Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet incim öyle olmuştu aynen. 500 gr kaldı onu eritirim inşallah diye düşünüyorum cumaya kadar :) moral bozmadım bu sefer
Günaydınnn miucum

bugün 38 beden pantolon giydim çok mutluyum
vaaaayyyyyyyyy harikaaa inci süzüldün gittin başımıza manken mi olucan
Herkese Günaydın kızlaaaar
Okula geldikk
Sabah tartıda -500ü gördümmm
Ama fazla sevinemiyorum.hala + 500 deyim
aynısı benim de korhi cim birebir aynı :) hallederiz cumaya eksiye bile düşeriz biz

Lcw ya gidip deneyesim geldi bana da olur mu acaba. Dur Bi koşu giyip geleyim
oldu mu?
kesinlikle etkiler. Kalan herşey normalse tuzu azlt yeşil çay kiraz sapı çayı vs iç biraz da ödem attırıcı. Gider o artı.
ben yazdım miu ya kesin yenildim yazmışsın ya miu benim rakibim
Göz koymuş bana
Korhiye yazdım kız ben
hıııı hiç de bana yazdın
Miu sahipsiz değillll Miu ya sahip çıkalım
Geçmiş olsun hippo yeni dişiniz de hayırlı olsun. Hemencik toparlasın bebeiş sen de güzelce dinlen inşallah.

Evet incim öyle olmuştu aynen. 500 gr kaldı onu eritirim inşallah diye düşünüyorum cumaya kadar :) moral bozmadım bu sefer
Günaydınnn miucum

bugün 38 beden pantolon giydim çok mutluyum
vaaaayyyyyyyyy harikaaa inci süzüldün gittin başımıza manken mi olucan
Herkese Günaydın kızlaaaar
Okula geldikk
Sabah tartıda -500ü gördümmm
Ama fazla sevinemiyorum.hala + 500 deyim
aynısı benim de korhi cim birebir aynı :) hallederiz cumaya eksiye bile düşeriz biz

Lcw ya gidip deneyesim geldi bana da olur mu acaba. Dur Bi koşu giyip geleyim
oldu mu?
kesinlikle etkiler. Kalan herşey normalse tuzu azlt yeşil çay kiraz sapı çayı vs iç biraz da ödem attırıcı. Gider o artı.
ben yazdım miu ya kesin yenildim yazmışsın ya miu benim rakibim
Göz koymuş bana
Korhiye yazdım kız ben
hıııı hiç de bana yazdın
Miu sahipsiz değillll Miu ya sahip çıkalım
Geçmiş olsun hippo yeni dişiniz de hayırlı olsun. Hemencik toparlasın bebeiş sen de güzelce dinlen inşallah.

senin yorumlarını okurken sürekli gülüyorum Allah da seni güldürsün

Silyyyyy Silllyyyy Sily
Sanırım anka bu hafta seni yenecek intikaaaaağğğğmmmm

Ama benim inciyi yenme ihtimalim SİFİİİİİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRRRRRR
Yaaaa evet intikami gercekten aci olacak yenecek bence de kac kiloyum aldimmi verdimmi bilmiyorum ac kalmamak icin yiyorum ama naafile en basiti bir salata yiyeyim diyorum tuz ve ayçiçek yağı dolu ki ben tuzsuz salata yiyorum sadece bu hafta ben bittim anka.. hadi iyisin valla

senin yorumlarını okurken sürekli gülüyorum Allah da seni güldürsün
Amin
kız sürekli açsın spor yapıyorsun ben hiç spor yapamadım spor olmayınca gitmiyor bende
Yok be bebişim ne hep açı o lafta bu hafta çok cozuttum ben ondan. Yoksa şimdiye 53 hedefimde olurdum bu cuma kesin. Sporsuz kesinlikle gitmiyor benim bünye de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…