Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İnşallah. Evdekilere yoğurtlu patates kabak patlıcan kızartması yaptım. 1 incecik patates attım ağzıma sadece. Kalorileri onlar yedi hehehe
canım ne yap bılıyor musun çok anın cektıgınde kabak patlıcan kup kup dogra k.bıber pul bıber bıberıye 1yk yağ harmanla yaglı kagıtlı fırın tepsısıne koy sur fırına istersen domatesde ekleyebılırsın çookk lezzetli oluyo hemde hafıf posalı bagırsaklarıda çalıstırır sabah kahvaltısına guzel oluyo yogurtlayıp oglende yıyebılırsın

Baklava vardı ya 1 dilim benim ufaklığa yedirdim, o yerken ben yemiş gibi oldum.

eylul7158eylul cnm ilk zamanlar iftardan sonra cnm bişeyler istiyordu.. çayla badem ceviz fln yedim ilk hafta.. sonra o hafta 300 gr zor gitti. .anka ara yapma dedi.. sonra su hep şişirdi beni.. bide mesela şimdi kahve içiyorum şekersiz :)) yanına bi kare çikolata yedim.. dünde meyve yedim ama pişman oldum. Rahatsız etti sahuru az yedim onun için.. ama içtiğim suları görsen.. önceden bende iftardan sahura yemek yiyordum ne günlerdi )

afiyet olsun canım. sen sabahları cay içmiyor musun? ya ben wasanın tadını merak edıyorum pisküvi gibi mi? lezzetli bır sey mı?
Saol canım Ya çay bi ara çok içiyordumda çay içince yanına cıssslarda çekiyor canım ya bende ilk denedim etiform yokmu onun arasına krem peynir sürmüş gibi değişik bi tat en azından :))

Ayy cenaze evinde baklavayla imtihan oldum ya..
baklavaya dayanamıyorum ben yaa keşke başka bır seyı bu kadar cok sevseydım sutlu tatlılardan falan. ben baklava ımtıhanını asla geçemem aslaa malesef

daha bana getırıyolarken saygı duruşuyla karşılarım yanı :)))

işte böyle böyle vucudumuzu tanıyoruz canım bana da ara öğün ıyı gelmıyo

Ayyyy baklava uff bayramda nasıl dayanıcaz heryerde baklavalar sarmalar

Saol canım Ya çay bi ara çok içiyordumda çay içince yanına cıssslarda çekiyor canım ya bende ilk denedim etiform yokmu onun arasına krem peynir sürmüş gibi değişik bi tat en azından :))
kalorısı nasıl canım 1 dilim ekmegemı eşit

etiform etimek varya onun 2 dılımı 1 dilim ekmege denkmiş

Afiyet olsunnnn çorbadan bişicik olmaaz öğlenin hafif keşke sabahta ekmekcikler olmasaydıı

Ayyyy baklava uff bayramda nasıl dayanıcaz heryerde baklavalar sarmalar
annemler istanbulda abımler köyde ablam tatlı baklava yapmaya ugraşmazda almaz da komşularda bayram tatıle cıkarsa gorustuklerım bu bayramı tatlısız atlatırım yoksa kendime güvenemıyorum yanı hayır dıyemıyorum hiç olmadı ucundan alırım yanı çatalla en kötü yani

eve hıc almıyorum baklava alsam bılıyorum bıtırene kadar gıdıp yerim ee pastaneyede gıdıp bana bır dılım baklava ver demekte ayıp oluyo :))

aslında ne mantıksız degıl mı bır dılım baklava yanlış hatırlamıyorsam 350 kalorı ona varya nelerrr neler yenıyo ama göz dönüyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…