- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Sağol cnm..Günaydınn çok geçmiş olsun
Evet incim öyle olmuştu aynen. 500 gr kaldı onu eritirim inşallah diye düşünüyorum cumaya kadar :) moral bozmadım bu seferakşam iftardan önce tartılıp yazarım miucum bugün sporda yapıcam 1 haftadır düzgün yapamadım sen de regl döneminde geçende sabit kalıp sonraki hafta 1,5 kilo mu vermiştin yanlış hatırlamıyorsam o yüzden sıkma canını
Günaydınnn miucum
vaaaayyyyyyyyy harikaaa inci süzüldün gittin başımıza manken mi olucanbugün 38 beden pantolon giydimçok mutluyum
aynısı benim de korhi cim birebir aynı :) hallederiz cumaya eksiye bile düşeriz bizHerkese Günaydın kızlaaaar
Okula geldikk
Sabah tartıda -500ü gördümmm
Ama fazla sevinemiyorum.hala + 500 deyim
oldu mu?
Lcw ya gidip deneyesim geldi bana da olur mu acaba. Dur Bi koşu giyip geleyim
kesinlikle etkiler. Kalan herşey normalse tuzu azlt yeşil çay kiraz sapı çayı vs iç biraz da ödem attırıcı. Gider o artı.Kızlar size bir soru sormak.istiyroum lütfen cevap... benim 800 artım duruyor ama gerçekten az yiyorum sadece dün gece şunu fark ettim birkaç gecedir salamura peynir yiyorum ve aslında tuzlubu etkiliyor olabilir mi çünkü wc problemim yok kaçamak yok başka ne olabilir
Göz koymuş banaben yazdım miu ya kesin yenildim yazmışsın ya miu benim rakibim
hıııı hiç de bana yazdınKorhiye yazdım kız ben
Miu sahipsiz değillll Miu ya sahip çıkalımrakibimi vermem
Geçmiş olsun hippo yeni dişiniz de hayırlı olsun. Hemencik toparlasın bebeiş sen de güzelce dinlen inşallah.Kızlar günaydın.. uykusuz bi geceden ben.. dün oğlum ateşklendi yine dişten.. bi tanesi patladı biri de patlamak üzere.. gece eli ağzında hep ağladı.. zaten 2 gündür huzursuz. . Sabah kalktık tekrar duş.. dün sadece 2.gün wall sit yapabildim. Sahur bile doğru düzgün yapamadım. . Şimdi tekrar bebeğimi uyutmaya çalışıcam inş uyur da azcık bende uyurum. .
Evet incim öyle olmuştu aynen. 500 gr kaldı onu eritirim inşallah diye düşünüyorum cumaya kadar :) moral bozmadım bu seferakşam iftardan önce tartılıp yazarım miucum bugün sporda yapıcam 1 haftadır düzgün yapamadım sen de regl döneminde geçende sabit kalıp sonraki hafta 1,5 kilo mu vermiştin yanlış hatırlamıyorsam o yüzden sıkma canını
Günaydınnn miucum
vaaaayyyyyyyyy harikaaa inci süzüldün gittin başımıza manken mi olucanbugün 38 beden pantolon giydimçok mutluyum
aynısı benim de korhi cim birebir aynı :) hallederiz cumaya eksiye bile düşeriz bizHerkese Günaydın kızlaaaar
Okula geldikk
Sabah tartıda -500ü gördümmm
Ama fazla sevinemiyorum.hala + 500 deyim
oldu mu?
