Nereye gideyim kızCanım sen bu takıma lazımsın çok git motive için please

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye gideyim kızCanım sen bu takıma lazımsın çok git motive için please
Gir yazacaktım git olmuş canımNereye gideyim kız![]()
İlk defa mavi ter duydum da ondanHayırdır, uzaylı görmüş gibi bakiyon?
Çok yemişim gibi geliyor:)Çok istersen olar bence :))
Canım komposto yapacagimi çıkarmıyorum ben. Reçeli de bildiğin pirtlatma
Detoks sonrası mükemmel menü canım![]()
Hahahahah bulaşıcı galiba takımda akıllı yok herkes delidevreler yandı galiba gulbenin de
![]()
Gir yazacaktım git olmuş canım
Sen muayyen gününde falan mısın yaklaştı mı. Dolunay etkisiyle kurda mı dönüşeceksin. Bu gün bi değişik yorumların. Gülümseme de koymuyonHayırdır, uzaylı görmüş gibi bakiyon?
Korktum kız
Neyse rahatladım şimdi![]()
Senin fikrin var mı canım. İlla diktator olacağız. Biz koyacağız uyacaksınız diye direteceğiz .KIZLAAAAR
Takım için faydalı önerisi teklifi fikri olan hiç mi kimse yok?
Diyooosunnn. Offf hipo !!Hayır bari bugünü bitir..
Canım bunların hepsini yapıyorum. Tamam spor son haftalarda hafif yaptım ama bayramda çikolata , şekerleme , baklava vs elimin tersiyle ittim. Her cuma hüsran her pazartesi bi umutla başladım. Ama 3 ay oluyo ben 3 kilo bile veremedim. Bir yerde yanlış var . Bilemiyorum onu işte !!!Umut flo valla kızıyorum ama ha!
Cidden bakın!
Dikkat ediyomusunuz gerçekten yediklerinize?
Protein karbonhidrat dengesine dikkat ediyormusunuz öğünlerinizde?
Metabolizma yakıcı gıdalar tüketmeye özen gösteriyor musunuz?
Yediğinizi yakacak kadar spor yapıyormusunuz?
Öğünler arası saat aralığına dikkat ediyor musunuz?
...
....
Uzar gider anacım liste. Sonra da yemiyorum kilo veremiyorum....
Yiyorsunuz da çünkü. Yemiyorum demeyelim ama lütfen..
Öyle olumsuz konuşmayın ya. Burda o kadar insan gözünüzün içine bakıyor eksiye düşün sağlıklı bir şekilde diye. Bir de listedesiniz
Telefonun ekranı kırık canım, görebildiğim kısımdan yazıyorumSen muayyen gününde falan mısın yaklaştı mı. Dolunay etkisiyle kurda mı dönüşeceksin. Bu gün bi değişik yorumların. Gülümseme de koymuyon
Diyooosunnn. Offf hipo !!
Spor yaptın mı? Sanki bi halsizlik çöktü üstüme
Canım bunların hepsini yapıyorum. Tamam spor son haftalarda hafif yaptım ama bayramda çikolata , şekerleme , baklava vs elimin tersiyle ittim. Her cuma hüsran her pazartesi bi umutla başladım. Ama 3 ay oluyo ben 3 kilo bile veremedim. Bir yerde yanlış var . Bilemiyorum onu işte !!!
Telefonun ekranı kırık canım, görebildiğim kısımdan yazıyorumEkranın dokunmatiği de ara ara takılıyor, smile koyması zor, ondan. Yoksa oldukça pozitif ve esprili bir düşünceyle yazıyorum
Gülben mavi teri sormadan önce uzaylı muhabbeti yaptın ya, ben de şaka olsun diye, öyle dedim. Ama doğru gülücük olmayınca yanlış anlaşılabiliyor..Sen muayyen gününde falan mısın yaklaştı mı. Dolunay etkisiyle kurda mı dönüşeceksin. Bu gün bi değişik yorumların. Gülümseme de koymuyon
Kim ulan ankaBen anlamadım ama neyse. Anka kimki zaten![]()
Ya yok uymuyorlar ki, hani kim uyuyorSenin fikrin var mı canım. İlla diktator olacağız. Biz koyacağız uyacaksınız diye direteceğiz .
Bu arada pazarda uzun zamandır görmediğim arkadaşımı gördüm. Çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun vayyyy falan dedi![]()
Güzel güzel krizi de iyi geçirdin şükür. Yalancının yapancısı pizza yapmışsın ahahahhahahaMenumu de yazayım şuraya.
Sabah 8:30-9:00
7 dilim ev sucuğu, 2 yumurta ile sucuklu yumurta. Bol bol çay kahve.
Öğleden sonra pizza krizinde 2 dilim TB ekmek arasına peynir.
