Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hahahhaha dün bana da baklavada öyle yaptılar ağızlarondan burunlarından getirdim onların. En son müdür odaya gelmişti 1 tane baklava kalmıştı diyette olduğumu da biliyor. Dedi ki aaa miu yemiyomusun ya ? Odadakilerin hepsi birden aman susun susun daha yeni sakinleşti miu çok sinirli diyor:KK70:terör estirdim odada resmen:KK70:
iyi yapmışsın es gürle ama bugün tartıdaki mutluluğa değdi demi:KK50:

Bu sabah canım yumurtalı ekmek çekti peki ben ne yaptım fırında yaptım çok da güzel oldu yağsız;) bazı dilimlerin üzerine de iki parca sucuk koydum oldu sana pizza :dondurma: he ellerin böyle yağlı oluyor çay bardağı elinden kayıyor falan o ambiyansı yakalayamadim ama olsun:halay: @MiuLego

Bu sabah canım yumurtalı ekmek çekti peki ben ne yaptım fırında yaptım çok da güzel oldu yağsız;) bazı dilimlerin üzerine de iki parca sucuk koydum oldu sana pizza :dondurma: he ellerin böyle yağlı oluyor çay bardağı elinden kayıyor falan o ambiyansı yakalayamadim ama olsun:halay: @MiuLego
Ben onu hep fırında yapıyordum zaten. Şimdi elektrikli ızgara aldım onda yapıyorum.

Ben onu hep fırında yapıyordum zaten. Şimdi elektrikli ızgara aldım onda yapıyorum.
Ben yeni keşfettim ya sanki ateşi bulmuş gibi sevindim. Hatta yerken diyorum ki kk dekilere bu tarifi vermeliyim :KK45:

:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Kahvaltı 07:50
1 haşlanmış yumurta
1 etimek
1.5 kk peynir
Maydonoz,domates,salatalık

13:00 çorba
17:00 çorba

Su: 3 lt (1 ltsi soda yeşilçay limon kürü)

Spor:
30 dk yürüyüş bandında yürüyüş

Nelere hayır dedim:KK12:

Fırından yeni çıkmış ılık çıtır çıtır fıstıklı baklava:KK14:

tevafuk55 tevafuk55
O baklavaya hayir demek her babayigidun harci degildi miucum tebrik ediyorum canim

iyi yapmışsın es gürle ama bugün tartıdaki mutluluğa değdi demi:KK50:
değmez mi yaaaaaaa hem de nasıl oh iyi ki yemedim kız ıyk pis pis de kokuyodu zaten:KK17::63:
Bu sabah canım yumurtalı ekmek çekti peki ben ne yaptım fırında yaptım çok da güzel oldu yağsız:KK66: bazı dilimlerin üzerine de iki parca sucuk koydum oldu sana pizza :dondurma: he ellerin böyle yağlı oluyor çay bardağı elinden kayıyor falan o ambiyansı yakalayamadim ama olsun:halay: @MiuLego
ohhh afiyet olsun zortim benim çıtır çıtır nasıl das güzel olmuştur hem de sağlıklı:kk77:

ben de sabah 7:30 da 1 parça fırın makarna ve 1 parça cheesecake yedim. Porsiyonlar büyük değil nefsimi köreltcek kadardı:KK45:
ay resmen ifşaaa:KK48:kimi ifşa ettin kız eylüldür düşüneyim tahmin ederim belki :rolleyes:
O baklavaya hayir demek her babayigidun harci degildi miucum tebrik ediyorum canim
sağol kuzum:KK23::KK200:

KizlQr bwn detokstan cikinca kahvaltim biraz faLa oldu gibi inciakis inciakis ortim bir bakiver ne diyosun cok mu abartmisim

1 tabak melemem (icinde sadece domates ve biber vardi)
2 issirimlik topac ( ycanim cektigi icin sabah sabah yedim)
1 dut receli tanesi yedim cok cok az sekerli ben yaptim
1 avuc kuruyemis cogunluk fistik
1litre su
1tb ekmegi kizarmis
5 zeytin

Kilomuda yazmayim cumaya supriz olsun

Back
X