- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Senden özendim ben de ekmeğe tereyağ sürdüm bu sabah.Kız hayvan gibi yedim daha nereye yiyeyimmidem yırtılırdı herhalde
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden özendim ben de ekmeğe tereyağ sürdüm bu sabah.Kız hayvan gibi yedim daha nereye yiyeyimmidem yırtılırdı herhalde
![]()
iyi yapmışsın es gürle ama bugün tartıdaki mutluluğa değdi demiHahahhaha dün bana da baklavada öyle yaptılar ağızlarondan burunlarından getirdim onların. En son müdür odaya gelmişti 1 tane baklava kalmıştı diyette olduğumu da biliyor. Dedi ki aaa miu yemiyomusun ya ? Odadakilerin hepsi birden aman susun susun daha yeni sakinleşti miu çok sinirli diyorterör estirdim odada resmen
![]()
Zaten anca kaçamaklara özenin.Senden özendim ben de ekmeğe tereyağ sürdüm bu sabah.
Benim hiç cevizim olmadi ablayoktukendimi küçük emrah gibi hissettim
![]()
Ben onu hep fırında yapıyordum zaten. Şimdi elektrikli ızgara aldım onda yapıyorum.Bu sabah canım yumurtalı ekmek çekti peki ben ne yaptım fırında yaptım çok da güzel oldu yağsızbazı dilimlerin üzerine de iki parca sucuk koydum oldu sana pizza
he ellerin böyle yağlı oluyor çay bardağı elinden kayıyor falan o ambiyansı yakalayamadim ama olsun
@MiuLego
Kız hayvan gibi yedim daha nereye yiyeyimmidem yırtılırdı herhalde
![]()
Ben yeni keşfettim ya sanki ateşi bulmuş gibi sevindim. Hatta yerken diyorum ki kk dekilere bu tarifi vermeliyimBen onu hep fırında yapıyordum zaten. Şimdi elektrikli ızgara aldım onda yapıyorum.
Yokk kjzumm nerdee kalktik kargalar pisligini yemeden tamamenGünaydın kizlar günaydın ortimeylul7158eylul insallah bebek gec kalkarda uykunu alirsin
Diyet bitince nefis yemek tariflerinden şimdi çıktı fırından diye tarif var dehşet bişey onu yap bi de.Ben yeni keşfettim ya sanki ateşi bulmuş gibi sevindim. Hatta yerken diyorum ki kk dekilere bu tarifi vermeliyim![]()
EkvanYokk kjzumm nerdee kalktik kargalar pisligini yemeden tamamen
Ortim benden detoksla 700gr gitti ama ekvanin daha cok gitti 1.900 bakalim senden ne akdar gidecek. Yapiyosun bugun demi
O baklavaya hayir demek her babayigidun harci degildi miucum tebrik ediyorum canim
Kahvaltı 07:50
1 haşlanmış yumurta
1 etimek
1.5 kk peynir
Maydonoz,domates,salatalık
13:00 çorba
17:00 çorba
Su: 3 lt (1 ltsi soda yeşilçay limon kürü)
Spor:
30 dk yürüyüş bandında yürüyüş
Nelere hayır dedim
Fırından yeni çıkmış ılık çıtır çıtır fıstıklı baklava
tevafuk55
Allahdan dogru yazmamisim kizzEkvanbiiipppp
öğle arası yapsam yetişir mi acaba nohutu hazır alsam akşam ıslamayı unuttumYokk kjzumm nerdee kalktik kargalar pisligini yemeden tamamen
Ortim benden detoksla 700gr gitti ama ekvanin daha cok gitti 1.900 bakalim senden ne akdar gidecek. Yapiyosun bugun demi
Olur tabi kiöğle arası yapsam yetişir mi acaba nohutu hazır alsam akşam ıslamayı unuttum
Aminnn canim.aminn Allah acilarini gosyermesin ayagina tas degdirtmesinBende senin gibiydim eylülcüm.yürüyüşten geldim.duştan çıktım başladı ağlamaya..Allah sabır versin...
yavrulara da iyilik versin..
Elvan kim dökülun:))Allahdan dogru yazmamisim kizzve kim oldugu belli degil
![]()
değmez mi yaaaaaaa hem de nasıl oh iyi ki yemedim kız ıyk pis pis de kokuyodu zateniyi yapmışsın es gürle ama bugün tartıdaki mutluluğa değdi demi![]()
ohhh afiyet olsun zortim benim çıtır çıtır nasıl das güzel olmuştur hem de sağlıklıBu sabah canım yumurtalı ekmek çekti peki ben ne yaptım fırında yaptım çok da güzel oldu yağsızbazı dilimlerin üzerine de iki parca sucuk koydum oldu sana pizza
he ellerin böyle yağlı oluyor çay bardağı elinden kayıyor falan o ambiyansı yakalayamadim ama olsun
@MiuLego
ay resmen ifşaaaEkvanbiiipppp
sağol kuzumO baklavaya hayir demek her babayigidun harci degildi miucum tebrik ediyorum canim