Akşam 20:00 yeşil nohut. Pazardan almıştım sadece bunu yedim. Başka bişey istemedi canım. Az sonra kayısı yiyeceğim sütle. Gece uyumayınca dehşet acıkıyorum.
Su: 1 lt resi detox olmak uEre 4 e tamamlayacağım.
Spor. Yarım saat hızlı yürüyüş.
Az sonra başka hareketler de yapacağım
Demek ki aldığın kaloriden daha az kalori yakıyorsun umutcum. Bence sebebi bu. Ama sen kaçamaklar da yapmadın mı zaten. Mesela saf protein günleri yap 1-2 gün art arda. Belki karbonhidratı az istiyor vücudun.. ya da salladım yumurta yeme belki onu istemiyor ya da ekmek bunları sallıyorum. Deniyomusun vücudunu? Ne iyi geliyor ne kötü geliyor? Yeşil çay iç bolca, pul biberi eksik etme yemeklerinden metabolizman yavaş belki hızlandıralım daha da araştıralım hızlandırıcı şeyleri.. zorlıcaz, az veriyorum diye bırakırsak işte şimdiye kadar olan pişmanlık olcak hep..Diyooosunnn. Offf hipo !!
Spor yaptın mı? Sanki bi halsizlik çöktü üstüme
Canım bunların hepsini yapıyorum. Tamam spor son haftalarda hafif yaptım ama bayramda çikolata , şekerleme , baklava vs elimin tersiyle ittim. Her cuma hüsran her pazartesi bi umutla başladım. Ama 3 ay oluyo ben 3 kilo bile veremedim. Bir yerde yanlış var . Bilemiyorum onu işte !!!
ayy darısı bana :) detokstan sonra verılen kg gerı alınırsa u emekler boşa gıder. ben zorlanıyorum bıraz zaten uykusuzum bolede beslenınce halsızlestımBen yedim bugün canım. İyi gitti detoks üzerine.
Ba yıl dım ay çok iyi gidiyorsun gülbe maşallah kız. Keşşşşkkkkeee benim menüm olsaaaa kıskandımmmmmm. Spor da yakıyor :)Sabah 11:00
Soğanlı yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates salatalık
2 avuç çekirdek
Akşam 18:00
Tavuk sote
4 yaprak marul
1 domates
1 avuç çekirdek
Çok tatlı çekti canım tarçınlı süt
Su 2 lt daha içerim
Spor Leslie 2 mil
Yarım saat yürüyüş
Ekmek karpuz makarna!!!!Menü gormesem aklına gelmeyecek
Sabah 8:30
2 ince dilim ekmek ve keçi peyniri ile tost
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim karpuz
1 domates
Öğlen 13:00
1 kase haşlanmış tavuk eti,
1 kase domatesli havuç salatası.
2 yk salçalı makarna.
Akşam 18:30
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1.5 kase cacık
5 kiraz.
Su 2lt.
Ay öyle biber yemek isterdim ben de. Çok acı amaa. Karabiberi de faydası varmış kilo verme yönünden, karabiber kullanıyorum ama azıcık. O da acı malumKim ulan ankayemekse yicem çok açım
Ya yok uymuyorlar ki, hani kim uyuyor
Fikir üretelim ama hepberaber sen ben olmaz olamaz. Fkirbirliği lazım.
Benim 2. Fikrim de çoğu takımda olduğu gibi spor geuplaro puanlamaso vs ama spora da vaktim olmuyor diyor çoğu kimse. Ben bilemedim. Boşverelim bu takkmı canlandıracak fikir şeysini.. üzüldüm.
O gazla var ya sen cumaya iyi eksi gelirsin her gören dese keşke nasıl zayıflamışsın maşallah diye. Kıskanç fitne gözlüler hariç
Güzel güzel krizi de iyi geçirdin şükür. Yalancının yapancısı pizza yapmışsın ahahahhahaha
Demek ki aldığın kaloriden daha az kalori yakıyorsun umutcum. Bence sebebi bu. Ama sen kaçamaklar da yapmadın mı zaten. Mesela saf protein günleri yap 1-2 gün art arda. Belki karbonhidratı az istiyor vücudun.. ya da salladım yumurta yeme belki onu istemiyor ya da ekmek bunları sallıyorum. Deniyomusun vücudunu? Ne iyi geliyor ne kötü geliyor? Yeşil çay iç bolca, pul biberi eksik etme yemeklerinden metabolizman yavaş belki hızlandıralım daha da araştıralım hızlandırıcı şeyleri.. zorlıcaz, az veriyorum diye bırakırsak işte şimdiye kadar olan pişmanlık olcak hep..
Veren nasıl veriyor ulan sen neden veremicekmişsin alla alla![]()