Piremsessssss piremsesssss kız sporda anlaştık mı havada kaldı. Bak ona göre gece eve gidince yapcam 
prensesmat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü bildiriyorum
Sabah 8:30
2 haşlanmış yumurta
2 yk domates biber kavurması
Az domates salatalık
1 porsiyon lor
Öğlen 13:00
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 18:39
1 porsiyon bamya
1 kase yoğurt
Su yatana 3 ltyi geçer. Spor akşam yapacağım. 21:00 gibi.
Korhilalp bugünki menüm
1. öğün
2 haş yum
1 köz biber
domaates salatalık az peynir çay
2. öğün
1 tabak patlıcan tava
1 tabak salata
su 3 e tamamlarım
spor 1 saat 10 dk yürüyüş
Ben fazla pratiğim sanırım. 5 kişiyi yapıyorum hiç de zorlanmıyorum. Ben dönüşü sevmiyorum.kolay mi ayol. ben kendi valizimi zor yapiyorum. Sonra tatile bi gidiyorum, 1 haftalik tatile 6 sort almisim ama ic camasiri almayi unutmusum
Evet gülüm yaa eğer tam uygulanabilse şahane sonuç veriyor.yahu kardeşim sen zaten cillobistan olmuşsun be yaaİyi yaptın canım zararsız en azından. Onu içmesen hem leptin gidecekti hem diyet. Leptini de hergün hergün çalıştırcaz diye bişey yok. Harikasın kendini tebrik et. Yarından itibaren ben de karatay yapcam. Haftasonları 2 öğün hafta içi 3 öğün. Ama 3. Öğün yani akşam sadece yoğurt ya da süt olcak öğün de değil aslında.karatay harika oluyor hem kaçamak yaptırmıyor disipline ediyo insanı hem tok tutuyo daha nolsun.
Amann canım önceki yediklerimi sayarim.bide iyyim şuan acikirsam süt içerim.icersem yazarım kızlarkiz cok az degil mi? Gozun donmesin sonra
Süper süper canım afiyet olsundenizden geldim oglen de yememistim bisey. Spor yapicam enerjim yok. Agzima 3 kayisi attim kana gecmesini bekliyorumHazir beklerken menumu yazayim.
Sabah:
Karatay Kahv.
Ara:
2 kayisi
1 dilim karpuz
1 turk kahvesi
Oglen:
3 kayisi
Aksam:
Izgara balik
Salata
1 dilim ekmek
Spor: Deli gibi (daha yapmadim hepsini)
Su: Acayip cok (3 litreyi bulurum sanki)
Aaa hiç cisss yok harika süper mikemmelMenü bildiriyorum
Sabah 8:30
2 haşlanmış yumurta
2 yk domates biber kavurması
Az domates salatalık
1 porsiyon lor
Öğlen 13:00
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 18:39
1 porsiyon bamya
1 kase yoğurt
Su yatana 3 ltyi geçer. Spor akşam yapacağım. 21:00 gibi.
Afiyet olsun bir guzel menu dahaKorhilalp bugünki menüm
1. öğün
2 haş yum
1 köz biber
2. öğün
1 tabak patlıcan tava
1 tabak salata
su 3 e tamamlarım
Evet canım mezun olmk istiyorum artık.9 aydır diyet spor..korumya geçmek istiyorum. Ama daha kilom yetmiyor.53.7 olmam lazımmışO zmn sen hedefine ulaştın.. mezun mu olmak istiyorsun yoksa??
Yiyom artıya geçiyorum sonra ama olmuyo ı ıhEvet gülüm yaa eğer tam uygulanabilse şahane sonuç veriyor.yahu kardeşim sen zaten cillobistan olmuşsun be yaa
Harikasın karpuzsporumu da bitirdim.
40 dak yuzme / 180 sn wall sit / 120 sn plank / 50 dag tirmanisi / 45 mekik / 105 leg raise / 45 stand up / 60 lunges / 60 sprawls / 45 sinav / 45 squat / 45 crunch
Ne kaldı ki 53.7 yeEvet canım mezun olmk istiyorum artık.9 aydır diyet spor..korumya geçmek istiyorum. Ama daha kilom yetmiyor.53.7 olmam lazımmış
Aaaaa ortimi buldum sonundaaaKorhilalp bugünki menüm
1. öğün
2 haş yum
1 köz biber
2. öğün
1 tabak patlıcan tava
1 tabak salata
su 3 e tamamlarım
Koruman lazım tabi.bence yicegin zaman aynanın karşısına geç kendine bak söyle bir.yemekten vazgecersinYiyom artıya geçiyorum sonra ama olmuyo ı ıh
Harikasın karpuz
Ne kaldı ki 53.7 ye![]()
Harikasın karpuz![]()
Evet evet burdayımAaaaa ortimi buldum sonundaaa
Beğendim menünü canımmm.ama peynir az olmasın baya yr kahvaltıda.bide patlıcan tava kızartma değil dimi?
Süt doyurucu çok besleyici.bence bozuyordur.sağlam da kalorisi var.ben çok seviyorum aralarda içmeyi ama içemiyorum.emzirirken hep içiyordumKitapta sut leptini bozmuyor diyor asya. Ben de emin olamıyorum bozuyor mu bozmuyor mu
Anladım canımcım..bende yapıyorum o şekilde.afiyetler olsunEvet evet burdayımkızartma değil gülüm tencere yemeği etsiz güveç,tirsik falan da diyolar