- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
canım oğlen oturup yemek yıyemedım aslında bugun ıkı ogun beslendım gıbı olduAfiyet olsunnnn çorbadan bişicik olmaaz öğlenin hafif keşke sabahta ekmekcikler olmasaydıı
Ay ohhhh sen yırtmışsınnn benim herkes ev baklavası yapar şimdi bide ttile gidicem oteldeki tatlılar falan çoook korkuyorumannemler istanbulda abımler köyde ablam tatlı baklava yapmaya ugraşmazda almaz da komşularda bayram tatıle cıkarsa gorustuklerım bu bayramı tatlısız atlatırımyoksa kendime güvenemıyorum yanı hayır dıyemıyorum hiç olmadı ucundan alırım yanı çatalla en kötü yani
eve hıc almıyorum baklava alsam bılıyorum bıtırene kadar gıdıp yerim ee pastaneyede gıdıp bana bır dılım baklava ver demekte ayıp oluyo :))
aslında ne mantıksız degıl mı bır dılım baklava yanlış hatırlamıyorsam 350 kalorı ona varya nelerrr neler yenıyo ama göz dönüyo işte
Cnm latte çok kalorili.. diyetisyen onun yerine çikolata yesen bari karnın doyar demişti. . Bence diyette içme.. diğerleri hafif dengeler inş. .Hiç bilmiyorumki canım öğlen Atlantiste geziyordum çok acıkmıştım bitane alayım dedim öğleni öyle atlattım :) çok değildir ama heralde saman gibi çünkü
Yaaaaaaa bi benimkilermi yapıyor baklavaaaaBayram sonu annemlere geçeriz orda bitmiş olur
kvgilde baklava olmaz nasılsa
ayyy ev baklavasıııAy ohhhh sen yırtmışsınnn benim herkes ev baklavası yapar şimdi bide ttile gidicem oteldeki tatlılar falan çoook korkuyorum
Ya canım ibayadır içmiyordum dışarıdaydım bugğn kendime ödül verdim hiç cıs yememiştimde ben bol bol dükkanları gezerek yürüyüş yapmış oldum birazcığı erimiştir inşallahCnm latte çok kalorili.. diyetisyen onun yerine çikolata yesen bari karnın doyar demişti. . Bence diyette içme.. diğerleri hafif dengeler inş. .
canım oğlen oturup yemek yıyemedım aslında bugun ıkı ogun beslendım gıbı oldu
Aynen sen iki öğün yapmışsın o yüzden iyi yapmışsın diğer türlü gece çok acıkırdınayyy ev baklavasııı((
tatıle ne tarafa gıdıyosunuz açık büfeyse yandınnnAy ohhhh sen yırtmışsınnn benim herkes ev baklavası yapar şimdi bide ttile gidicem oteldeki tatlılar falan çoook korkuyorum
işin zor canım vallaaAynen sen iki öğün yapmışsın o yüzden iyi yapmışsın diğer türlü gece çok acıkırdın
Eveet ev baklavası hem annemler hem kv ler ooof ooof
Bodruma gidiyoruz canım evet açık büfee bi tatlı bide gözlemelerden çok korkuyorummmtatıle ne tarafa gıdıyosunuz açık büfeyse yandınnn
Afiyet olsun canım gayet güzel :) ya 1 avuç pideyle nasıl dayanıyosunuz ben bi elimi sürsem bi tam yerim diye tırsıyorum o kadar gözüm döndü@anka_misali @MiuLego
Sahur 1.30 da..
2 yumurtalı biberli omlet
1 kk peynir
Şekersiz çay
Iftar 20de..
Yarım kase şehriye çorbası
2 yumurtayla kıymalı yumurta
1.5 kase cacık
1 avuç pide
burada havalar çok kötu oralarda nasıl acaba ne zaan gıdıyosun baktın mı hava durumuna? hem senın yerınde olmayıı çok isterdımmm hem de ıstemezdım :)))Bodruma gidiyoruz canım evet açık büfee bi tatlı bide gözlemelerden çok korkuyorummm
Ah keşkeeee o zaman 7/24 yemek yerdimmm :) ya bakmadım çünkü mecbur o vakitte gidicem inşallah bozmaz hava eşim benm burda değil normalde o yüzden mecburno izne geldiği zaman gidiyoruzburada havalar çok kötu oralarda nasıl acaba ne zaan gıdıyosun baktın mı hava durumuna? hem senın yerınde olmayıı çok isterdımmm hem de ıstemezdım :)))
keşke yıyıp yıyıp kılo almayanlardan olsaydık ne vardı yanii
Bütün ramazan ilk kez yedim.. bi parça kopardım gerisini poşete koydumAfiyet olsun canım gayet güzel :) ya 1 avuç pideyle nasıl dayanıyosunuz ben bi elimi sürsem bi tam yerim diye tırsıyorum o kadar gözüm döndü
oohhh ne guzeell hem eşini göreceksın hem tatıl yapacaksınAh keşkeeee o zaman 7/24 yemek yerdimmm :) ya bakmadım çünkü mecbur o vakitte gidicem inşallah bozmaz hava eşim benm burda değil normalde o yüzden mecburno izne geldiği zaman gidiyoruz
Mis gibi kokuyordu değil mi? Sıcak sıcak. Mmmm.Bütün ramazan ilk kez yedim.. bi parça kopardım gerisini poşete koydum
Sus kız.. öyleydi :))Mis gibi kokuyordu değil mi? Sıcak sıcak. Mmmm.
eşime puding yaptım koklaya koklaya bır hall oldum ben de :)) gecen de pide almış eşim onu kokladım :)) ne olacak benım bu hallerımm cumaya bu kadar dıkkat etmeme ragmen yıne artı çıkmam inşallah hippocummBütün ramazan ilk kez yedim.. bi parça kopardım gerisini poşete koydum
Hepimiz tazı gibi olduk maşallah.eşime puding yaptım koklaya koklaya bır hall oldum ben de :)) gecen de pide almış eşim onu kokladım :)) ne olacak benım bu hallerımm cumaya bu kadar dıkkat etmeme ragmen yıne artı çıkmam inşallah hippocumm
Aynenn yaaHepimiz tazı gibi olduk maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?