Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canim oyle iyi anliyorumki seni huzur kalmiyo valla bence cocuk sevme falab bahane cok ayip ben anneme anlattim nasil utanmadan giriyo diye kizdi bendede iki gorumce var fitne fesatliktan baska bisey yapmazlar yemek temizlik yok hersey bende insallah bayramda falan gelmezler size canim altiya kadar oturma ne ya o evinde bir duzeni var saygi sifir iste ben nalburdan zincirli kilit aldim gidince takicam rahat uyucam artik
Bayramda gelme niyetleri vardı eşimle sıkıntınyaşıyoruz tatil ayarladı gideceğim sırf bu yüzden

Simi listeye girmene ne kaldı hadi bu hafta bomba gibi ol

Valla bu hafta baya sInIrLarI zorluyorum da çikileta ile kaptana yakalandim bugün iyi mi

La iki saattir bisi yazdirtmediler..
Menu veriyorum:

Sabah: 3 yumurta 1 dilim ekmek 1 tk bal

Ara: 1 muz

Ögle: 10 tane etli dolma 125 gr yogurt

(cikitelayi duymadiniz dabi :KK53:)

Ara: 1 erik

Aksam: 2 dilim ekmek 1 dilim gorgonzela 1 tk tereyag 4 dilim pastirma

Hööööörmetler..

selam arkadaslar iş cok yogun eve geldim hemen yemek yapıp dısarı cıktım ve ancak geldim menüye cok dikket edemedim ama yinede yazayım
sabah 09
salata
yk.k peynir
4 zeytin
1 dlm kepek ekmegi
saat 13
bir tabak taze fasulye
yarım kase mercimek corbası
saat 15
bir dilim kavun
saat 19
3 yk patates salatası
bir dilim peynirli börek
bir dilim kek
3 yk yogurtlu közlenmis biber patlıcan salatası
bir kurabiye:KK17:
su 2 lt
Ooo akşam uçmuş gitmiş kız bu ne

Selaaaaaammm Hatunlar

Menüm:
7:30 ilaç
9:20 kahvaltı
bir adet haşlanmış yumurta
yarm yemek kaşığı lor peyniri
karabiber 6-7 zeytin

13:30 öğle yemeği
1 adet armut
1 adet salatalık

17:30 ayran

20:30
Bir tabak börülce

23:20 bir adet ayran

45 dakika callanetics
1 saat tempolu yürüyüş
(ip atlamayı beceremiyorum :( )
1,5 dakika plank

Geç uyandığım için kahvaltım geç oldu dünkünün aynısıydı arada bir bardak ayran akşam bulgur pilavı + körili yağsız kremasız tavuk göğsü,yoğurt
45 dakika 3 mil leslie yatmadan önce bir bardak yeşil çay bi kaşık yoğurt+yarım limon+zencefil+zerdaçal+pulbiber karışımı
İyi geceler herkese :)

Ender saracin bi diyeti vardi simit veriyodu canim benfe diger gruplarada baktim onlarda oglen falan yiyo gecistirim dedim kahvalti insani degilim bide sevdigim nestfiti bulamadim marketlerde ondan
Ara ogun yaptim bir seftali ve karisik bitki cayi ictim bir litre su bitti

Back
X