Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ay ohhhh sen yırtmışsınnn benim herkes ev baklavası yapar şimdi bide ttile gidicem oteldeki tatlılar falan çoook korkuyorum

Hiç bilmiyorumki canım öğlen Atlantiste geziyordum çok acıkmıştım bitane alayım dedim öğleni öyle atlattım :) çok değildir ama heralde saman gibi çünkü
Cnm latte çok kalorili.. diyetisyen onun yerine çikolata yesen bari karnın doyar demişti. . Bence diyette içme.. diğerleri hafif dengeler inş. .

Cnm latte çok kalorili.. diyetisyen onun yerine çikolata yesen bari karnın doyar demişti. . Bence diyette içme.. diğerleri hafif dengeler inş. .
Ya canım ibayadır içmiyordum dışarıdaydım bugğn kendime ödül verdim hiç cıs yememiştimde ben bol bol dükkanları gezerek yürüyüş yapmış oldum birazcığı erimiştir inşallah

@anka_misali @MiuLego

Sahur 1.30 da..
2 yumurtalı biberli omlet
1 kk peynir
Şekersiz çay

Iftar 20de..
Yarım kase şehriye çorbası
2 yumurtayla kıymalı yumurta
1.5 kase cacık
1 avuç pide
Afiyet olsun canım gayet güzel :) ya 1 avuç pideyle nasıl dayanıyosunuz ben bi elimi sürsem bi tam yerim diye tırsıyorum o kadar gözüm döndü

Bodruma gidiyoruz canım evet açık büfee bi tatlı bide gözlemelerden çok korkuyorummm
burada havalar çok kötu oralarda nasıl acaba ne zaan gıdıyosun baktın mı hava durumuna? hem senın yerınde olmayıı çok isterdımmm hem de ıstemezdım :)))

keşke yıyıp yıyıp kılo almayanlardan olsaydık ne vardı yanii

Ah keşkeeee o zaman 7/24 yemek yerdimmm :) ya bakmadım çünkü mecbur o vakitte gidicem inşallah bozmaz hava eşim benm burda değil normalde o yüzden mecburno izne geldiği zaman gidiyoruz

Bütün ramazan ilk kez yedim.. bi parça kopardım gerisini poşete koydum
eşime puding yaptım koklaya koklaya bır hall oldum ben de :)) gecen de pide almış eşim onu kokladım :)) ne olacak benım bu hallerımm cumaya bu kadar dıkkat etmeme ragmen yıne artı çıkmam inşallah hippocumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…