Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cnm ailem burda degil yurtdışında babam izine geldiğinde konuştu bıkac kere ama artık hayvanlık boyut değiştirdi :KK43:
Canım ablamın da öyle idi sonuç boşandı şükür Allah yardımcınız oldu ablamın saçlar falan hep dökülmüştü şimdi tekrar çıkmış kafası rahat ama onda çocuk yoktu sizinkinde çocuk var

ekonomik ozgurlugu olan kadinlarin ozellikle de cocugu yoksa boyle adamlari cekmemesi gerektigini dusunuyorum. Ilk ayrilinca cok uzuluyorsun ama sonradan anliyosun dogru karar verdigini.

Allah yardimcisi olsun ablanin. Cok zor. Enisteni de Allah islah etsin insallah.
Ikı cocuk var ve ablam işe gidince onları kaçırır falan diye korkuyor sanırım çünkü sığınacak kimse yok ailemiz yurtdışında ben farklı sehırdeyım :(

ne denir bilemiyorum Allah ıslah etsin
ablan çocukların hatrına mı katlanıyo niye katlanıyo anlamadım sizin desteğinizle atlatır inşallah
Cnm destek oluyoruz ama nereye kadar aynı sehırde bile degilim 12 saatlık yol var aramızda aile yok buyuk ablam var işte onlarda artık çaresiz kaldı

Canım ablamın da öyle idi sonuç boşandı şükür Allah yardımcınız oldu ablamın saçlar falan hep dökülmüştü şimdi tekrar çıkmış kafası rahat ama onda çocuk yoktu sizinkinde çocuk var
Allah kurtarmış sevindim ıkı cocugu var ablamın buyuk oğlan 5 kızda 3 yasında onlar için çekiyor işe gidince onları kaçırır falan dıyo onlarla tehdit ediyor polis e söyle diyorum bana bişey yapsa polis o zaman anca bakar dıyo haklı hergün Bı suru kadın ölüyor :(

Allah kurtarmış sevindim ıkı cocugu var ablamın buyuk oğlan 5 kızda 3 yasında onlar için çekiyor işe gidince onları kaçırır falan dıyo onlarla tehdit ediyor polis e söyle diyorum bana bişey yapsa polis o zaman anca bakar dıyo haklı hergün Bı suru kadın ölüyor :(
Canım ailenin yanına gidemez mi. Gizli gizli evraklarını hazırlasa. Sonra basıp gitse.

Cnm sen Bı ara anlat ne ortaklığı :)
Cnm Anka kura çıktı.. biz birbirimize çıktık. . Şimdi sen menülerini yazarken beni etiketliceksin bende aynı şekilde. . Birbirimizi uyarıcaz.. bide ikimizin yüzdesinin ortalaması alınıp yarış yapıcaz.. bide birbirimizi etiketleyip buraya çağırıcaz..

Son düzenleme:
Back
X