Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben kendime adıma diyeyim dengeye dikkat ediyorum, kalori miktarına dikkat ediyorum, sıvı alımına dikkat ediyorum, kaçamak yapsam bile günlük oran ve kalorinin üzerine çıkmamak için sonraki ogunlerimi ayarliyorum. Günlük 900-950 kaloriyi ve %50 karbonhidrat oranını aşmiyorum. Tuzu çok azalttim. Limonlu su ve yeşil çay vs içiyorum. Sporumu 1 haftadır düzenli yapıyorum. Öğün arası en az 4 saat olsun diye agzima kırıntı surmuyorum. Ama sonuç, duraksama. Ha ekmek de çoğu günler hiç yemiyorum. Ben bir diyetisyene gideyim para biriktirip en iyisi. Bir yerde hata yapıyorum ama bilemedim.
Kız paraya ne gerek var.. bazı sağlık ocaklarında var.. Devlet hast yok mu?

Ben kendime adıma diyeyim dengeye dikkat ediyorum, kalori miktarına dikkat ediyorum, sıvı alımına dikkat ediyorum, kaçamak yapsam bile günlük oran ve kalorinin üzerine çıkmamak için sonraki ogunlerimi ayarliyorum. Günlük 900-950 kaloriyi ve %50 karbonhidrat oranını aşmiyorum. Tuzu çok azalttim. Limonlu su ve yeşil çay vs içiyorum. Sporumu 1 haftadır düzenli yapıyorum. Öğün arası en az 4 saat olsun diye agzima kırıntı surmuyorum. Ama sonuç, duraksama. Ha ekmek de çoğu günler hiç yemiyorum. Ben bir diyetisyene gideyim para biriktirip en iyisi. Bir yerde hata yapıyorum ama bilemedim.
Canim üzülme duraklamalar diyette olur sen boyle devam et gider kilolar merak etme

Kızlar ben çok açım ya. Öğlen de yedim bir de. Çok da güzel yedim. Acayip ekmek yiyesim var bana bana. Pis boğazlık mı açlık mı onu da çözemedim gerçi.
bende açım bacım bugun bır tokluk hıssıyatına erısemedım. açlıktan yere yapışmıyorum ama tok da degıılım yanı su ayran ası kuru varya onu yapıyorum

Gidiyorsun, boyuna kilona bakıp hazır listeyi eline tutusturuveriyorlar. Ayrıştırma yapmak yok, ilgi yok. Bir de kekin ilacı hesabı.
Yo ben 2 sene önce sağlık ocağına gittim. Tahlil yaptırdı kadın.. tamam yağ kas ölçen tartıdan yok ama çok güzel ilgilendi.. senin demirin ve kanın düşük dedi ona göre özel tarifler verdi o zmn.. şunu şunla ye bunla yeme diye anlattı.. sonra evlendi ankara ya gitti o zmn 9 kilo vermiştim. Üstüne hamile kalınca geri geldi tabi..

Yo ben 2 sene önce sağlık ocağına gittim. Tahlil yaptırdı kadın.. tamam yağ kas ölçen tartıdan yok ama çok güzel ilgilendi.. senin demirin ve kanın düşük dedi ona göre özel tarifler verdi o zmn.. şunu şunla ye bunla yeme diye anlattı.. sonra evlendi ankara ya gitti o zmn 9 kilo vermiştim. Üstüne hamile kalınca geri geldi tabi..
Sağlık ocağında tahlil yaptırdım ben. İlk kısmı hallettim. Diyetisyenler kadar olmasa da beslenme ile ilgili ders aldık okul zamanı.Saglik ocağı ve toplum sağlığı merkezlerindeki diyetisyenler biraz vasat diyeyim. Buradakiler öyle en azından. Kilolu bir diyetisyene gitmem açıkçası. Müzda İrmak var burada. Ona gitmek istiyorum. Evet ücretsiz izinde olunca 400 TL sıkıntı. Düğün vardı memlekette çeyrek yolladık bu ay, oğlanın da dişi tuttu 350. Her ay bir şey çıkıyor ben gitmek istedikce. Sağdaki soldaki bozuklukları biriktiren bari.

Eklentiler

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_imagesM4QTCYG7.webp
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_imagesM4QTCYG7.webp
    8 KB · Görüntüleme: 30
Ekşice, ekşi ot, ekşilik, ekşimik, ekşi kulak, ekşimek, turşu otu, ebem ekşisi, oğlak kulağı , labada, tırşık, tırşok. Hiç bir adını bilmiyorum. Adana kuru memeleket, Kocaeli'de de hiç duymadım. Boş kalorisiz birşey mis. Yemeğini mı yapıyorsun?

Ekşice, ekşi ot, ekşilik, ekşimik, ekşi kulak, ekşimek, turşu otu, ebem ekşisi, oğlak kulağı , labada, tırşık, tırşok. Hiç bir adını bilmiyorum. Adana kuru memeleket, Kocaeli'de de hiç duymadım. Boş kalorisiz birşey mis. Yemeğini mı yapıyorsun?
Yok salatasını yapıyorum. Ekşi ekşi. Domates salatalık yeşil mercimek de katıyorum.

Back
X