Etkiler tabii. Tuz acayip su tutar. Tuzunu iyice aldir bari.Kızlar size bir soru sormak.istiyroum lütfen cevap... benim 800 artım duruyor ama gerçekten az yiyorum sadece dün gece şunu fark ettim birkaç gecedir salamura peynir yiyorum ve aslında tuzlubu etkiliyor olabilir mi çünkü wc problemim yok kaçamak yok başka ne olabilir
Patlicandan tost mu?Kizlar ben cok sey yedim unutmamak icin yaziyorum
Sabah
1kucuk patlicandan tost
1.5dilim tb ekmegi
6zeytin dimates salatalik
2kk peybir
5 cig findik
Bolll yesillik
1.5 rafadan yumurta
Tuzda şeker kadar zararlıymış ödem yapmış olabilir canımKızlar size bir soru sormak.istiyroum lütfen cevap... benim 800 artım duruyor ama gerçekten az yiyorum sadece dün gece şunu fark ettim birkaç gecedir salamura peynir yiyorum ve aslında tuzlubu etkiliyor olabilir mi çünkü wc problemim yok kaçamak yok başka ne olabilir
Desene kesin yenildim
hayrola benim rakibime göz mü diktin
Supper inci
Kız hayrola rakibinme goz mu diktin ı ben yazmamıştım o ne ola ki
Of offfffEtkiler tabii. Tuz acayip su tutar. Tuzunu iyice aldir bari.
2 gün yemeyecem inşallah kurtulurum yaTuzda şeker kadar zararlıymış ödem yapmış olabilir canım
ben yazdım miu ya kesin yenildim yazmışsın ya miu benim rakibimKız hayrola rakibinme goz mu diktin ı ben yazmamıştım o ne ola ki
Ayy inşallahyarına oda gider canım gitmeye başlayınca gidiyor
Inşallah canım ya gitsin gelmesin artıkyarına oda gider canım gitmeye başlayınca gidiyor
36 istemiyorum da üstümdeki lcw nin pantolonu kalıp geniş normal 38 beden olayım yeter asıl fıstık sensin
Korhiye yazdım kız benben yazdım miu ya kesin yenildim yazmışsın ya miu benim rakibim
canım geçmiş olsun ne zor çıktı dişleriKızlar günaydın.. uykusuz bi geceden ben.. dün oğlum ateşklendi yine dişten.. bi tanesi patladı biri de patlamak üzere.. gece eli ağzında hep ağladı.. zaten 2 gündür huzursuz. . Sabah kalktık tekrar duş.. dün sadece 2.gün wall sit yapabildim. Sahur bile doğru düzgün yapamadım. . Şimdi tekrar bebeğimi uyutmaya çalışıcam inş uyur da azcık bende uyurum. .
Aa bende Artvinliyim yakınmışız :) deneyşm o zaman peyniri ya faydalıysa :) bu arada saçın nasıl oldu resim koymuşmuydun sen canm ben göremedimde :)Canım ben karsta yaşadığım için tadına alıştım.önceden sert keskin gelirdi tadı.pek alışık olmadığımız bir tat ama protein ve kalsiyum değeri çok yüksek.o yüzden tüketiyorum ben bol bol
Günaydınn çok geçmiş olsunKızlar günaydın.. uykusuz bi geceden ben.. dün oğlum ateşklendi yine dişten.. bi tanesi patladı biri de patlamak üzere.. gece eli ağzında hep ağladı.. zaten 2 gündür huzursuz. . Sabah kalktık tekrar duş.. dün sadece 2.gün wall sit yapabildim. Sahur bile doğru düzgün yapamadım. . Şimdi tekrar bebeğimi uyutmaya çalışıcam inş uyur da azcık bende uyurum. .
Sorma.. biraz zor bir bebek. . İştahı da yok maalesef. . Uyusa da bende uyusam..canım geçmiş olsun ne zor çıktı dişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?