- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
tebrık ederım canım böyle beslenırsen 70 altını görüceksın yakındaTok karna 80nin altını da gördüm sukur. 79.5 çıktım şimdi.. 81, 80.6 çıkıyordum tok.
bıraz açım canım herseyden ıstıyo :)) yufka ekmek bılem çektı sımdı :)) eşim karsımda çekırdeklerı götürüyo 57 lerı bır göreyımm çekırdek benden sorulur :))Yufka ekmek gibi çıtır bir şey sanırım.
İnşallah. Evdekilere yoğurtlu patates kabak patlıcan kızartması yaptım. 1 incecik patates attım ağzıma sadece. Kalorileri onlar yedi hehehetebrık ederım canım böyle beslenırsen 70 altını görüceksın yakında
canım ne yap bılıyor musun çok anın cektıgınde kabak patlıcan kup kup dogra k.bıber pul bıber bıberıye 1yk yağ harmanla yaglı kagıtlı fırın tepsısıne koy sur fırına istersen domatesde ekleyebılırsın çookk lezzetli oluyo hemde hafıf posalı bagırsaklarıda çalıstırır sabah kahvaltısına guzel oluyo yogurtlayıp oglende yıyebılırsınİnşallah. Evdekilere yoğurtlu patates kabak patlıcan kızartması yaptım. 1 incecik patates attım ağzıma sadece. Kalorileri onlar yedi hehehe
Baklava vardı ya 1 dilim benim ufaklığa yedirdim, o yerken ben yemiş gibi oldum.canım ne yap bılıyor musun çok anın cektıgınde kabak patlıcan kup kup dogra k.bıber pul bıber bıberıye 1yk yağ harmanla yaglı kagıtlı fırın tepsısıne koy sur fırına istersen domatesde ekleyebılırsın çookk lezzetli oluyo hemde hafıf posalı bagırsaklarıda çalıstırır sabah kahvaltısına guzel oluyo yogurtlayıp oglende yıyebılırsın
baklava deme bana kurban olammBaklava vardı ya 1 dilim benim ufaklığa yedirdim, o yerken ben yemiş gibi oldum.
Ayy cenaze evinde baklavayla imtihan oldum ya..baklava deme bana kurban olamm
Saol canım Ya çay bi ara çok içiyordumda çay içince yanına cıssslarda çekiyor canımafiyet olsun canım. sen sabahları cay içmiyor musun? ya ben wasanın tadını merak edıyorum pisküvi gibi mi? lezzetli bır sey mı?
baklavaya dayanamıyorum ben yaa keşke başka bır seyı bu kadar cok sevseydım sutlu tatlılardan falan. ben baklava ımtıhanını asla geçemem aslaa malesefAyy cenaze evinde baklavayla imtihan oldum ya..
Menü gayet güzel hafif afiyet olsunn@anka_misali @MiuLego
hippotalamus
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 porsiyon lor
Semizotu salatası
Salatalık
Süt
İftar
1 kase domates çorbası
1 tabak kabak yemeği
2 bardak ayran
4 çatal Semizotu salatası.
işte böyle böyle vucudumuzu tanıyoruz canım bana da ara öğün ıyı gelmıyoeylul7158eylul cnm ilk zamanlar iftardan sonra cnm bişeyler istiyordu.. çayla badem ceviz fln yedim ilk hafta.. sonra o hafta 300 gr zor gitti. .anka ara yapma dedi.. sonra su hep şişirdi beni.. bide mesela şimdi kahve içiyorum şekersiz :)) yanına bi kare çikolata yedim.. dünde meyve yedim ama pişman oldum. Rahatsız etti sahuru az yedim onun için.. ama içtiğim suları görsen.. önceden bende iftardan sahura yemek yiyordum ne günlerdi )
Ayyyy baklava uff bayramda nasıl dayanıcaz heryerde baklavalar sarmalarbaklavaya dayanamıyorum ben yaa keşke başka bır seyı bu kadar cok sevseydım sutlu tatlılardan falan. ben baklava ımtıhanını asla geçemem aslaa malesef
daha bana getırıyolarken saygı duruşuyla karşılarım yanı :)))
kalorısı nasıl canım 1 dilim ekmegemı eşitSaol canım Ya çay bi ara çok içiyordumda çay içince yanına cıssslarda çekiyor canımya bende ilk denedim etiform yokmu onun arasına krem peynir sürmüş gibi değişik bi tat en azından :))
Bayram sonu annemlere geçeriz orda bitmiş olurAyy cenaze evinde baklavayla imtihan oldum ya..
Afiyet olsunnnn çorbadan bişicik olmaaz öğlenin hafif keşke sabahta ekmekcikler olmasaydııKahvalti
2diyet etimek(1 dilim ekmek yerine geciyormus)
10zeytin
1.5yumurra
2kk peynir
Boll dere otu
Dimates salatalik
Ogle
Yarim lase yogurt
1ceviz
5 6 findik sayisini hatirlayamadim
Aksam
Koca bir kase salata
2 kase yogurt corbasi
Oglen yiyemedigim icin aksam corbayi cok ictim kizlar baya acikmistim. Kaseler biraz buyuktu
Hiç bilmiyorumki canım öğlen Atlantiste geziyordum çok acıkmıştım bitane alayım dedim öğleni öyle atlattım :) çok değildir ama heralde saman gibi çünkükalorısı nasıl canım 1 dilim ekmegemı eşit
etiform etimek varya onun 2 dılımı 1 dilim ekmege denkmiş
annemler istanbulda abımler köyde ablam tatlı baklava yapmaya ugraşmazda almaz da komşularda bayram tatıle cıkarsa gorustuklerım bu bayramı tatlısız atlatırımAyyyy baklava uff bayramda nasıl dayanıcaz heryerde baklavalar sarmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?