- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ben de 3. sallamada anca uyuttum. İnşallah uyanmaz.Sahur hazırlıuordum erken bişiler yiyim yatim diyeç. Bizim paşa erken uyudu tabi 12.15te uyudu. Tekrar uyandı..sallıyorum. İlla 1 olacak. .
Sallama da spor oh ohSahur hazırlıuordum erken bişiler yiyim yatim diyeç. Bizim paşa erken uyudu tabi 12.15te uyudu. Tekrar uyandı..sallıyorum. İlla 1 olacak. .
Keşke ben de ölçseydim yaAyyyy flocuğum bir de ölçü çıkarma başımıza yahu.
Ben kendim olcuyorum. Ramazan öncesi bölgesel hareket dambıl kol falan çalışıyordum, incelme var mı yok mu daha net göreyim diye.Ayyyy flocuğum bir de ölçü çıkarma başımıza yahu.
Yaaaa!!! Sende mi miuuu!! Tek başına ölçemezsin bikeremKeşke ben de ölçseydim yageç kaldım. Bi de nerelerden nasıl ölçülüyo bilmiyorum
Sağlık ocağında çalışırken obezite takibi yapıyorduk, eğitimde göstermişlerdi. Bacak, baldir, pazuyu da en orta yerinden olcuyorsun, baldır otururken ölçülüyor. Günlerce nette aradım tek tek.Keşke ben de ölçseydim yageç kaldım. Bi de nerelerden nasıl ölçülüyo bilmiyorum
Yaptım ivet . Alışıyorum yavaş yavaşumut-16 karın hareketini yaptın mı bugün umut??
Karın hareketi nedir?Yaptım ivet . Alışıyorum yavaş yavaş
Ölçül cancağızım . Ama captan duymasın captan yardımcısı atladı bakarmısın , hemen hazır,ya bizden de isterlerse !!!Ben kendim olcuyorum. Ramazan öncesi bölgesel hareket dambıl kol falan çalışıyordum, incelme var mı yok mu daha net göreyim diye.
Heheh :))Böyle daha kalabalık oluyor diye yaptım. Baştan dedim ne bu 10 saniye falan ama, oturduğum yerden kalkınca yürümeyi toparlayamadim birden :)
Ayaklar düz yukarı aşağı yapılıyor canımKarın hareketi nedir?
Ayda 1 ölç ne olacak ki? 2 dk sürüyor. İncelemeyi gördükçe içinin yağları da eriyor :)Ölçül cancağızım . Ama captan duymasın captan yardımcısı atladı bakarmısın , hemen hazır,ya bizden de isterlerse !!!
Ondan da yaptım. Tam 1 karisa indiremedim ama 10 tane yaptım.Ayaklar düz yukarı aşağı yapılıyor canım
Ayda birse olur tabi . Sıkıntı yokAyda 1 ölç ne olacak ki? 2 dk sürüyor. İncelemeyi gördükçe içinin yağları da eriyor :)
Haftada bir uğraşılmaz, milimetrik ölçüm zor olur.Ayda birse olur tabi . Sıkıntı yok
Harikasın . Ben de 10 yapabiliyorum . Ama 5-10 sn durup tekrar bi 10 yapıyorum tatlım.Ondan da yaptım. Tam 1 karisa indiremedim ama 10 tane yaptım.
Ay çok zor doğru yerden mi ölçtüm diye düşünür dururdumSağlık ocağında çalışırken obezite takibi yapıyorduk, eğitimde göstermişlerdi. Bacak, baldir, pazuyu da en orta yerinden olcuyorsun, baldır otururken ölçülüyor. Günlerce nette aradım tek tek.
Kaç tane?Yaptım ivet . Alışıyorum yavaş yavaş
Hahahahha üşenirim kız benÖlçül cancağızım . Ama captan duymasın captan yardımcısı atladı bakarmısın , hemen hazır,ya bizden de isterlerse !!!
Basen ve göğüste ben de düşünüyorum hatalı mı diye ama hep aynı yerden olcuyorum. Ayna karşısında daha iyi oluyor. Ama çamaşır üzerinden ölçme sakın.Ay çok zor doğru yerden mi ölçtüm diye düşünür dururdum
Kaç tane?
Hahahahha üşenirim kız ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?