İvitKalorisi çok az ki. Ama glisemik indeksi çooook yüksek.
Bu bu minicik bişey yer kaplamıyor iyi yoruyor ama. Ben de yürüyüş bandı isterdim ama çok büyük evde koycak yer yokBaktım.. bu muymuş daha farklı bişş bekliyordum ben bunu görmüştüm. .bende yürüyüş bandı varda accık eskidi. . Önceden 83e kadar düşmüştüm. Hergün 1 saat yürüdüm bide 70 dk ebru şallı ile pilates.. bu yaptığımız bütün hareketler pilateste var aslında. .
Ekmek yicen miBaktım.. bu muymuş daha farklı bişş bekliyordum ben bunu görmüştüm. .bende yürüyüş bandı varda accık eskidi. . Önceden 83e kadar düşmüştüm. Hergün 1 saat yürüdüm bide 70 dk ebru şallı ile pilates.. bu yaptığımız bütün hareketler pilateste var aslında. .
Ne flosu kız.. şu ramazan geçsin kullanıcam inş.. hatim bitirmeye çalışıyorum. . İftar sahur bebek.. spora vaktim yok ki..İvit
Bu bu minicik bişey yer kaplamıyor iyi yoruyor ama. Ben de yürüyüş bandı isterdim ama çok büyük evde koycak yer yokeski de olsa kullansana flo ne güzel mis gibi
Yemedim dedim ya...Ekmek yicen mi
Paleti eskidi, kesip yenisini sipariş ettik, eşim takacak bir gün insallah. Bütün vidaları sökülüyor, çocuklar uyurken anca, o da oruçlu olmuyor.İvit
Bu bu minicik bişey yer kaplamıyor iyi yoruyor ama. Ben de yürüyüş bandı isterdim ama çok büyük evde koycak yer yokeski de olsa kullansana flo ne güzel mis gibi
Bende o da var. 10 liraya almıltık :)) lastik çember. . Het haltım var. .Ama bizim kocaman topumuz yok
Aaa görmedim.Yemedim dedim ya...
165 ti sanırım@MiuLego merak ettim kaça aldın??
Kavrulmamişsa her gün 1 çay bardağı kahvaltıda yiyebilirsim canım.kızlar bugun en sevdıgım çekırdekten bulup aldımsiyah kavrulmamış çekırdek
bakın söylüyorum kızlar 57 oldugumda kana kana yıyecem ole bır ıkı avuc degıllltamam mı?? benım odulum bu olsun çokk istıyorumm acımm benn yaa bu arada aççç
Benim dikişlerim iyi acıdı bu gün bıraktım ben ya. Dayanırım dedim ama yok fıtık falan olurum diye korktumMekik programı 3.gün 120 mekik
60 ip atlama
Benim başım döndü. .Benim dikişlerim iyi acıdı bu gün bıraktım ben ya. Dayanırım dedim ama yok fıtık falan olurum diye korktum
Buldu ve yaptıflorence_N mesajlar çok birikmiş spor programlarını buldun mu?
İftardan sonra komşuya çıkmıştım geç geldim. Telefonun şarjı bitti. Direk yatmıştım açılmasını beklemeden yeni kalktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?