- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
yani başta boyle bir konuşulmadığı için ekledim bundan snra eklemem.Bana kıyamamış kaptanım eklemiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani başta boyle bir konuşulmadığı için ekledim bundan snra eklemem.Bana kıyamamış kaptanım eklemiş![]()
Geçmiş olsun canimCanım pek güneşe çıkmadık ama arabanın kliması çarptı sanırım.götürdük doktora.antibiyotik vermeyeyim ateş fln olursa yine gelin dedi.şimdilik daha iyi.
Onu atlaman problem değil canım.. beni yanlış anlıyorsun seni çok iyi hem de çok iyi anlıyorum.. ablamın 3 tane ölüm teşhisi konmuş engelli çocuğu var... Sadece eleştirerek olmaz diyorum sadece...haklısın canım 6-7 saat hastanede kalıp uzerine dişimi yaptırıp koştur koştur eve gelip listeyi düzenleyip uzerine 5 hafta kim kaç kilo vermiş diye 2 saat sonuçları inceleyip tablo yaparken onu da atlamışım. özür diliyorum
Hilalim sen kacsin dunki listeyi goremedim benCanım öyle miii çok sevindimmm![]()
Sanırım akşam sporu daha etkili bende..
Akşam hafif yiyip spor yapınca baya gidiyor 300 gr fln gidiyor sabahında.çok sevindim insallah haftaya daha iyi oluruz
Peki bundan sonra fikir paylaşmıyorum kaptanım çünkü başka yerlere çekiliyor...tabii bu arada evin işini hizmetcim yaptı.. çocukların karnını dadıları doyurdu..
Korhlilalp ve sen olmasan demekki sonuncu olacaktik ayip bizesonuçlar açıklandı kızlar. 12 takım arasında 7. olduk. yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkur ediyorum
@Korhilalp sen de 2. oldun canım tebrik ederimson kiloların olmasına rağmen harikasın
![]()
sadece eleştiriyor muyum tevafuk sence. hiç mi emek vermiyorum. evet sadece sitem. kimseye yardımcı olmaya çalışmıyorum çok çok çok haklısın canım sadece şikayet ediyorum.Onu atlaman problem değil canım.. beni yanlış anlıyorsun seni çok iyi hem de çok iyi anlıyorum.. ablamın 3 tane ölüm teşhisi konmuş engelli çocuğu var... Sadece eleştirerek olmaz diyorum sadece...
ben öyle mi dedim canım.Korhlilalp ve sen olmasan demekki sonuncu olacaktik ayip bize
Emek vermiyorsun demiyorum asla anka bak kendimi anlatamıyorum ... tabiki emek veriyorsun yaptıklarını görüyorum görüyoruz. Lütfen böyle yapma söylediğime pişman oluyorum oldum bile yaptığın listeleri hesapladigin yüzdeleri paylaşım alanindaki emeklerini hepsini görüyorum..sadece eleştiriyor muyum tevafuk sence. hiç mi emek vermiyorum. evet sadece sitem. kimseye yardımcı olmaya çalışmıyorum çok çok çok haklısın canım sadece şikayet ediyorum.
Ben dedim canim hepizin yuzdesi 1 in altinda diye dedim haddimi asarak genelleme de yaptım senle alakasi yok niye alinganlik yapiyon ben senin anlayisini ve destegini hep hissettim hic kirilmadim kirmakta istemem lutfen yanlis anlamaben öyle mi dedim canım.![]()
Sabah ilk ben ekledim canim sabitim adlinda detoksla 57inmisyim detoks bitince vucut cok daha fazla su tuttu nadka liste varsa onun disinda gormefim. Haftaya kac kg olucagimiz listesini diyorsan onu gordum hedefi hazir yaziliydilisteye ekledin mi canım. eklemediysen görmemişimdir.
Hayır sporunu listeye ekledin mi onu sordum. Son listede adın yoktu eklediysen birisi yanlış alıntı yapıp silmiş olabilir. 20 dk yürüyüş yapmışsın ya onu soruyorumSabah ilk ben ekledim canim sabitim adlinda detoksla 57inmisyim detoks bitince vucut cok daha fazla su tuttu nadka liste varsa onun disinda gormefim. Haftaya kac kg olucagimiz listesini diyorsan onu gordum hedefi hazir yaziliydi
Aslında ben isim vererek konuşmak istemiyorum.genelleme yaparak konuşuyorum. Emek verenler üzerine alınmasın.Ben dedim canim hepizin yuzdesi 1 in altinda diye dedim haddimi asarak genelleme de yaptım senle alakasi yok niye alinganlik yapiyon ben senin anlayisini ve destegini hep hissettim hic kirilmadim kirmakta istemem lutfen yanlis anlama
Benim guzel fit hemşom sakin ol tatlım herkes bugun alingan mi noluyorPeki bundan sonra fikir paylaşmıyorum kaptanım çünkü başka yerlere çekiliyor...
Benim guzel fit hemşom sakin ol tatlım herkes bugun alingan mi noluyor![]()