- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kız ben bi iki gün bişey yiyemedim.. yeşil fasulye yedim diye vicdan yaptım ya :)))2 gun detoks beslenince yarin ne yiyecem diye düşünmeye başladım
Iki öğün beslenecem inşallah ve inanılmaz hafif olacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben bi iki gün bişey yiyemedim.. yeşil fasulye yedim diye vicdan yaptım ya :)))2 gun detoks beslenince yarin ne yiyecem diye düşünmeye başladım
Iki öğün beslenecem inşallah ve inanılmaz hafif olacak![]()
Detoksu bozar diye yemedim canım yabugün ağacın dallarına bakamadım tansiyon düşük olunca daha kötü oldu.. Ama bozmadım süperim di mi :))
Şek şek küçük değil mi detox için canım.Ay çok güzelmiş tam benlik ben detoks suyumu şek şek de yapıyorum:) çıkınca bende alayim
Ben döner yedim bu gün yaa. Öyle porsiyon olarak ekmek pilav yok ayranla.Kız ben bi iki gün bişey yiyemedim.. yeşil fasulye yedim diye vicdan yaptım ya :)))
500 ml canımHarikasın canım
Şek şek küçük değil mi detox için canım.
Ben döner yedim bu gün yaa. Öyle porsiyon olarak ekmek pilav yok ayranla.
Tamam inş yarın yazarımAfiyet olsun çok güzel menü
Hadi bakalım hemen yarın olsun da öğrenelim ne kadar fark etti:) sporu da aradan çıkarmışsın bravo
Yarın kontrol kilosu yazılıyor mu?Ben yapmadım daha yaa off...
Evet canımYarın kontrol kilosu yazılıyor mu?
Afiyet seker bal olsun canim.menum guzel olmusKızlar 1 saat yürüyüşüm tamamdır.şimdi yemek yedim
Menüm
Sabah 8.00
karatay kahvaltım
Öğle 13.00
1 kase çorba
2 yk bol soğanlı kıyma kavurması
1 bardak ayran
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 bardak kefir
Spor 1 saat yürüyüş
Ayrıca 100 tane mekik çekeceğim yapınca yazarım
Su 2.5lt oldu şu an
Bugun terazide ne kadar far edecwk acaba yazar misjnMenüm çok kısa bugün
Detoks
1 yk taze fasulye
Yarım kaşık bulgur pilavı
(Yaptığım yemeklerin tadına baktım da, bir kaç domates bir de konserve yaparken)
Su hiç saymadim, 1.5-2 olmuştur şimdilik.
Wowwww sabah kahvaltisinda mi sadece gun icine yayarak miÇok değil canım.ben 10-15 tane bile yerim
Az ve oz ben begendim.afiyet olsunkızlar bugün menüm
sabah 9 karatay kahwaltısı
16:30 kuzu tandır
8de şekersiz türk kahvesi 1 awuç çelirdek
2lt şu
spor yapmadım ama açık hawada sıpa kowalamaca perrin çıktı
Mimik minik nefsini oldurmussun bugun afiyet olsunAnka @MiuLego
kahvaltı 10da..
2 yumurta az yağda
3 zeytin
Kk peynir
Közlenmiş patlıcan
Domates
Salatalık
1 lokma tt ekmek
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 16.30
5-6 Sultanahmet köfte
Bikaç dilim patates kızartması(kalanı eşime verdim)
1 kaşık mantı
1 kaşık semizotu Yoğurtlu
1 lokma pide ekmeği
Daha spor yapamadım daha yeni eve geldik.. Bundan sonra çay kahve içerim. Çok acıkırsam 20yi geçmeden azcık meyve. .
Su şimdiden 2 lt olmuştur daha içerim..
Bugun tartilinca bir yazar misjn ne kadar etki ediyo acabaBen detokstan bir şey anlamadım. Saat 7de son kaseyi içtim, sonra çok açlık hissettim. Kiraz saplı yeşil çay ictim, bastırdı açlığımi. Ama bir şişkinlik hissediyorum. Hapı da bıraktım ne zaman adet olacagimi kestiremiyorum.