En hafifinden sahurumu yaptım
Yalnız yediğim toplasan 5 kaşık
Ictigim su 1 litre sadece sahur da
Sonra sabah nasıl kalkıp wc ye gittiğimi bilmiyirum
Allah yardımcın olsun valla 3 cocuk biri özel birde anne gucu bu olsa gerekBen eşimden nobeti devraldım çocuklar uyanık.
Ben geçenlerde sordum isterseniz her ayın başında olçu alalım diye kimse seslenmedi havada kaldı.Ölçül cancağızım . Ama captan duymasın captan yardımcısı atladı bakarmısın , hemen hazır,ya bizden de isterlerse !!!
Aynen zaten kız normal olsa zorluğu yok. Şu klasik şikayet edenlere gıcık oluyorum meselaAllah yardımcın olsun valla 3 cocuk biri özel birde anne gucu bu olsa gerek
Gunaydin canim uyutamadim malesef sonrasinda yatagima aldim ateside yok niye uyumaz. Ben de maffoldum kendi de olduKıyamam sanahadi hemen uyusun inşallah
Tartını yanına almayı unutma. Kıyamam Allah güç versin
Haklisin canim 3 gundur misafirden giremedim ama gecmisi okidumİnci de yok azcık giriyiiii
Öffff
Zaten yeniliyom ona
Zaten artıdayım yatın artı azalsa bari
Pöööffff
Ne yapsam yaaaaaaaaauykum bar uyumak istemiyom
Onun bünye sık sık yemeye alışık değil, ondan açıkmıştır.İVİİİİİİİİİTTTTT
Bir daha kaçamak mı aslaaahakkı degıl mı dıyosun yanı mıucum kızz olur muu hıc mı mutlu olmayacak hılalım de ben hıc kaçamagına denk gelmedım onun bu ılk
Bişey çımmaz canım.kendini sıkma muayene de hemen biter.Allah yardımcın olsunKizlar birazdan kadin doguma gidecegim alttan muayne edecektir simdiden canim sıkılıyo yaa
Bakalim kist mi olustu ne oldu
Bunlar birer birer 2haneye inecek canımÖlçü zamanim gelmiş, cuma unutmuşum. Şuan mide dolu, ölçüler böyle. Sabah tekrar ölçecegim.Eki Görüntüle 2011387
Abooooo neden sebepBen eşimden nobeti devraldım çocuklar uyanık.
Geçmiş olsun canım..Eki Görüntüle 2011462 kizlar doktorum beni gorunce ne kadarr zayiflamissin dedi cokk mutlu oldum ya
Bhcg istedi kizlar seker ve troitte bakicak
Çok geçmiş olsun inşallah güzel çıkar bütün sonuçlarınEki Görüntüle 2011462 kizlar doktorum beni gorunce ne kadarr zayiflamissin dedi cokk mutlu oldum ya
Bhcg istedi kizlar seker ve troitte bakicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?