Ah canımAllah seni çıksın sana da alırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canımAllah seni çıksın sana da alırım![]()
Tmm canımAh canımsen çıktığında beni haberdar et ben alırım kız
![]()
Yanında taşımaya gerek yok evde kullanırım dersen camlar var migrosta tekzende falan. Buz koymak için yapmışlar ama ben detox malzemelerini koyuyordumAh canımsen çıktığında beni haberdar et ben alırım kız
![]()
Hayırdır canımkızlar yarın ağlumu hastaneye götürücem dönüşte kilo bildirimimi yaparım haber vereyim dedim
Yoook yanıma taşıyabilmem önemli zaten. O yüzden tupper çok mantıklıYanında taşımaya gerek yok evde kullanırım dersen camlar var migrosta tekzende falan. Buz koymak için yapmışlar ama ben detox malzemelerini koyuyordumkırıldı benim.buzluklu surahi diye yazarsan çıkar.
Hımm evet. Gelsin bakalım kullanışlı mı ben bi test edeyimYoook yanıma taşıyabilmem önemli zaten. O yüzden tupper çok mantıklı
Ya sonlara doğru titreme oluyo biraz hızlı sayıyorum sonra hata olmasıb diue 10 saniye fazladan sayıyorumWallsit 2 dakika he. Süper ya. Ben yapmıyorum artık. Dayanamıyorum.
Dayandığın yere kadar dayan. . Bacaklar güçleniyo..Wallsit 2 dakika he. Süper ya. Ben yapmıyorum artık. Dayanamıyorum.
Az az güzel olmuş bence afiyet olsun canım.Anka @MiuLego
kahvaltı 10da..
2 yumurta az yağda
3 zeytin
Kk peynir
Közlenmiş patlıcan
Domates
Salatalık
1 lokma tt ekmek
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 16.30
5-6 Sultanahmet köfte
Bikaç dilim patates kızartması(kalanı eşime verdim)
1 kaşık mantı
1 kaşık semizotu Yoğurtlu
1 lokma pide ekmeği
Daha spor yapamadım daha yeni eve geldik.. Bundan sonra çay kahve içerim. Çok acıkırsam 20yi geçmeden azcık meyve. .
Su şimdiden 2 lt olmuştur daha içerim..
Detoksu bozar diye yemedim canım yaCanımm vişne çok iyi bir meyve.glisemik insdeksi düşük.ekşi ekşi süper olurvardır da yersin umarım.detokstan dolayı ansiyonun düşmüş ayy kıyamam ben sana amaaa hepsine değecek yarınki eksi canımm
![]()
HA RI KAKızlar 1 saat yürüyüşüm tamamdır.şimdi yemek yedim
Menüm
Sabah 8.00
karatay kahvaltım
Öğle 13.00
1 kase çorba
2 yk bol soğanlı kıyma kavurması
1 bardak ayran
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 bardak kefir
Spor 1 saat yürüyüş
Ayrıca 100 tane mekik çekeceğim yapınca yazarım
Su 2.5lt oldu şu an
Tereyağı zararlı değil kuzum olsa da sıkıntı değil bence afiyet sifa olsunSlm kızlar
Menüm
Sabah+öğle 12:00
Kk peynir
Közde 1 domates ve yeşil biber
5-6 yeşil zeytin
3 dilim sucuk
1 rafadan yumurta
Maydanoz
Çay.
1 kuru incir
Akşam 18:00
İskemder (tereyağsız tabikine)
Salata
1 orta şekerli kahve
Spor 7000 adım tempolu yürüyüş
Su: 3 litre
1 bardak süt
Harika bir menü daha afiyet olsunkızlar bugün menüm
sabah 9 karatay kahwaltısı
16:30 kuzu tandır
8de şekersiz türk kahvesi 1 awuç çelirdek
2lt şu
spor yapmadım ama açık hawada sıpa kowalamaca perrin çıktı
Ay çok güzelmiş tam benlik ben detoks suyumu şek şek de yapıyorum:) çıkınca bende alayim
Kısır da iyi durdurmuşsun kendini ben geçen gün durduramamıştım:) afiyet olsun.kızlar menüm
1. öğün
2 haş yum
az peynir salatalık çay
2. öğün
4 kaşık kısır yeşillik ayran saat 4 gibi
su 2,5 lt
spor 1 buçuk saat tempolu yürüyüş
Geçmiş olsun canım neyi varkızlar yarın ağlumu hastaneye götürücem dönüşte kilo bildirimimi yaparım haber vereyim dedim
İnş yarın güzel bi eksi görürsün. .Ben detokstan bir şey anlamadım. Saat 7de son kaseyi içtim, sonra çok açlık hissettim. Kiraz saplı yeşil çay ictim, bastırdı açlığımi. Ama bir şişkinlik hissediyorum. Hapı da bıraktım ne zaman adet olacagimi kestiremiyorum.