Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

haklısın canım 6-7 saat hastanede kalıp uzerine dişimi yaptırıp koştur koştur eve gelip listeyi düzenleyip uzerine 5 hafta kim kaç kilo vermiş diye 2 saat sonuçları inceleyip tablo yaparken onu da atlamışım. özür diliyorum
Onu atlaman problem değil canım.. beni yanlış anlıyorsun seni çok iyi hem de çok iyi anlıyorum.. ablamın 3 tane ölüm teşhisi konmuş engelli çocuğu var... Sadece eleştirerek olmaz diyorum sadece...

arkadaşlar son bir şey belki diyeceksiniz ki madem bu kadar problemin var neden takım açtın da kaptanlığa başladın diye çok haklısınız ama ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.

size yemin ediyorum ben günde çok şanslıysam 3 saat uyuyorum. yani benim en fazla uyudum saat 3 saat. o da kesintisiz değil. 2 gecedir onu da uyumadım. sabah kalktım ev dağınık türlü türlü iş var ben yapılan sporları topladım. 1. sayfayı düzenlemeye çalıştım. yani ben neler yapabiliriz fikir üretemiyorum artık. varsa fikriniz ben açığım. yapamıyorsun diyorsanız miulegoya devrederim benim için hiç sorun değil. herkes fikrini söylesin kimseye kırılmam gücenmem. içinizdekileri söyleyin.

Onu atlaman problem değil canım.. beni yanlış anlıyorsun seni çok iyi hem de çok iyi anlıyorum.. ablamın 3 tane ölüm teşhisi konmuş engelli çocuğu var... Sadece eleştirerek olmaz diyorum sadece...
sadece eleştiriyor muyum tevafuk sence. hiç mi emek vermiyorum. evet sadece sitem. kimseye yardımcı olmaya çalışmıyorum çok çok çok haklısın canım sadece şikayet ediyorum.

sadece eleştiriyor muyum tevafuk sence. hiç mi emek vermiyorum. evet sadece sitem. kimseye yardımcı olmaya çalışmıyorum çok çok çok haklısın canım sadece şikayet ediyorum.
Emek vermiyorsun demiyorum asla anka bak kendimi anlatamıyorum ... tabiki emek veriyorsun yaptıklarını görüyorum görüyoruz. Lütfen böyle yapma söylediğime pişman oluyorum oldum bile yaptığın listeleri hesapladigin yüzdeleri paylaşım alanindaki emeklerini hepsini görüyorum..

Sabah ilk ben ekledim canim sabitim adlinda detoksla 57inmisyim detoks bitince vucut cok daha fazla su tuttu nadka liste varsa onun disinda gormefim. Haftaya kac kg olucagimiz listesini diyorsan onu gordum hedefi hazir yaziliydi
Hayır sporunu listeye ekledin mi onu sordum. Son listede adın yoktu eklediysen birisi yanlış alıntı yapıp silmiş olabilir. 20 dk yürüyüş yapmışsın ya onu soruyorum

Kizlar bence cok iyi bir grubuz herkes birseyler yapmaya fikir bulmaya calisiyor (ben haric daha bir sey bulamadim araştırıyorum ) kotu sonuclardan etiketlemeyelim biz yapariz basaririz

Ben dedim canim hepizin yuzdesi 1 in altinda diye dedim haddimi asarak genelleme de yaptım senle alakasi yok niye alinganlik yapiyon ben senin anlayisini ve destegini hep hissettim hic kirilmadim kirmakta istemem lutfen yanlis anlama
Aslında ben isim vererek konuşmak istemiyorum.genelleme yaparak konuşuyorum. Emek verenler üzerine alınmasın.

20170715_120909.webp

Arkadaşlar kendi listemi yaptım ve bugünü uyguladım:KK6:. Terledim ve yoruldum baya.. beğenenler eşlik edebilir :KK66: en son yaptığım wall sitte 90 lik dede gibi titriyordum :rolleyes: @MiuLego zortim bak ne yaptım :KK76:

Ben ne olduğunu söyleyeyim. Miu takımı epey taşıyordu verdiği yüksek yuzdelerle, miu mezun olunca tikandik. Ama spor da sıkıntı. Paylaşımı neredeyse hiç olmayan arkadaşlar da var. Sıcaklar, tatil derken rehavet de düştü sanırım. Canını sıkma Anka Anka Her batısında bir çıkışı olur muhakkak. Benim de dikkatimi çekti hepimiz 300-500 vermişiz. Şöyle 1 kilo veren yok korhiden başka. Rehavet kötü etti hepimizi. Bak yüzün gülsün bu saat oldu 1 kırıntı kadar dahi kaçamak yapmadım.

Back
X