Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bütün ramazan ilk kez yedim.. bi parça kopardım gerisini poşete koydum
Benimde geçen gün annemler sıcacık alıp gelmişler elim gitti gitti geldi ama yiyemedim bir acuçla kalmam diye oh sen iyi yapmışsın bari :))

oohhh ne guzeell hem eşini göreceksın hem tatıl yapacaksın
Aynen canm havada bozmazsa inşallah :) bu arada sen hastaneye yenimahalleyemi gittin

bende semizotu salatası yaptım bugün canım.menünde gayet doyurucu olmuş
Afiyet olsun

Bugünki menüm
Sabah 2 yumurta 7 zeytin 1 kk peynir 1 bardak süt
Öğlen
1 wasa 1 latte
Akşam
Bir kase çorba
Ara
7 kiraz 1 kırmızı erik
2 lt su
canım bence yeterince sağlıklı değil menün..çook az yiyorsun.bu şekilde kilo verirsin tamam ama hooop diye geri gelebilir

kesinlikle çekememezlik tatlım.aynı şeyleri bende yaşıyorum..bence biraz daha vermeliyiz mesela 53-54 olsak eylül varyaa of offf
aayyy evet önceden hep 58 olmak ıstıyordum sımdı 53 54 kg tam karar 1.60 boya o günleride görürüz inşalah hilalim

boylece iyice çatlatmış oluruz çekemeyenlerıde

Ben iki gündür sahur da 1 bardak süt içiyorum ama iftara çok acıkıyorum bugün ilk defa 1 gözleme yedim
Artık yumurtalı sahurumu yapıcam yoksa verdiğim kilolarımı alıcam
bencede bişeyler yemekte fayda var canım.bu arada nasıl gitmiş kilolar geçen yıla göre tebrik ederim.yavrularında pırlanta gibiii Allah sana bağışlasın canım

Eve gireli daha yarım saat olmadı ömrüm yollarda geçtidaha evde yapmam gereken sporlar var çok yorgunum bi kendime geliyim gelcem buralara
miuuuuuuuuuuuuuuuuuu hani anka demişti çok spor yapma diyee hala spora çok yükleniyosun canımm
azalt biraz.şimdi dinlen ayaklarını uzat keyif yap azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…