- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Haklisin hic demiycektim dikkat ettigimi aslindaGayet sağlıklıyım kilo dan ötürü hasta olmaktansa zayıf olmayı seçiyorum de. Aslında en büyük yanlisimiz ne biliyor musun diyette oldugumuzu söylemek... bunu basaramayanlar bu sefer karalamaya başlıyor
sağol canıııım hepimizinki hayırlı olsun hakkıyla geçirmek nasip olsun inşallahGünaydınlar
Bin aydan daha hayırlı Kadir gecemiz mübarek olsun
Canım ben karsta yaşadığım için tadına alıştım.önceden sert keskin gelirdi tadı.pek alışık olmadığımız bir tat ama protein ve kalsiyum değeri çok yüksek.o yüzden tüketiyorum ben bol bolAfiyet olsun canım oh gayet güzel öğünler :) ya bu arada şey sorucam eski kaşarın tadı nasıl benim eşim getirmişti buzluğa attım hiç tadına bakmadım daha güzelse çıkarayım bende :)
Ohh iftara bayıldım şekerim.bol otlu bir öğünMenüm
Sahur 1.5 has yumurta 3 zeytin
Kk peynir salatalık bol su
Iftar 1 kepçe çorba 2 kaşık keşkek
Böl yoğurtlu semizotu salatası
4 kaşık kaldirik otu kavurmasi
Ara türk.kahvesi 3 hurma
Bitki çayı
2 litre su
Spor: 7000 adım
Kesinlikle canımmmm.harikasın zatenB3n zayıflayınca kas oranın arttı yağım azaldı. Bir kere diyetisyen e gittim 65 ken
2 kilo vermiştim ama yağdan 4 kilo yağlar kasa dönüşmüş yanio yüzden kilondan daha zayıf görünüyorum
akşam iftardan önce tartılıp yazarım miucum bugün sporda yapıcam 1 haftadır düzgün yapamadım sen de regl döneminde geçende sabit kalıp sonraki hafta 1,5 kilo mu vermiştin yanlış hatırlamıyorsam o yüzden sıkma canınıinciakis inciiiii inciiiiiiii senin nasıl gidiyor rakibem? Eksilerde kaça düştün de bana hele ona göre kendime bunalım dozu ayarliciiiiiim geç kalmadan
Günaydınnn miucumGünaydıııınnnnn
Yeni bir gün boooool eksili olsun inşallah
bugün 38 beden pantolon giydimçok mutluyum
yarına oda gider canım gitmeye başlayınca gidiyorHerkese Günaydın kızlaaaar
Okula geldikk
Sabah tartıda -500ü gördümmm
Ama fazla sevinemiyorum.hala + 500 deyim
36 istemiyorum da üstümdeki lcw nin pantolonu kalıp geniş normal 38 beden olayım yeter asıl fıstık sensinDarısı 36 bedene canımm az kaldı zaten fıstık fıstık
bugün 38 beden pantolon giydimçok mutluyum
36 istemiyorum da üstümdeki lcw nin pantolonu kalıp geniş normal 38 beden olayım yeter asıl fıstık sensin
kalıpları geniş moral veriyorlar dene 1 beden kücük oluyor
Lcw ya gidip deneyesim geldi bana da olur mu acaba. Dur Bi koşu giyip geleyim
Eşim gelecek birazdan ben alışverişe çıkacağım denerim o zamankalıpları geniş moral veriyorlar dene 1 beden kücük oluyor
Desene kesin yenildimDün gece eve gelince bayılmışım resmen hiç giremedim menülere bile bakamadım. İşyerinde gö atayım bakalım eminim ki kötü menü yoktur zaten. Benim bu haftam kötü geçti hep beslenme açısından. Cumaya kadar artıyı sıfırlamam lazım +500 duruyor daha. Gider heralde ama.
Olumlama yapayım hatta yarına kesin gitmiş olacak :)
Supper incibugün 38 beden pantolon giydimçok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?