Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gayet sağlıklıyım kilo dan ötürü hasta olmaktansa zayıf olmayı seçiyorum de. Aslında en büyük yanlisimiz ne biliyor musun diyette oldugumuzu söylemek... bunu basaramayanlar bu sefer karalamaya başlıyor
Haklisin hic demiycektim dikkat ettigimi aslinda

Dün gece eve gelince bayılmışım resmen hiç giremedim menülere bile bakamadım. İşyerinde gö atayım bakalım eminim ki kötü menü yoktur zaten. Benim bu haftam kötü geçti hep beslenme açısından. Cumaya kadar artıyı sıfırlamam lazım +500 duruyor daha. Gider heralde ama.

Olumlama yapayım hatta yarına kesin gitmiş olacak :)

Afiyet olsun canım oh gayet güzel öğünler :) ya bu arada şey sorucam eski kaşarın tadı nasıl benim eşim getirmişti buzluğa attım hiç tadına bakmadım daha güzelse çıkarayım bende :)
Canım ben karsta yaşadığım için tadına alıştım.önceden sert keskin gelirdi tadı.pek alışık olmadığımız bir tat ama protein ve kalsiyum değeri çok yüksek.o yüzden tüketiyorum ben bol bol

Ohh iftara bayıldım şekerim.bol otlu bir öğün

inciakis inciiiii inciiiiiiii senin nasıl gidiyor rakibem? Eksilerde kaça düştün de bana hele ona göre kendime bunalım dozu ayarliciiiiiim geç kalmadan
akşam iftardan önce tartılıp yazarım miucum bugün sporda yapıcam 1 haftadır düzgün yapamadım sen de regl döneminde geçende sabit kalıp sonraki hafta 1,5 kilo mu vermiştin yanlış hatırlamıyorsam o yüzden sıkma canını

Desene kesin yenildim
bugün 38 beden pantolon giydim çok mutluyum
Supper inci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…