaten yeniliyom ona
Zaten artıdayım yatın artı azalsa bari
Pöööffff
Ne yapsam yaaaaaaaaauykum bar uyumak istemiyom
Ya ağrı kesici içince yeşilçay falan içmek zararlı mıydı öyleydi sanırımYeşil cay demle ben demledim
Supper miu, aciktikca spor yapıyor deli kızStepper üzerinden yazıyorum. 8 dk sı bitti ha gayret
Ben içtim yeni. Kiraz sapı da koydum.Yeşil cay demle ben demledim
Ben de yapcam o zaman neyim eksikBen içtim yeni. Kiraz sapı da koydum.
Ekmek yoksa pasta yeSupper miu, aciktikca spor yapıyor deli kız
Yok kız yemedim valla.. sadece biberli yumurta yedim.. bide kk peynir.. meyve yedim ya.. acıkmadım. Bide dün yedim bugün yemiyim miu Cum üüzülmesin dedim.. ayrıca kaçamazsın benim menülerden etiketliyorum senihippotalamus bugün de sahurda ekmek yersen kalbim kaldıramıcak artık. Yiceksen söyle yarın hiç bakmıycam buraya. Ertesi gün bakarım. Gözlerim bir ekmek daha görürse kör olcak
Ekmek yoksa pasta ye
Yemek yoksa spor ye
Yansin yağlarBen içtim yeni. Kiraz sapı da koydum.
Ben bilmiyirum yivriuumm :)Ya ağrı kesici içince yeşilçay falan içmek zararlı mıydı öyleydi sanırım
Attım foto canım decathlon da aldım benBekleyin şu stepper ne bi bakim..
Canım karpuz çekti. Ne o şort öyle yaw.
Hahahaha karpuz şortCanım karpuz çekti. Ne o şort öyle yaw.
Kalorisi çok az ki. Ama glisemik indeksi çooook yüksek.Hahahaha karpuz şortbenim de çok canım çekiyo evde de var ama kalorili diye yemiyorum
Ama bizim kocaman topumuz yokBaktım.. bu muymuş daha farklı bişş bekliyordum ben bunu görmüştüm. .bende yürüyüş bandı varda accık eskidi. . Önceden 83e kadar düşmüştüm. Hergün 1 saat yürüdüm bide 70 dk ebru şallı ile pilates.. bu yaptığımız bütün hareketler pilateste var aslında. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?