Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

gönderdim özelden canım
işyerinde pc den giriyorum evet
Tamam o zaman sana görev veriyorum. Geçen cumadan beri cuma dahil paylaştığın menuleri çoklu alıntıyla alıntıla. Alt alta görelim neler yemişsin. Diğer başlığı bu amaçla açtım aslında ama katılım olmadı. Kilo veremeyenler ne yiyor ne yemiyor takip etmesi kolay olacaktı oraya yazılsa. Hadi 14.00 e kadar bekliyorum ;)

Hormon ilaçları ödem tutar, iştah açar, şişirip, kilo aldırır. Canını sıkma o yüzden. Daha ne kadar kullanman gerekli?
bilmiyorum canım . ALLAH ın izniyle çocuk olsun diye uğraşıyoruz.dr um kilo vermen lazım dedi .bu arada bu ilaçları da kullan dedi.
dediğin gibi ödem var hep bi şişlik

bilmiyorum canım . ALLAH ın izniyle çocuk olsun diye uğraşıyoruz.dr um kilo vermen lazım dedi .bu arada bu ilaçları da kullan dedi.
dediğin gibi ödem var hep bi şişlik
dr um bana da öyle demişti gülüm.Allahın izniyle kilo verdikten bir kaç ay sonra hamile kalmıştım.birde bir dr da tüp bebek dışında hamile kalamazsın dediği halde.Rabbim seni de meleğine kavuştursun inşallah.:dua:

kızlar sabah tartıldım:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: inşallah ödemdir gider :KK23:regli de oldum cumaya kadar inşallah iyi bir eksi olur
gideeeerrrr daha cumaya çok var yolculuk da yaptın regl de var hava değişimi var bunlar hep ödem
İkinizin kalan kilosunu toplasak sadece benim kiloma yetişemiyor :KK70: verseniz ne vereceksiniz :KK70:
görürsün :63:
@Gulbe seker ciğim bizim adımız nolsun orticiğim. Şeker anka, gül anka :KK70:
hell of anka.
ankanın külleri
anka dirilişi
anka cupcup
anka ka ka ka ka ka
bulurum orijinal isimler:KK53:
Amamnn ortagimm bemi aldatiyoo :KK57::KK60:
ilk aşk asla unutulmaz bebeğim:dondurma:
Cumaya bomba gibi geliyorum :KK71: :KK73:
ben de ben deeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kızlar napıyorsunuz nasılsınız?
iyiyiz canım sen nasılsın?
kızlar napıyorsunuz?benim bu çilem ne olacak bilmiyorum yaa:KK61:oğlum olmassa intiharı bile düşünüyorum:KK61:çok yoruldum artıkk
aaaa aaaaaaaa aaaaaaaaaaa
Ya asyacım hiç yakışıyor mu böyle sözler sana? Canım takma bak dert bu gelir geçer üzme artık kendini ya
Çok tatlısın kaptan ♡♡♡
:KK57:anka mı kız :skandal:

Back
X