- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
Cnm valla anlamadım kiBen sadece bizimkini hesapladım.. isim bulamadım ya..5816bursa ne diyosun?? Miu nun ki güzel ama yazması zor :)) aklımda tutamam..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm valla anlamadım kiBen sadece bizimkini hesapladım.. isim bulamadım ya..5816bursa ne diyosun?? Miu nun ki güzel ama yazması zor :)) aklımda tutamam..
Sayılır canım listeye ekleAnka yarım saat basketbol spor sayılır mı?? Baya yoruldum ve terledim..
Belleğin iyi mi?? Nerden anladın??Belleğin iyi o zaman. Sevindim. Bence olur kacamağin yoksa.
Cnm hani miu ların ismi migotek ya.. bizimki ne olsun?? Miu bi isim bulmuş ama çok zor.. biz bulalım. .Cnm valla anlamadım ki![]()
Hee anladım kız kafa kalmadı Bı yandan buraya yazıyorum Bı yandan şişe yapıyorum dogum gunu için Bı düşüneyim :)Cnm hani miu ların ismi migotek ya.. bizimki ne olsun?? Miu bi isim bulmuş ama çok zor.. biz bulalım. .
Olur tatlı.. obur gibiHıpobur olsunetobur otobur gibi
![]()
Hiç de değiliz zaten oburluk kım bız kımOlur tatlı.. obur gibi![]()
HahahahaHıpobur olsunetobur otobur gibi
![]()
Kız obur olmasak ne işimiz var burda.. :))Hiç de değiliz zaten oburluk kım bız kım![]()
Harikasın incicim ben sana her zaman güveniyorum zatennnnOrtim nerdesin butun ortisler burdaeylul7158eylul
Kizlar dogumgunune gittim 2 mercimek kofte 4 sarma ile atlattim ogle yemegi de yoktu tabagim arada kaynadi kaldirmislar yemedigimi de caktirmadim![]()
Ayy keşke ben de orda olsam ev yanıyor. Çocukların havuzu banyoya sığsaydı içine suyla buz doldurur girer yatardımHavuz bitti artık çıkıcam dondum ay çok üşüdüm havuz buzzzz gibi![]()
Anlamadim yaaa noooldu ortak nooldu ne kaldi 2 ay iyice uzak kaldim
3 kere boş ol deyince boşanılıyor ya bir tane dedi kaldı 2. Çok ihmal ediyorsun ortini.Anlamadim yaaa noooldu ortak nooldu ne kaldi 2 ay iyice uzak kaldim![]()
Bİ SEne kpssye hazırlandım canım ders çalışırken maşum çayın yanına durmadan cısssssne sinaviymis kiz o kadar kilo aldiran? merak ettim