Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kalorisi çok az ki. Ama glisemik indeksi çooook yüksek.
İvit
Bu bu minicik bişey yer kaplamıyor iyi yoruyor ama. Ben de yürüyüş bandı isterdim ama çok büyük evde koycak yer yok eski de olsa kullansana flo ne güzel mis gibi

Ekmek yicen mi

İvit

Bu bu minicik bişey yer kaplamıyor iyi yoruyor ama. Ben de yürüyüş bandı isterdim ama çok büyük evde koycak yer yok eski de olsa kullansana flo ne güzel mis gibi
Ne flosu kız.. şu ramazan geçsin kullanıcam inş.. hatim bitirmeye çalışıyorum. . İftar sahur bebek.. spora vaktim yok ki..

İvit

Paleti eskidi, kesip yenisini sipariş ettik, eşim takacak bir gün insallah. Bütün vidaları sökülüyor, çocuklar uyurken anca, o da oruçlu olmuyor.

Kavrulmamişsa her gün 1 çay bardağı kahvaltıda yiyebilirsim canım.

Kızlar sahur yapacaklara afiyet olsun Allah şimdiden kabul etsin.

Ben hala neden uyumadım kiyarım işyerinde ayakta uyucam çok pişman olcam uyumadığıma hala açım uyuyayım da uyanınca tok oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…