- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Reglinun kacinci gunundesin 3.gununden sonra atuyo suyukızlar sabah tartıldıminşallah ödemdir gider
regli de oldum cumaya kadar inşallah iyi bir eksi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglinun kacinci gunundesin 3.gununden sonra atuyo suyukızlar sabah tartıldıminşallah ödemdir gider
gönderdim özelden canımUmut sen PC kullanıyor musun? Bir de ilaçların isimlerini özelden atar mısın canım.
Tamam o zaman sana görev veriyorum. Geçen cumadan beri cuma dahil paylaştığın menuleri çoklu alıntıyla alıntıla. Alt alta görelim neler yemişsin. Diğer başlığı bu amaçla açtım aslında ama katılım olmadı. Kilo veremeyenler ne yiyor ne yemiyor takip etmesi kolay olacaktı oraya yazılsa. Hadi 14.00 e kadar bekliyorumgönderdim özelden canım
işyerinde pc den giriyorum evet
Hadi bakalımCumaya bomba gibi geliyorum![]()
![]()
olur canımKızlar bursa bu hafta izin istedi. Icır zaten ortada yok. Bursayı katayım çekilişe onun eşini gelene kadar hep beraber idare edelim.
@marselindaasya_01 @kelekkarpuz sizler de fikrinizi belirtin arkadaşlar.
Hormon ilaçları ödem tutar, iştah açar, şişirip, kilo aldırır. Canını sıkma o yüzden. Daha ne kadar kullanman gerekli?evet canım..psikolojimi de kilomu da etkiliyor
İlk göz ağrım aaa aslagünaydın canım benden hemen vazgeçme ama![]()
Çok tatlısın kaptan ♡♡♡@Gulbe seker ciğim bizim adımız nolsun orticiğim. Şeker anka, gül anka![]()
Flo beni sattı... işi bitmiş benleİlk göz ağrım aaa asla![]()
bilmiyorum canım . ALLAH ın izniyle çocuk olsun diye uğraşıyoruz.dr um kilo vermen lazım dedi .bu arada bu ilaçları da kullan dedi.Hormon ilaçları ödem tutar, iştah açar, şişirip, kilo aldırır. Canını sıkma o yüzden. Daha ne kadar kullanman gerekli?
dr um bana da öyle demişti gülüm.Allahın izniyle kilo verdikten bir kaç ay sonra hamile kalmıştım.birde bir dr da tüp bebek dışında hamile kalamazsın dediği halde.Rabbim seni de meleğine kavuştursun inşallah.bilmiyorum canım . ALLAH ın izniyle çocuk olsun diye uğraşıyoruz.dr um kilo vermen lazım dedi .bu arada bu ilaçları da kullan dedi.
dediğin gibi ödem var hep bi şişlik
gideeeerrrr daha cumaya çok var yolculuk da yaptın regl de var hava değişimi var bunlar hep ödemkızlar sabah tartıldıminşallah ödemdir gider
görürsünİkinizin kalan kilosunu toplasak sadece benim kiloma yetişemiyorverseniz ne vereceksiniz
![]()
hell of anka.@Gulbe seker ciğim bizim adımız nolsun orticiğim. Şeker anka, gül anka![]()
ilk aşk asla unutulmaz bebeğimAmamnn ortagimm bemi aldatiyoo![]()
ben de ben deeeeeCumaya bomba gibi geliyorum![]()
![]()
iyiyiz canım sen nasılsın?kızlar napıyorsunuz nasılsınız?
aaaa aaaaaaaa aaaaaaaaaaakızlar napıyorsunuz?benim bu çilem ne olacak bilmiyorum yaaoğlum olmassa intiharı bile düşünüyorum
çok yoruldum artıkk
Çok tatlısın kaptan ♡♡♡
2 günündeyim canım ama az az oluyorum düzenim bozuldu cumaya kadar inşallah düzelirReglinun kacinci gunundesin 3.gununden sonra atuyo suyu
Sen de canımKızlar ben güvenlik kontrolüne gidiyorum.. bikaç saat yokum.. hadi Allaha emanet olun..
Harika ooohhh@MiuLego uçakta yemek için yanıma muz aldım. .