Lcw ya gidip deneyesim geldi bana da olur mu acaba. Dur Bi koşu giyip geleyim
kesinlikle etkiler. Kalan herşey normalse tuzu azlt yeşil çay kiraz sapı çayı vs iç biraz da ödem attırıcı. Gider o artı.Kızlar size bir soru sormak.istiyroum lütfen cevap... benim 800 artım duruyor ama gerçekten az yiyorum sadece dün gece şunu fark ettim birkaç gecedir salamura peynir yiyorum ve aslında tuzlubu etkiliyor olabilir mi çünkü wc problemim yok kaçamak yok başka ne olabilir
Göz koymuş banaben yazdım miu ya kesin yenildim yazmışsın ya miu benim rakibim
hıııı hiç de bana yazdınKorhiye yazdım kız ben
Miu sahipsiz değillll Miu ya sahip çıkalımrakibimi vermem
Geçmiş olsun hippo yeni dişiniz de hayırlı olsun. Hemencik toparlasın bebeiş sen de güzelce dinlen inşallah.Kızlar günaydın.. uykusuz bi geceden ben.. dün oğlum ateşklendi yine dişten.. bi tanesi patladı biri de patlamak üzere.. gece eli ağzında hep ağladı.. zaten 2 gündür huzursuz. . Sabah kalktık tekrar duş.. dün sadece 2.gün wall sit yapabildim. Sahur bile doğru düzgün yapamadım. . Şimdi tekrar bebeğimi uyutmaya çalışıcam inş uyur da azcık bende uyurum. .
senin yorumlarını okurken sürekli gülüyorum Allah da seni güldürsünEvet incim öyle olmuştu aynen. 500 gr kaldı onu eritirim inşallah diye düşünüyorum cumaya kadar :) moral bozmadım bu sefer
vaaaayyyyyyyyy harikaaa inci süzüldün gittin başımıza manken mi olucan
aynısı benim de korhi cim birebir aynı :) hallederiz cumaya eksiye bile düşeriz biz
oldu mu?
kesinlikle etkiler. Kalan herşey normalse tuzu azlt yeşil çay kiraz sapı çayı vs iç biraz da ödem attırıcı. Gider o artı.
Göz koymuş bana
hıııı hiç de bana yazdın
Miu sahipsiz değillll Miu ya sahip çıkalım
Geçmiş olsun hippo yeni dişiniz de hayırlı olsun. Hemencik toparlasın bebeiş sen de güzelce dinlen inşallah.
kız sürekli açsın spor yapıyorsun ben hiç spor yapamadım spor olmayınca gitmiyor bendeSilyyyyy SilllyyyySily
Sanırım anka bu hafta seni yenecekintikaaaaağğğğmmmm
Ama benim inciyi yenme ihtimalim SİFİİİİİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRRRRRR
Yaaaa evet intikami gercekten aci olacak yenecek bence de kac kiloyum aldimmi verdimmi bilmiyorum ac kalmamak icin yiyorum ama naafile en basiti bir salata yiyeyim diyorum tuz ve ayçiçek yağı dolu ki ben tuzsuz salata yiyorum sadeceSilyyyyy SilllyyyySily
Sanırım anka bu hafta seni yenecekintikaaaaağğğğmmmm
Ama benim inciyi yenme ihtimalim SİFİİİİİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRRRRRR
Inci yen kiz miuyukız sürekli açsın spor yapıyorsun ben hiç spor yapamadım spor olmayınca gitmiyor bende
öğle arası evde yapayım 15 dk akşamda koşu bandında yürüyecem yenerim sen merak etme canımInci yen kiz miuyukalk cabuk leslie den basla
senin yorumlarını okurken sürekli gülüyorum Allah da seni güldürsün
Yok be bebişim ne hep açı o lafta bu hafta çok cozuttum ben ondan. Yoksa şimdiye 53 hedefimde olurdum bu cuma kesin. Sporsuz kesinlikle gitmiyor benim bünye de öyle.kız sürekli açsın spor yapıyorsun ben hiç spor yapamadım spor olmayınca gitmiyor bende
Bak bak ankaya yenilmenin acısını benden çıkarcak bak heleInci yen kiz miuyukalk cabuk leslie den basla
4 kat spor yapcam mademöğle arası evde yapayım 15 dk akşamda koşu bandında yürüyecem yenerim sen merak etme canım
öğle arası evde yapayım 15 dk akşamda koşu bandında yürüyecem yenerim sen merak etme canım
Hemen iftar gelsin inşallah zaman su gibi akıp geçsin sanaBende açımmmm.... dün düzgün sahur yapamadım. Gece hiç uyumadım açım ve uykusuzum..
Bak bak ankaya yenilmenin acısını benden çıkarcak bak hele2 kat spor yaparım ki ben de
4 kat spor yapcam madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?