• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hııı benim dediğim o değil. Ben normal 3 fast Miles videosunu açıp 1 mil yapıp bıraktın sandım. Evet o öyle kolları çok iyi çalıştırıyor o onu da yapıyorum arada ben.

O değil canım benim dediğim başka. Upload edip atayım müsait olunca.
Tamamm bekliyorum :)
kızlar akşama arkadaşın cocgunun dogum gunu var ne yapacagım ben o_O

bi de bir kahvaltı yapmışım offfffffffffff ne yedim yaaa :KK45: ama hep sağlıklı kızmayın :KK14:
Yeme yeme. Cuma gününü düşün 5 dk lık mutluluk için yapma sonra pişman olursun bak

yesa yesa canım haklısın dün sabah 9 Akşam 17 çok uzun süre oldu.
Ama evde değildim yiyecek bişey bulamadım
Bi ara gevrek alsam dedim sonra diyetteyim diye vazgeçtim
Leptin için bişey yapamadım :KK17:
Siz olsanız nspardınız bilemedim :KK16::KK52:

yesa yesa canım haklısın dün sabah 9 Akşam 17 çok uzun süre oldu.
Ama evde değildim yiyecek bişey bulamadım
Bi ara gevrek alsam dedim sonra diyetteyim diye vazgeçtim
Leptin için bişey yapamadım :KK17:
Siz olsanız nspardınız bilemedim :KK16::KK52:
Sabah Karatay kahvaltısı yaptıysan durabilirsin 8-9 saat onda sıkıntı yok ki.

Kızlar yaa 1,olunca nazara mı geldik napıyorsunuz yaa :KK43:
Yok kzuum ya sen moralini bozma ben geçen pazartesi 400 artidaydim. cumaya kadar hem artıyı verdim üzerine 1100 de verdim ;) su an yuls3k ihtimal artıyım ama telafisi olacak kaptanım;)

Ha şöyle bgilendir beni sevgili rakibim :KK66:
He ya moralim bozuk aslında ama telafi edecem hedefim ramazan gelmeden 62 yı görmek çünkü:(
Sen de beni bilgilendir bakalım sevgili rakibem :)
Kendinhakkinda; verdiğin kiloyu ne kadar sürede verdin yaş kaç boy kaç ne iş yaparsin kaç çocuğun var yaşları nedir

He ya moralim bozuk aslında ama telafi edecem hedefim ramazan gelmeden 62 yı görmek çünkü:KK43:
Sen de beni bilgilendir bakalım sevgili rakibem :)
Kendinhakkinda; verdiğin kiloyu ne kadar sürede verdin yaş kaç boy kaç ne iş yaparsin kaç çocuğun var yaşları nedir
Yas 30 yolun yarisi .. der ve edebiyata başlarmışım :KK45: memurum ama izindeyim iki oglum var biri 4 yasinda biri 9 aylik , memleketlerden ve islerden dolayi iki farkli sehirde de yasiyoruz .. :KK55:boy 1.63 , aralikta 76 kilo ile başladım.. simdi 66 ;) hedef 60 ama 60 a gelince de 57 58 olmak icin ugrascam.. eeee seni de taniyalim rakipciiiimmmm :KK48::confused:

18.00 falandı canım sonra da acıkınce peynir yedim :KK200:
Yesam ben cuma gunki menuden sonra bir tartildim bir daha tartilmaya korkuyorumm
ayyyy canım bi kere resim paylaştın şimdi de menuye yazdın ya ben onları farklı sandım :KK70:

:KK200:

hemen geliyor tarif kızlar

http://www.tarcintadi.com/2013/04/meyveli-yulafl-bar-sekersiz.html

• 3 su bardağı yulaf ezmesi
  • 1 orta boy muz
  • 5 günkurusu kayısı
  • 1 çay bardağı kuru üzüm
  • 10 adet badem
  • 10 adet fındık
rondo çek at fırına 18 dk :nazar:
Tesekkur ederim canim bendeki bitunce bu tarifide deniycem

Yas 30 yolun yarisi .. der ve edebiyata başlarmışım :KK45: memurum ama izindeyim iki oglum var biri 4 yasinda biri 9 aylik , memleketlerden ve islerden dolayi iki farkli sehirde de yasiyoruz .. :KK55:boy 1.63 , aralikta 76 kilo ile başladım.. simdi 66 :KK66: hedef 60 ama 60 a gelince de 57 58 olmak icin ugrascam.. eeee seni de taniyalim rakipciiiimmmm :KK48::confused:
Bende 30 yaşındayım canım iki aya 31 olacak ama banane daha iki ay var hala 30 um :))
Boyum 172 geçen yıl şubatta 77 ile başladım 9,10 kiloyu 3 ayda verip sonrasında verdiğimi almadan ara ara devam ettim, hedefim aslında 60 ama 58 olup garantilemek istiyorum.
Bende öğretmenim iki çocuğum var kizim 5 buçuk oğlum 2 yaşında. Bu kiloyu 8 yıl önce görmüştüm su an verdiğim ve ulaştığım her kilo benim için yeni bir kilo o yüzden heyecanlı oluyor.

Bende 30 yaşındayım canım iki aya 31 olacak ama banane daha iki ay var hala 30 um :))
Boyum 172 geçen yıl şubatta 77 ile başladım 9,10 kiloyu 3 ayda verip sonrasında verdiğimi almadan ara ara devam ettim, hedefim aslında 60 ama 58 olup garantilemek istiyorum.
Bende öğretmenim iki çocuğum var kizim 5 buçuk oğlum 2 yaşında. Bu kiloyu 8 yıl önce görmüştüm su an verdiğim ve ulaştığım her kilo benim için yeni bir kilo o yüzden heyecanlı oluyor.
Süper.. Anka Anka bizi tanıyormuş gibi güzel eşleştirme yapmış.. hafi bakalım o zaman birbirimizi gaza getirelim duralim isimiz ne ;)

Back
X